Söz veripte tutmayan annem

Gerçekten böyle düşündüğüm için kendimi suçlu hissediyorsum ama yüreğime su serptiniz.Bunların 3te birini söylesem annem yaygaralar koparır ben hiçbirşey demedim sessizce aldım eşyalarını çıktım bu saatten sonra allah muhtaç etmesin ama kendine aniden birşey olsa kim bakıcak nasıl yüzü olcak

Olay tam olarak bir öğlen arayıp istemiyorum diyip eşyalarını hazırlamak oldu bende 1 yıl bakmasını istemiştim sadece kreşe 2 yaşında alıyorlar diye

Kadınsal hastalığım çıktığı için hamile kalmam gerekti yoksa bir daha anne olamayabilirdim.Işın tedavisi olduğumda yumurtalıklarımın hiçbiri kalmıyormuş bu sebepten öteleyemedim

Aile olmak böyle bir şey değil.
Annenize zor gelmiş olsa bile, telefon edip hemen torunun eşyalarıni kapıya koymasi çok çirkin bir hareket. Eve gidince düzgün bir sekilde konuşur sizinle, farklı bir yol bulunur mu bakılır, sonra duruma göre yine bakmayacaksa bile bunu insan gibi yapar, pat diye al çocuğunu git demek nedir yani.
Ben ciddi kırılır, iletişimi en aza indirirdim böyle bir durumda.

Uzucu bir durum iki ayda ne yasanmis olabilir bir yil idare edebilirdi iki yasiinda krese verirdiniz amabu durmda isten cikin kendiniz bakin annenizede mesafe koyun hicbir isine kosmayin kimin cocuguna baktiysa o ilgilensin
İşten pazartesi ayrılmaya gidicem eşyalarımıda alıcam.İş yerinde tam istediğim pozisyona gelmiştim 1 haftadır ona seviniyordum şimdi böyle olunca bütün herşey kaç yılımın emeği suya düştü. İçeride kalan kıdem haklarımın yanmasıda cabası

Kadınsal hastalığım çıktığı için hamile kalmam gerekti yoksa bir daha anne olamayabilirdim.Işın tedavisi olduğumda yumurtalıklarımın hiçbiri kalmıyormuş bu sebepten öteleyemedim
Anladım geçmiş olsun özel bi durumunuz varmış ama dediğim gibi annenizin tavrı keskin olmuş ama söz bile verse mecbur değil unutmayın insna yaşlandıkça tahammül edemiyor çocuklara cidden .ablanızın çocuğunda tüketmiş belliki enerjisini hevesini böyle yorumlayın

Ne anneler var çevremde vallahi imreniyorum yengemler teyzemler hepsi torunlarına baktı büyüttü öyle 1 yılda değil okula başlayıncaya kadar benim annemde ağlayarak çocuk gibi ben bakmak istemiyorum diye 2 ayda bıktı

Ablamınkinede bakmamış olsa belki daha az takılıcaktım ama birininkine bakıp diğerininkine hiç bakmamakta ayrımcalık oluyor.Bunun için gerekçeside bizim kız uyumuyormuş diğer torunu çok uyurmuş

Ne tuhaf bir kıyas bu. Anneler kendi evlatlarını büyüttükten sonra torunlarına da bakmak zorunda mı ? Bakmak istemeyenler annelikten mi atılıyor ?

Ne tuhaf bir kıyas bu. Anneler kendi evlatlarını büyüttükten sonra torunlarına da bakmak zorunda mı ? Bakmak istemeyenler annelikten mi atılıyor ?
Benım ilk cümlem kimse sizin çocuğunuza bakmak zorunda değil yazıyor .. ne diyorsunuz siz iyi misiniz .

Anneniz zaten sevgisizmiş öyle bi kadında büyümesin. İşsizlik maaşı vs hak edemez misiniz eşiniz ek iş yapamaz mı bir süre.

Mesajınızın devamındaki cümle peki ?
Devamı peki..
siz evladınız maddi sıkıntıdayken her çocuğunuza koşup bi kızınızı sanki elmiş gibi gereksiz bi sebeble toplayıp valizini çocuğuyla çıkartır mısınız ?
Yok benden ne istiyorsunuz onuda anlayamadım.

ya herkes bir mi allah aşkına
ben anamın evinde kalamıyordum karşı karşıya oturduğumuz halde
kızımın evinde de gidip kalmam çünkü evimden başka yerde kalmak istemiyorum sevmiyorum
insan günden güne bile değişiyor
ablanızınkine bakmıştır da artık kafası kaldırmıyordur
yine de bakmak istemiş ama dayanamamış olabilir
ben torun falan bakamam da zaten şimdi yeni bir çocuk bile bakamam
nasıl mecbur gibi konuşuyor bi de küsüp kızıyorsunuz anlamadım

Son düzenleme:
Valla son derece haklısın hatta fevkalade haklısın.

Baştan bakmayacağım ya da hiç oralı olmasa haklı dicem ama anlattığınız gibi ise çok haklısınız.
İstediğiniz tavrı da alın.
Ben olsam restine karşılık veririm.

O kadar bakmak istemeyebilir. Belli bir yaştan sonra çocuk bakmak çok zor. Ben bakmak istemeyeni de anlarım ama annenizin yaptığı sizi direkt ortada bırakmak. Başta söz vermiş, artık bakmayacaksa bile bunun bir yolu yordamı olur. Öyle pat diye kapıya eşya bırakılmaz yani.

Aslinda annenizin huylari belliymis. Size sevgi vermeyen insan cocugunuza da bakmaz. Bence böyle yüz üstü birakilmak cok kötü, ama mecbur baska bir cözüm bulmalisiniz. Sahsen ama bundan sonra bende her isine kosmazdom

Sizi çok iyi anlıyorum anneniz gerçekten ablanizin çocuğuna bakıp sizinkine bakmayarak size bir haksızlık yapmış oluyor birde söz vermiş burda haklısınız
Değer taraftan kendimden biliyorum 47 yaşına gireceğim inanın gün günü aratıyor
Belki ablanizda daha enerjikti şimdi hali dermanı kalmadı bunu anlayabilirim bence sizde anlayış gösterin

Önceki torununa iki yıl baktığı için kendine güvenip söz vermiştir muhtemelen ama yapamamış, ileri yaşlardaki insanları anlamak lazım, ben olsam gönül koymam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…