Sözde kiz tarafi ne takar?

Sözde bir şey takılmaz diye bilirim ben. Yani onların size kelepçe takması tuhaf geldi, sözde kelepçe takıyorsa nişanda düğünde ne takacaklar? Bana abartılı geldi yani.
Ayrıca alyansta eşinizin alyansınızı sizin almanız gerekirdi, bu bana daha da tuhaf geldi. Herkes alyansını kendi eşine hediye eder. Yani sizin ödemeniz gerekirdi.

erkek tarafı bişiler takıyorsa senin ailenin de takması sorun olmaz bence.
içlerindne gelıyorsa takarlar, adetlerın canı cehenneme
onlarda takılıyorsa bence kız tarafı da takıyordur kesin.
madem onların adeti böyle, soraydınız ya?

sözde söz yüzüğü takılırr başka bişeye gerek kalmaz.. kızınkini erkek, erkeğinkinide kız alırr olur biterrrr

Söz için ne gibi bir tören yapılabilir ki? Benim bildiğim artık herkes direk kız istemeden sonra nişan töreni yapıyor sonra düğün. Mutluluklar yine de...

Normalde bişi takılmaz ama bana set ve saat taktıkları için bizde saat taktık. Mahçup olmak istemedim ben.aslında takılmıyor

bizde sözde bisey takmaz kiz tarafi.. hatta adece yuzuk takilir, erkek tarafi isterse kunye filan takabilir.. bazilari soz nisan bir yapiyor; orda durum degisebilir..

sözde takı
nişanda takı
düğünde takı
adet adı altında amma yiyici bi millet olmuşuz. Benim bildiğim takı düğünde takılır. yiyiciliğin adı adet gelenek görenek mi olmuş
Size ne ki?
Soylediginiz sozleri kulaginiz duyuyor mu sizin?
Konuyu begenmezsiniz yorum yapmazsiniz saygim sonsuz. Ancak konu yiyicilik adi altinda yermek ise tepkimi gosteririm. Gosterecegim de. Kibliyorum sizi.

Size ne ki?
Soylediginiz sozleri kulaginiz duyuyor mu sizin?
Konuyu begenmezsiniz yorum yapmazsiniz saygim sonsuz. Ancak konu yiyicilik adi altinda yermek ise tepkimi gosteririm. Gosterecegim de. Kibliyorum sizi.
canım ben sana yiyici demedim ama genel anlamda herkesin ağzında bi takı lafı. yiyici değilsen yiyici lafını neden üstüne alınıyosun. kişi kendinden bilirmiş işi derler ben onların yalancısıyım. ne istiyorsan göster hiçbişey gerçekleri değiştirmez
takı meselesine kafa yorduğu kadar mutluluğa kafa yorarsa millet bu kadar çok boşanma olmaz

bana sözde bilezik takacaktı kayınvalidem ama aynı bileziği geri alıp düğünde tekrar takarım dedi. ben de takmayın o zaman sözde dedim. bu da benim söz anım :d

Hayırlısı uğurlu olsun canım
Sonradan nişan olacaksa benim bildiğim sadece kıza sembolik bir yüzük takılır sözde.

Benim sözümde nişan yapacagız zaten diye takı olmamıstı sonrada nişan olmamıştı sebepte bizimkilerdi bi öyle dediler bi böyle yapmadık sonra sözde de evde 35 kişi vardı zaten

Herkesin adetleri farklıdır. Erkek tarafı iki yuzuğude alabilir, bunda abes olan birşey yok. Bana göre ayrılması yanlış.
Madem onlar böyle birşey yapıyor sizde nezaketen saat alabilirsiniz bence .

sozde erkek kıza tek tas takar
durumları varsa bıde bılezık takar
sozde kız erkege bırsey takmaz
kız erkege nısanda alyas alır bıde saat alır

Bizde sozde sadece geline tek tas yuzuk takilir, damada hic birsey takilmaz. Nisanda da hem geline hem damada alyans takilir, geline kaynana ve damat hediye altin takar damada da saat takilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…