• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi Söz ve nişan birlikte mi yapmalıyım ?

MONNA

Dilini ısır dilini :)
Pro Üye
14 Ekim 2012
2.413
2.879
358
Selam arkadaşlar.Ben aranızda yeni sayılırım :). Çok yorucu olan bu sürece çoook şükür ben de girmiş bulunuyorum.Sevdiceğimle ailelerimiz tanıştı.Söz nişan bir arada olsun istiyorum.Zaten evimiz de müsait olduğu için evde olacak.Fakat istemeden sonra söz nişan mı olacak yoksa istendiği gün söz mü olacak ayyy kafam çok karıştı da yardımmmm :(

istemeye geldikleri gün söz kesilir daha sonra nişan yapılır canım. ama biz ikisini de bir arada yaptık. ayrı ayrı uğraşmayalım diye :)

Canım benim kv uzakta taa ığdırdan istanbula gelecekler..Önce kv ve ailenin büyük kadınları tanışmaya gelecek sonra erkelerle geldikleri gün isteme ve söz kesilecek...10 gün sonra da nişanımız olacak... Ama ablamda istediler ve söz nişan birlikte yapıldı...Eğer aile arasında oluyorsa söz nişan beraber daha iyi oluyor...:nazar: mutluluklar...:36:

Bizimkiler istanbuldan geldkleri içn aynı gün isteme ve nişan oldu :)

eğer süreyi çok uzatmak istemiyorsan istemeye geldikleridee söz nişan dediklerini yaparsın yani yüzüğün yanında diğer takılarıda taktılarmı ikisi birden çıkar bizimde memlketler ayrı olduğu için öle olmuştu ve çok rahat ettik yine bunu karşılıklı konuşarak karar verin derim :))

uzak yoldan geliyorlarsa söz ve nişanı bir arada yapabilirsin yorucu olmasın gidip gelmek
ama mesafe yakınsa yada aynı şehirdeyseniz o zaman araya gün koyabilirsiniz ne demişler kız evi naz evi :34:
hayırlısı olsun

sağolun kızlar isteme söz bi arada , nişanda 1 ay sonra yapmaya karar verdik :)

Back