Arkadaşlar 1,5 seneden beri bir ilişkim var ve nişanlanmak üzereyim. fakat aklımda bir sürü sorun var. erkek arkadaşımla beraber olduk bundan 8 9 ay önce. ben hiçbir zorlanma hissetmedim tabiki biraz hissettim fakat öyle anlattıkları patlayacak gibi falan olmadı, girdiğini bile tam hissedemedim, kan gelmedi. yani ilk gece gibi değildi. o zamanlar bir problem yoktu fakat bugünlerde çok aklıma takılıyor. erkek arkadaşım seninki çok geniş daha önce çok yapmışsın gibi dedi. bu konuda gerçekten çok üzülüyorum. daha önce evet arkadaşlarım oldu fakat kimseyi yaklaştırmadım kendime. özel olana saklamak istedim hep.. fakat tüm bu problemler çok canımı sıkıyor. çünkü erkek arkadaşımın bana gerçekten inandığını düşünmüyorum. birde şu problem var ben son 1 2 aydır ilişkiye girdiğimi hissediyorum. yani girdiğini hissediyorum. biraz araştırma yaptım kasların güçlü olmadığını ve sonradan güçlenebileceği yazıyordu benim de öyle mi olmuştur acaba ? son günlerde kegel egzersizlerine başladım yaparken nefes alamıyorum çok zorlanıyorum bir problem var mıdır ? hayatta en çok istediğim şey çocuk sahibi olmak bu kasların çok önemli olduğunu biliyorum. etkiler diye çok korkuyorum.. cevap verirseniz çok mutlu olurum..
Kedicelen bir konuda bana yardımcı olmanızı istiyorum;
8-9 ay önce birlikte olduğunuzu ve kan gelmediğini belirtmişsiniz...
ondan önce de bir birlikteliğiniz olduğunu ve sonrasında bir şeyler geldiğini, oturamadığınızı yazmışsınız...
Her ikisinin de aynı kişiyle olduğunu anlıyorum yazdıklarınızdan.. Peki nişanlınızın ya da sizin ilk yaşadığınız ilişki olarak 8-9 ay önceyi saymasının nedeni nedir?
Bir önceki ilişkinizi söz konusu saymamanızı anlayamadım.. O ilişkide yaşadığınız durumunuzu paylaşmadınız mı.. (Oturamadığınızı.. bir şeyler geldiğini.. )?
Nişanlınızın "Geniş" yorumunu bir nevi (amiyane olacak özür dilerim) olta olarak algılamanızı rica ederim. Vereceğiniz tepkiden ilk olup olmadığını anlamaya çalışıyor olabilir.. Yalnız bu doğru bir şey değil.. Tavrınızı şimdiden sertçe koyun.. Çünkü evliliğinizde bu durum yüzünüze vurulabilir tartışmalarınızda.. Yüz göz olmadan bunun önünü almaya çalışın lütfen.. Yanlış bir şey yapıyor nişanlınız..
Kegel egzersizlerine devam edin elbette.. Ancak kendi muayenenizi de yapın elinizle.. Mevcut durumu değerlendiremezseniz eğer, yani geniş/dar açısından, bir doktora evlenmeden önce görünmenizde fayda var..
Kedicelen bir konuda bana yardımcı olmanızı istiyorum;
8-9 ay önce birlikte olduğunuzu ve kan gelmediğini belirtmişsiniz...
ondan önce de bir birlikteliğiniz olduğunu ve sonrasında bir şeyler geldiğini, oturamadığınızı yazmışsınız...
Her ikisinin de aynı kişiyle olduğunu anlıyorum yazdıklarınızdan.. Peki nişanlınızın ya da sizin ilk yaşadığınız ilişki olarak 8-9 ay önceyi saymasının nedeni nedir?
Bir önceki ilişkinizi söz konusu saymamanızı anlayamadım.. O ilişkide yaşadığınız durumunuzu paylaşmadınız mı.. (Oturamadığınızı.. bir şeyler geldiğini.. )?
Nişanlınızın "Geniş" yorumunu bir nevi (amiyane olacak özür dilerim) olta olarak algılamanızı rica ederim. Vereceğiniz tepkiden ilk olup olmadığını anlamaya çalışıyor olabilir.. Yalnız bu doğru bir şey değil.. Tavrınızı şimdiden sertçe koyun.. Çünkü evliliğinizde bu durum yüzünüze vurulabilir tartışmalarınızda.. Yüz göz olmadan bunun önünü almaya çalışın lütfen.. Yanlış bir şey yapıyor nişanlınız..
Kegel egzersizlerine devam edin elbette.. Ancak kendi muayenenizi de yapın elinizle.. Mevcut durumu değerlendiremezseniz eğer, yani geniş/dar açısından, bir doktora evlenmeden önce görünmenizde fayda var..
bekar biriyim daha doğrusu cinsel bir münasebetim olmadı şuana kadar o konuda bilgim yok ama nişanlın güvenmezse evlenmek istemezdi seninle ve bir bahane uydurup ayrılma yoluna gider, seni kendisinden soğutmak için çabalardı.. bence kan gelmeyince ağzını aramış senin o tarz sözleriyle.. ama bence güveniyor sana o konuda.. yoksa evlilik gibi ciddi bir müheseseye güvenmediği bir kişiyle girmezdi.. heleki bekaret mevzusuna önem veren biriyse.. insanın kafası insanı yiyip bitiriyor habire kurcalıyıp huzursuz saçma sapan düşüncelerle karıştırıyor.. bakire kızlar bile kendinden emin olmasına rağmen böyle bir şeyi ilk kez yaşayacaklarını bilmelerine rağmen ya ilk gece kan gelmezse naparım diye durduk yere endişeye giriyor. sanki gerçekten bakire değilmiş gibi. bunları düşünmemeye çalış canım bence.. bol bolda dua et, Allah'tan huzurlu, güven duygusuyla çevrili olan bir yuva iste.. Rabbim seni zorda bırakmaz ozaman.. sen bu güzel dönemin tadını çıkarmaya bakcanım.. çünkü evlenince nekadarda kuruntu yaptım yazık o zamanlardaki banakendimi nasılda huzursuz etmişim dersin..
sevdiğinle uzun ömürlü, mutlu bir yuva kurman dileğiyle. Allah'a emanet ol..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?