• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sözde ilk gece..

ne çok ayıp laflar bunlar "seninki çok geniş"
yani ne diyeceğimi bilmiyorum.

madem güvenmiyorsun karşındaki bayana o zaman niye nişanlanıyorsun.

e güvendin madem. niye nişanlılık evresinde cinsel ilişkiye girerek onu zora sokuyorsun

e hadi girdin o ceneni niye tutmuyorsun.

vallahi bu erkeklere hayatta güven olmaz.
daha yolun başındayken bunları demiş bakalım evlilikte kızgınlık anında daha ne inciler döker o ağızdan

Nisanli degiller nisanlanma hazirligindaken oldu diyorr ne guzel soyluyon erkeklere guvenmek cok zor neden ozaman evlenmeyi beklemiyorsun demek geliyor icimden seni seven evlenmeye kadar bekler bu aralar cok duyuyorum ya kizlari evlenme bahanesiylen kandirip onceden iliskiye girip terk eden erkekleri yani hicmi ders almiyorsunuz ya kusara bakmayinda kucuk cocuk degilsinizki kucuk cocuklar gibi kandirsinlar
evlenmeden iliskiye girmek isteyen erkeklerden korkacaksiniz.

Son düzenleme:
xxxxxxxxxxxxxxxx

sanırım yanlış anlaşılma olmuş. yoksa ben burada kötü bir şey yazdığını düşünmek istemiyorum. fakat şu var ki yazıldığı üzere yani yanlış bir anlatım olmadığını varsayarsak böyle bir şeyi gerçekten algısı zayıf birinin yazdığını düşünürüm. işi bitirmek, kendini kullandırmak gibi kelimeler kullanan hemde hiç tanımadığı ve durumu hassas olan birine bunları kullanmak ve bunu eğlence haline getirmek zavallılık ve acizlikten başka bir şey değildir. bu kadar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nisanli degiller nisanlanma hazirligindaken oldu diyorr ne guzel soyluyon erkeklere guvenmek cok zor neden ozaman evlenmeyi beklemiyorsun demek geliyor icimden seni seven evlenmeye kadar bekler bu aralar cok duyuyorum ya kizlari evlenme bahanesiylen kandirip onceden iliskiye girip terk eden erkekleri yani hicmi ders almiyorsunuz ya kusara bakmayinda kucuk cocuk degilsinizki kucuk cocuklar gibi kandirsinlar
evlenmeden iliskiye girmek isteyen erkeklerden korkacaksiniz.

öncelikle evlenme bahanesi gibi bir durum yok ortada lütfen konu dağıtılmasın. ve erkek arkadaşıma neden beraber olduk senin suçun sen istedin diyemem bu beraber yapılan bir şeydir. küçük çocuk değiliz evet zorla bir şey yapsınlar sonuçta iki insanın istemiyle olan bir olay. ve şu an sevgilim beni terketse bile ortada kalma gibi bir durumum da yok. eli iş tutan bir insanım öncelikle. bekareti alınıp ortada bırakılmış zavallı kız durumuna düşmem yani. evlilik öncesi ilişkiye girme konusu ise bu herkesin kendi isteği ve özgürlüğüdür. ah neden yaptın aman keşke yapmasaydın tüh gibi yorumlar anca konuyu dağıtır, tartışma yaratır ve beni üzer. teşekkürler.

o msjı atan arkadaş için kötü içerik bildirimi yaptım çok ayıp gerçekten nasıl insanlar var konuyu dağıtmak istemiyorum öncelikle mutlaka bi jinekoloğa görünün nişanlınızla birlikte de gidebilirsiniz eminim size gereken açıklamayı yapıcaktır canınızı sıkmayın her ilişki de kan gelicek diye bi durum yok doktorlar bunu sürekli açıklıyo esnek zar diye tabir ettikleri bi durum var bi uzmandan bilgi almanız da fayda var ama söylemeliyim ki erkek arkadaşınızın yaptığı hiç hoş bir şey değil belki istemeyerek düşünemeden söyledi ama asla söylenmemesi gereken bir şey umarım hatasını anlayıp özür dilemiştir sizden :16::16:

