Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nazimizi, cazimizi el degil de yakınlarımız çeker, bize katlanir, küsüp cekip gitmezler düşüncesi galiba. Hepimizde nevcut.Ne değişik insanlarız.
Hep bize en çok guvenenlerin en çok yakınımızda duranların canlarını acitiriz.
Özgürlük tanımayız.
Çocuğumuz vardır
Kurallar koyarız. Saatler yönergeler cizelgeler.
Aksini yapma şansları tanımayız.
Eşimiz vardır.
Bizim her istediğimize evet desin.
Hiç bir konuda reddetmesin isteriz.
Anne babamız vardır.
Bize daima destekçi olsun. Yaptığımız şeylere saygı duysun bize daima güvensin. Hic bir zaman bize sırtını dönmesin hata da yapsak Hep bizi sevsin.
Arkadaşlarımız vardır tüm derdimizi dinlesin ama yargilamasin asla bize kızmasın. Daima yanımızda olduğunu hissetirsin.
Kimse bize hata yapmasın.
Herkes bizi sevsin saygı duysun gibi istekler...
Peki ya biz kimiz?
Neyiz?
Bu büyüklük ,
diktatörlük neden?
Hiç düşündük mü acaba bunca insanı yaratan etrafımızı nimetlerle donatan ayı güneşi yıldızı bizim için süsleyen bir Rabbimiz var biz ona ne derece bir kuluz?
Ne derece O' nun tüm isteklerine evet diyoruz?
Ne derece ıbadetlerimizi her koşulda aksatmadan yerine getirebiliyoruz?
Biz kulken neden başkalarından kulluk bekliyoruz ( haşa)
Hatalar yapan biz küçük olan biz hiç olan bizken
Ne bu olmayan büyüklük taslamalar?
Izin verelim hayatın normal akışına ..
Çocuklarımızın ufak tefek de olsa hata yapmalarına izin verelim.
Reddedilmeyi de evet kadar benimseyelim.
Dünya biz olmasak da her şekilde dönecek bunu kabul edelim.
Koca dünyada uzaktan bakılınca bir karınca kadar ufak olduğumuzu bilelim. Ve minicik bedenimiz ruhumuz ve beynimizle büyüklük taslamayalim.
Evete en çok layık olana( Allah ' a)
Boyun eğelim gerisini bosverelim...
Teşekkür ederim.Kalemini seviyorum.
Su konusundaki esprili yazıların da cok hos, hepsini beğeniyorum, mâşâallah, Allah zeval vermesin duygularına, fikirlerine, sağlığına. i p e k
Yoo.Bekar mısın Emma?
Zaten mukemmelsîn daha ne kadar olabilirsin kiKendi gelişim hikayem olacak belki de.
Yarim kalan ne varsa tamam olsun istiyorum.
Her konuda eksiklerim var.
Buraya yazdıkça tüm puzzle parcalarimi Ve eksik kalan parcalarimi birlestirecegim.
Baskalarina Mükemmel olmak değil gayem.
"Kendimin mükemmeli" olmaya geldim.
Hayatımda fazla yer kaplayan gereksiz ne varsa önce onları temizlemem gerekiyor.
En çok verim alan toprak, fazlaliklarindan ve gereksiz otlardan temizlenmiş olan topraktır.
Yok kız ne mükemmeli yanından geçemiyorumZaten mukemmelsîn daha ne kadar olabilirsin ki
Güzelmiş ❤Ama sen kendini affetme diyor ya, çok hosuma gitti :)
Mutevazilik yapmaYok kız ne mükemmeli yanından geçemiyorum
Sen de yaz buraya magnim hamileliğini anlat hislerini anlat duygularını gözyaşlarını hepsini işteMutevazilik yapma
Yaa cok tesekkur ederimSen de yaz buraya magnim hamileliğini anlat hislerini anlat duygularını gözyaşlarını hepsini işte