• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sözde ilk gece..

bende ilkgece kanama olmadı ve zordu benim için içime sinmedi eşim hiç tpki vermedi ama o an için olumlu karşıladı sonra tartışmamız olur kötü gün olur sinirle bişey ima eder yada ben öyle anlarım diye ertesi gün dra gttik esnekmiş zar dr söyledi o duydu
ama böyle birşeyi evlenmeden önce söyleseydi kesinlikle tavrımı öyle sert koyardımki söylediklerine pişman olurdu evliliğin temeli güven sadakat ve saygıdır

bu arada bende yeniyim ilk yorumum işlh yanlış bişey yapmadım :)

her insanın kızlık zarı aynı değildir.seninki büyük ihtimalle esnek zar.esnek zar doğumda yırtılır.erkek arkadaşınla birlikte jinekolağa git,muayene olunca herşey ortaya çıkar.
ama bence mutlaka git erkek arkadaşının aklında soru işareti kalmasın.etrafımda bu durumu yaşayan çok insan oldu.
sana kolay gelsi.

öncelikle tatlım eğer vajinan geniş ise bu senin kabahatin veya suçun değil sakın kendini suçlu hissetme, erkek arkadaşın için aaa ne ayıp falan diycem ama gerek yok erkeklerin ne olduğunu az çok hepimiz anladık sanırım artık... ben 2,5 yıllık evliyim 6 haftalıkta hamileyim :49: :) erkeklerin %90 ı söylediği şeyin ne olduğunu bilmiyor düşünmüyor umursamıyor... o o an aklından geçmiştir ve söylemiştir ha sen tavrını koyup ağzının payını vermişsin :57: anladığım kadarıyla en önemlisi de işte bu. ne diyorsun sen ağzını topla diyebilmen lazım ona... kendimi sana sakladığım halde fiziksel bir rahatsızlığımdan dolayı bana bunu söyleyebiliyorsan defol git demen lazım giderse zaten öküzlük vardır hamurunda kurtulmuş olursun gitmezse bilki seni seviyordur gerçekten ve dediğim gibi boşboğazlığına söylemiştir. kaç yaşındasın bilmiyorum ama ben de eşimle evlenmeden önce birlikte oldum bu herkesin kendi kararıdır. ilk oydu. neredeyse 7 senedir beraberiz 6 sene de olmuştur birlikte olalı. bn hala çoğu zaman zorlanırım ilişki sırasında... o erkek arkadaşın mantığı ile gidersek sanırım senin 10-15 senedir falan geçmişin olması gerekiyor, bu da gösteriyor ki o da bu konularda dediğin kadar tecrübeli değil hatta cahil... hatta sana şöyle söyliyeyim erkeklerin bakma rahat olduklarına %90 ı cahil istedikleri kadar yaptım ettim desin. sen kalk git doktoruna hiç am hiç çeknme sakın... anlat olduğu gibi önce kendini rahatlat yemişim sevgilinin doktordan duyup rahatlamasını. alırsın bir rapor gerekiyorsa sokarsın... gözüne. git doktorunlşa konuş anlat öğren belki de gerçekten hastasın o zaman bu doğumunu da çok kötü etkileyebilir. o kadar da şey geçmiş bak başından buna rağmen teslim etmişsin kendini ona adam olsun ağzından çıkana sahip çıksın dicem ama olmıcak gene daha çok gençsiniz o da genç... sen kendin için git dokturuna canım bnm kimseyi de takma kafana sevdiğin adamı bile...

Teşekkürler desteğiniz için.. Böyle durumlarda en ufak bir destek bile iyi hissetmemi sağlıyor. Hele ki bunları duymak gerçekten teşekkürler :) bu arada söylememde fayda kegel egzersizleri gerçekten iyi gidiyor ve ilerleme kaydettiğimi farkettim. Artık egzersizleri yaparken nefes alıyorum en azından ve daha rahat yapabiliyorum. Bu beni daha da rahatlıyor.. Bayramdan sonra doktora gidince iyice rahatlarım diye düşünüyorum.. ve unutmadan hoşgeldin keremio :)
angece allah bebeğini sana bağışlasın canım sağlıklı uzun ömürlü olur umarım..

merhaba benim adetim 1.10.2011 de başladı 8.10.2011 de bitti 15.10.2011 ara kanamam oldu doktor ultrasonla baktı enfeksiyon dedi normalde 1.11.2011 adet olmam lazım olamadım bugün ara kanama adeti geçiktirir mi ilk defa adetim geçikti arkadaşlar

hayır gelmedi.. önceden birşeyler yapmıştık ve daha sonra gelmişti ben oturmakta da zorluk çekmiştim. o zaman mı oldu acaba.. ilk gecem özel olmadığı böyle belirsiz olduğu için çok üzülüyorum.. keşke daha kontrollü davransaydım. ama sonuçta sevdiğim ve evleneceğim insanla oldu.. tek tesellim bu..

