- 17 Ağustos 2012
- 260
- 136
- Konu Sahibi Mihmandar_34
Bana bilezik takılmıştı bir tane ama fuzuli o da erkeğe bir şey takmaya da gerek yok yüzükten başka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizde sözde bisey takmaz kiz tarafi.. hatta adece yuzuk takilir, erkek tarafi isterse kunye filan takabilir.. bazilari soz nisan bir yapiyor; orda durum degisebilir..İyi aksamlar arkadaslar,
Onumuzdeki cumartesi sozumuz var Allah'in izniyle.
Erkek tarafi bir kelepce takicak ve yuzuklerimizi alan taraf onlar oldu. Bizim de bisey takmamiz gerekiyor mu? Ya da annemlerin bana bisey takmasi gerekir mi? Adetleri pek bilmedigimden soruyorum yalnizca yardim ederseniz sevinirim...
Tesekkurler simdiden.
Size ne ki?sözde takı
nişanda takı
düğünde takı
adet adı altında amma yiyici bi millet olmuşuz. Benim bildiğim takı düğünde takılır. yiyiciliğin adı adet gelenek görenek mi olmuş
Hayir. Yuzukleri alirken begenmemi soylediler; adetmis.kepçeyı sız mı ıstedınız pekı
canım ben sana yiyici demedim ama genel anlamda herkesin ağzında bi takı lafı. yiyici değilsen yiyici lafını neden üstüne alınıyosun. kişi kendinden bilirmiş işi derler ben onların yalancısıyım. ne istiyorsan göster hiçbişey gerçekleri değiştirmezSize ne ki?
Soylediginiz sozleri kulaginiz duyuyor mu sizin?
Konuyu begenmezsiniz yorum yapmazsiniz saygim sonsuz. Ancak konu yiyicilik adi altinda yermek ise tepkimi gosteririm. Gosterecegim de. Kibliyorum sizi.