Arkadaşlar 1,5 seneden beri bir ilişkim var ve nişanlanmak üzereyim. fakat aklımda bir sürü sorun var. erkek arkadaşımla beraber olduk bundan 8 9 ay önce. ben hiçbir zorlanma hissetmedim tabiki biraz hissettim fakat öyle anlattıkları patlayacak gibi falan olmadı, girdiğini bile tam hissedemedim, kan gelmedi. yani ilk gece gibi değildi. o zamanlar bir problem yoktu fakat bugünlerde çok aklıma takılıyor. erkek arkadaşım seninki çok geniş daha önce çok yapmışsın gibi dedi. bu konuda gerçekten çok üzülüyorum. daha önce evet arkadaşlarım oldu fakat kimseyi yaklaştırmadım kendime. özel olana saklamak istedim hep.. fakat tüm bu problemler çok canımı sıkıyor. çünkü erkek arkadaşımın bana gerçekten inandığını düşünmüyorum. birde şu problem var ben son 1 2 aydır ilişkiye girdiğimi hissediyorum. yani girdiğini hissediyorum. biraz araştırma yaptım kasların güçlü olmadığını ve sonradan güçlenebileceği yazıyordu benim de öyle mi olmuştur acaba ? son günlerde kegel egzersizlerine başladım yaparken nefes alamıyorum çok zorlanıyorum bir problem var mıdır ? hayatta en çok istediğim şey çocuk sahibi olmak bu kasların çok önemli olduğunu biliyorum. etkiler diye çok korkuyorum.. cevap verirseniz çok mutlu olurum..

bu nasıl bir cümledir ya? resmen gözlerim açıldı okurken..

o msjı atan arkadaş için kötü içerik bildirimi yaptım çok ayıp gerçekten nasıl insanlar var konuyu dağıtmak istemiyorum öncelikle mutlaka bi jinekoloğa görünün nişanlınızla birlikte de gidebilirsiniz eminim size gereken açıklamayı yapıcaktır canınızı sıkmayın her ilişki de kan gelicek diye bi durum yok doktorlar bunu sürekli açıklıyo esnek zar diye tabir ettikleri bi durum var bi uzmandan bilgi almanız da fayda var ama söylemeliyim ki erkek arkadaşınızın yaptığı hiç hoş bir şey değil belki istemeyerek düşünemeden söyledi ama asla söylenmemesi gereken bir şey umarım hatasını anlayıp özür dilemiştir sizden :16::16:

Teşekkür ederim yorumun ve düşüncen için.. Evet kesinlikle hoş değil fakat yaptığı hatanın farkında daha öncede belirttiğim gibi özür diledi benden gayet içtendi. Doktora gitmeyi düşünüyorum şimdiden birkaç doktor araştırması yaptım. Doktorun söylediklerini ve sonucu mutlaka paylaşmak istiyorum..

Teşekkür ederim yorumun ve düşüncen için.. Evet kesinlikle hoş değil fakat yaptığı hatanın farkında daha öncede belirttiğim gibi özür diledi benden gayet içtendi. Doktora gitmeyi düşünüyorum şimdiden birkaç doktor araştırması yaptım. Doktorun söylediklerini ve sonucu mutlaka paylaşmak istiyorum..

rica ederim canım :16::16:

bu nasıl bir cümledir ya? resmen gözlerim açıldı okurken..

Birde beni düşün o an.. Zaman her şeyi düzeltiyor eğer sen ve karşındaki insanda uğraşıp emek verirse. Yanlış giden bir şeyler varsa eğer ciddi anlamda Allahın bana yol göstereceğine inanıyorum..

