• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi Sözde Erkeğe Takı

CoffeeWithChocolate

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2013
247
53
43
Aslında söz olmayacak bizimkisi isteme olacak sadece ama onlar bana takı takacaklar. Erkeğe ne takılır Allah aşkına, aklıma hiçbir şey gelmiyor. Aslında saat takılabilir ama onu nişanda takacak bizimkiler iki kere saat takılır mı ki? Hem nişan da gelecek ay olacak, bu kadar yakın zamanda iki kez saat olur mu? Ya da başka ne olabilir?

Yardımcı olabilir misiniz hanımlar? :)

Ya işte söz yerine geçeceği için hatıra niyetiyle bir şey almışlar, sağolsunlar, ben de dedim ne gerek var diye ama çok da ısrar edemedim çiğlik olmasın diye.

Peki onlar takarsa biz ne takabiliriz?

Ya işte söz yerine geçeceği için hatıra niyetiyle bir şey almışlar, sağolsunlar, ben de dedim ne gerek var diye ama çok da ısrar edemedim çiğlik olmasın diye.

Peki onlar takarsa biz ne takabiliriz?

söz kesilmiş olacak yani, ben sadece isteme sandım...

hımm, öyle durumlarda genelde söz bileziği diye birşey takılır zaten, muhtemelen ondan takacaklardır. erkeğe birşey takılmaz ama :cool:

Bizim sözde de sadece yuzukler takilmisti canım baska taki olayi olmadi nisan yaptik orda bilezik takmislardi biz saati dugunde takacagimiz icin nisanda babam çeyrek takmisti nisanlima belki sizde sozde bi çeyrek takabilirsiniz

Benim sozumde de ayni sekilde yuzukler takildi ve ardindan bilezik takildi fakat biz birsey takmadik. Sozde erkek tarafi yapar kiz tarafi bisey takmaz.. Nisanda erkege saat takilir.. Bizde boyle oldu canim...

Bizim burdada kıza kolye küpe takımı alınır çok ağır olmayan bişey hatıralık erkeğede kızın anne babası 1er altın takar ama çeyrekmi nasıl tam bilemiyorum şimdi

Back