aynı şeyleri yaşadım diyebilirim bende kan gelmedi zorlanmadım da hiç .o zaman sevgilim şimdi eşim olan kişi doktora gidelim kız değil misin yoksa deyince dünya başıma yıkıldı .kimse olmadı dedim ısrar etti bana güvenmediği için çok ırıldım ayrıldık bir süre sonra...hikaye uzun sonra bir şekilde birleştik evlendik falan.ama şimdiki aklım olsaydı doktora giderdim.şimdi bu konuda bir sorun yaşamıyoruz ama çok şiddetli bir kavgada bunu gündeme getireceğine eminim.mutlaka doktora gidin birlikte.eğer erkeğin aklında soru işareti bırakırsan seni ömür boyu yer bitirir.öğüdümü dinlersen

aynı şeyleri yaşadım diyebilirim bende kan gelmedi zorlanmadım da hiç .o zaman sevgilim şimdi eşim olan kişi doktora gidelim kız değil misin yoksa deyince dünya başıma yıkıldı .kimse olmadı dedim ısrar etti bana güvenmediği için çok ırıldım ayrıldık bir süre sonra...hikaye uzun sonra bir şekilde birleştik evlendik falan.ama şimdiki aklım olsaydı doktora giderdim.şimdi bu konuda bir sorun yaşamıyoruz ama çok şiddetli bir kavgada bunu gündeme getireceğine eminim.mutlaka doktora gidin birlikte.eğer erkeğin aklında soru işareti bırakırsan seni ömür boyu yer bitirir.öğüdümü dinlersen

kesinlikle gidicem senin yazdıklarını okuyunca konunun hiç kapanmayacağını, konunun her iki tarafta yer ettiğini anladım. sağol canım..

kasların durumu ile alakalıdır elbette, şanslısın aslında hiç acı ve korku hissetmeden halletmişsin, bir çok gençkız için bir kabustur ilk gece,,erkek arkadaşın sana nasıl böyle bir soru sormaya cearet edebilşmiş hayret ettim,en uygunu evlenmeyi beklemekti bence, çünkü nikah olduğu zaman kıymetini daha iyi biliyorlar :)) neyse olmuş olan artık, bundan sonrası için hayırlısı olun.

dinî açıyı geçtim erkeklere asla güvenilmez nasıl olsa ona bişey olmuyor olan hep kızlara oluyor nikahtan önce asla yapılmamalı yan çizmeye başlamış bile. ama olan olmuş artık sonuç ne oldu canım başka birşey dedi mi ya da ilişkiniz iyi gidiyor mu? :)

mutlaka birlikte doktora gidin.her ne kadar şimdi sana güveniyorum desede ilerde en ufak bir sorunda bile bunu sana hatırlatabilir

Arkadaşlar 1,5 seneden beri bir ilişkim var ve nişanlanmak üzereyim. fakat aklımda bir sürü sorun var. erkek arkadaşımla beraber olduk bundan 8 9 ay önce. ben hiçbir zorlanma hissetmedim tabiki biraz hissettim fakat öyle anlattıkları patlayacak gibi falan olmadı, girdiğini bile tam hissedemedim, kan gelmedi. yani ilk gece gibi değildi. o zamanlar bir problem yoktu fakat bugünlerde çok aklıma takılıyor. erkek arkadaşım seninki çok geniş daha önce çok yapmışsın gibi dedi. bu konuda gerçekten çok üzülüyorum. daha önce evet arkadaşlarım oldu fakat kimseyi yaklaştırmadım kendime. özel olana saklamak istedim hep.. fakat tüm bu problemler çok canımı sıkıyor. çünkü erkek arkadaşımın bana gerçekten inandığını düşünmüyorum. birde şu problem var ben son 1 2 aydır ilişkiye girdiğimi hissediyorum. yani girdiğini hissediyorum. biraz araştırma yaptım kasların güçlü olmadığını ve sonradan güçlenebileceği yazıyordu benim de öyle mi olmuştur acaba ? son günlerde kegel egzersizlerine başladım yaparken nefes alamıyorum çok zorlanıyorum bir problem var mıdır ? hayatta en çok istediğim şey çocuk sahibi olmak bu kasların çok önemli olduğunu biliyorum. etkiler diye çok korkuyorum.. cevap verirseniz çok mutlu olurum..

bir jinokologa görünmelisin sana daha iyi bilgi verir. hem içinde rahatlamış olur

ayrıca erkek arkadaşınla evlenmeden ilişki yaşamızsınız madem bunu yapabiliyor sizin daha önce birlikteliğinizi neden sorguluyor anlamadım.

nişanlım bu konuda "deneyimli" demişsiniz. ama siz benim önce bi ilişkim olmadı niye kan gelmedi diye endişeleniyorsunuz. "daha önce çok yapmışsın" dediğine yapmadım diye tepki vermek yerine o yaptıysa sizin yapmış olabileceğinizin de normal(!) olduğunu ama yine de yapmadığınızı belirtmeliydiniz diye düşünüyorum.

dinî açıyı geçtim erkeklere asla güvenilmez nasıl olsa ona bişey olmuyor olan hep kızlara oluyor nikahtan önce asla yapılmamalı yan çizmeye başlamış bile. ama olan olmuş artık sonuç ne oldu canım başka birşey dedi mi ya da ilişkiniz iyi gidiyor mu? :)

yok kadının parasının olduğu durumlarda genelde o sorun olmuyor. yan çizme ortada bırakma pek olmuyo!

Back