Birde beni düşün o an.. Zaman her şeyi düzeltiyor eğer sen ve karşındaki insanda uğraşıp emek verirse. Yanlış giden bir şeyler varsa eğer ciddi anlamda Allahın bana yol göstereceğine inanıyorum..

bir sürü şey yaşadım hayatım boyunca, en son evliliğin eşiğinden döndüm.. 5 gün sonra 7 ay bitecek ayrılalı.. 2 yıllık birlikteliğimiz boyunca nişanlıyken her gün/gece dua ettim, Allahım sen hayırlısı neyse onu ver diye.. Rabbim sana da inşallah her şeyin hayırlısını yaşatsın, umarım emekleriniz boşa çıkmaz ve ömür boyu mutluluğunuz huzurunuz eksik olmaz.. Her insan hata yapabilir, ağzından yanlış kelimeler cümleler çıkabilir, önemli olan bunu anlayıp özrünü diledikten sonra alışkanlık haline getirmemek bu tarz konuşmaları, senin erkek arkadaşın anlamış çok şükür ki.. Her şey gönlünce olsun..

bir sürü şey yaşadım hayatım boyunca, en son evliliğin eşiğinden döndüm.. 5 gün sonra 7 ay bitecek ayrılalı.. 2 yıllık birlikteliğimiz boyunca nişanlıyken her gün/gece dua ettim, Allahım sen hayırlısı neyse onu ver diye.. Rabbim sana da inşallah her şeyin hayırlısını yaşatsın, umarım emekleriniz boşa çıkmaz ve ömür boyu mutluluğunuz huzurunuz eksik olmaz.. Her insan hata yapabilir, ağzından yanlış kelimeler cümleler çıkabilir, önemli olan bunu anlayıp özrünü diledikten sonra alışkanlık haline getirmemek bu tarz konuşmaları, senin erkek arkadaşın anlamış çok şükür ki.. Her şey gönlünce olsun..

Teşekkür ederim inşallah seninde.. Doğru söylüyorsun her şeyin hayırlısı..

cnm bncede sevgilin çok yanlış bi cümle kurmuş. söyleyiş tarzını daha sonraki özrünü samimiyetini bilemediğim için yorumlayamayacağım ama bi çelişki hissettim.. amacım seni düşündürüp üzmek değil asla yanlış anlama sakın, lütfen ama, bu konuya bu kadar değer veren bi erkek, evlilik öncesi böyle bişeyi asla kabul etmez diye düşünüorum.. kabul edersede gözü kapalı inanmak zorunda sana. çnk devir değişti artık yok esnekmiş , yok darmış yani farklı olabileceğini herkes biliyo. senin sevgilinde cahil değil sonuçta.malesef bu okadar kötü bi durumki, insan kendinden şüphe edio emin olduğu halde.. bu konuda asla taviz verme lütfen. sen kendini bildikten sonra, heleki allahım bildikten sonra içini rahat tut ve bunu ona hissettir. inş. birdaha sorun yaşamazsın cnm:34:

hayır gelmedi.. önceden birşeyler yapmıştık ve daha sonra gelmişti ben oturmakta da zorluk çekmiştim. o zaman mı oldu acaba.. ilk gecem özel olmadığı böyle belirsiz olduğu için çok üzülüyorum.. keşke daha kontrollü davransaydım. ama sonuçta sevdiğim ve evleneceğim insanla oldu.. tek tesellim bu..

ahh ah şimdi ilk gece özel diyorsun üzülüyorsun ama keşke o ilkin büyüsünü bozup önceden böyle birşey denemeseydiniz. bunu evlilik öncesi sevgilinle denediğin için haliyle aklına acaba benden önce de olmuşmudur diye gelmiştir ben çok yadırgamadım. yani böyle birseyi evlenmeden önce denediğin ve daha öncesinde de eğer erkek arkadasların olmussa eşin her zaman şüphelenecektir bence eğer kendinden eminsen daha önce birşey yapmadığından muhakkak evlenmeden eşinle bir doktora git yoksa sana hep hatırlatacaktır.

bizimde ilk gecemizde hiç kan gelmedi hatta sonrasında bile yani sadece bir kaç damla ben çok tedirgin oldum ama eşim benden o kadar emindiki hiç bi daha konusu bile açılmadı yani demekki herzaman gelmek zorunda değil miş dedik kapattık konuyu.

sevgilin neden sana güvenmiyor ki insan sevdiğine güvenir sonuçta ilk beraberliğim diyorsun
ve her kadında ilk birliktelikte kan gelmek zorunda değil ki bunu sevgiline söyle araştırsın googledan bence kan gelmeye biliyor yani bakire olmasına rağmen kızlarda:34:

bence bir jinekolog sizin sorununuzu çözer diyorum fakat benim düşüncem bana o sözleri söyleyen erkekle evlenmeyi oturup bin kez düşünürdüm ,tamam seviyor olabilirsin ama evlilikte maalesef olumsuz huylar önyargılar ve düşünceler değişmiyor.adamın bakış açısı bu çünki.
ilk gece olayına bence takılma bende evlilik öncesi eşimle çok kez birlikte oldum ama evlendiğimiz gece vallahi ilk kez gibi heyecanlıydı ve özeldi nikah hikmeti galiba:) inşallah mutlu olursun ve üzülmezsin.

evlilik öncesinde yaşadığın ilişki de yinede psikolojik olarak daha ileriye gitmemesi için sakınmışssındır kendini çünkü bilincinde bekaretim var diye düşünüyorsun, nişanlın her nekadar öyle dese de ilişki esnasında bence kendini korumaya çalıştığından seninde farkında olmadığını anlamıştır.Benim de gelmedi ve ben eşimden daha çok dert ettim.İşte bu noktada güven açısından doğru eş seçip seçmediğini anlıyorsun.

ben böyle düşünen bi erkek her zaman şüphe eder güvenmez gözüyle bakmıorum bu durumda çünkü, erkekler bizler gibi düşünmüyo biz herşeyi çok daha inceleyip kafaya takarken onlar bambaşka bakıyo ve bi anda sinirle söylenen şeyleri bizim kadar büyütemiolar beyinlerinde o yüzden erkek arkadaşının samimiyetini sen en iyi bilirsin sonuçta gözlerine bakan , onla özel şeyler yaşayan sensin yani hisseden sensin... hayatta her zaman herşey bizim istediğimiz gibi olmuyo sonuçta ama ben sevgilinin bu gaftan sonraki tavır ve davranışlarından yaşadıklarınızdan düşüncelerini çok rahat bi şekilde anlayabileceğini düşünüyorum. yazdıklarından bunu anladım yani üzme kendini çok kurcalama sen kendini biliosun bu konudaki kararlılığını da sevgiline hissettirmekten başka bişey de yapma zaten inş hakkında hayırlısı olur. =)

Çok teşekkürler yorumlarınız için.. Konu bir daha asla açılmadı. Üzerine gidip yokladığım halde tek kelime etmedi o konuda. Doktora gitmeyi reddediyor şimdi gerek kalmadı ben senden eminim diyor. Ben yine de gitmek istiyorum çünkü ben bu konuyu doktora gitmeden atlatacağımı düşünmüyorum.. Evlilik öncesi stresinden sanırım aramızdaki tartışmalar.. Umarım hayırlısı olur..

Çok teşekkürler yorumlarınız için.. Konu bir daha asla açılmadı. Üzerine gidip yokladığım halde tek kelime etmedi o konuda. Doktora gitmeyi reddediyor şimdi gerek kalmadı ben senden eminim diyor. Ben yine de gitmek istiyorum çünkü ben bu konuyu doktora gitmeden atlatacağımı düşünmüyorum.. Evlilik öncesi stresinden sanırım aramızdaki tartışmalar.. Umarım hayırlısı olur..

Çok teşekkürler yorumlarınız için.. Konu bir daha asla açılmadı. Üzerine gidip yokladığım halde tek kelime etmedi o konuda. Doktora gitmeyi reddediyor şimdi, gerek kalmadı ben senden eminim diyor. Ben yine de gitmek istiyorum çünkü ben bu konuyu doktora gitmeden atlatacağımı düşünmüyorum.. Evlilik öncesi stresinden sanırım aramızdaki tartışmalar.. Umarım hayırlısı olur..

Back