- 2 Mart 2021
- 6.805
- 34.225
Kendini iyi hissetmek
Ne kadar güzel bir ruhumuz ve kalbimiz var ki bizi devamlı güzele ve doğruya davet ediyor.
Kendimizi sevmek ne kadar güzel bir nimet.
Ben kendimi seviyorum. Aynaya baktığımda Allah in yaratmış olduğu bir eserle yüzleşiyorum ilk önce.
Esmerimiz beyazimiz sarisinimiz gözleri farklı renklerde olanimiz hepimiz ne kadar da özel yaratılmışız
Emanet bir görüntü var aynada ona bakıyorum tebessüm ediyorum Rabbimin emanetine.
Suyla bulusturdugum yüzüm derin bir nefes almamı sağlıyor.
Ya abdest...
İşte o en güzel nimet.
Tüm abdest azalarim suyla tekrardan canlanip güzelleşiyor adeta.
Her gün düzenli değiştirdigim mis gibi kokan havlumla buluşuyor yüzüm ve kollarım.
Güne besmeleyle başlamak ne kadar güzel bir nimet.
Kremlerimi sürüp balkonuma çıkıp Allah im benzersiz yarattığı o eşsiz manzarayı izlemek gökyüzüne bulutlara güneşe bakmak. Ağaçlara bakmak...
huzuruna huzur katan bir aktivite olsa gerek...
Kuş seslerini dinlemek o kadar güzel ki.
Sonra dünya kosturmacasina kendini salivermek
Gülmeli ağlamalı sinirlenmeli kaygılı bir gün geçse de gece başımızı yastığa koyduğumuzda eşinize sarılıp " iyi ki varsın "
Çocuklarımıza öpücük kondurup " sizi seviyorum"
Demek tüm yorgunlukları alan ve yine şükür sebebi olan bir şey...
İnsanın kendini sevmesi güzel bir şey.
Saygı duyması kendini odullendirmesi...
Kusurlarimla varım ve kendimi olduğum gibi seviyorum.
Kalkmak için düşmem gerek bazen o yüzden üzüntülerimin geçici olduğuna inanıyorum.
Tövbe istiğfar ve şükür sözünü dilime alistiriyorum.
Kendi gelişim hikayemi kendim yazıyorum.
Iyi ki varım ...
Ne kadar güzel bir ruhumuz ve kalbimiz var ki bizi devamlı güzele ve doğruya davet ediyor.
Kendimizi sevmek ne kadar güzel bir nimet.
Ben kendimi seviyorum. Aynaya baktığımda Allah in yaratmış olduğu bir eserle yüzleşiyorum ilk önce.
Esmerimiz beyazimiz sarisinimiz gözleri farklı renklerde olanimiz hepimiz ne kadar da özel yaratılmışız
Emanet bir görüntü var aynada ona bakıyorum tebessüm ediyorum Rabbimin emanetine.
Suyla bulusturdugum yüzüm derin bir nefes almamı sağlıyor.
Ya abdest...
İşte o en güzel nimet.
Tüm abdest azalarim suyla tekrardan canlanip güzelleşiyor adeta.
Her gün düzenli değiştirdigim mis gibi kokan havlumla buluşuyor yüzüm ve kollarım.
Güne besmeleyle başlamak ne kadar güzel bir nimet.
Kremlerimi sürüp balkonuma çıkıp Allah im benzersiz yarattığı o eşsiz manzarayı izlemek gökyüzüne bulutlara güneşe bakmak. Ağaçlara bakmak...
huzuruna huzur katan bir aktivite olsa gerek...
Kuş seslerini dinlemek o kadar güzel ki.
Sonra dünya kosturmacasina kendini salivermek
Gülmeli ağlamalı sinirlenmeli kaygılı bir gün geçse de gece başımızı yastığa koyduğumuzda eşinize sarılıp " iyi ki varsın "
Çocuklarımıza öpücük kondurup " sizi seviyorum"
Demek tüm yorgunlukları alan ve yine şükür sebebi olan bir şey...
İnsanın kendini sevmesi güzel bir şey.
Saygı duyması kendini odullendirmesi...
Kusurlarimla varım ve kendimi olduğum gibi seviyorum.
Kalkmak için düşmem gerek bazen o yüzden üzüntülerimin geçici olduğuna inanıyorum.
Tövbe istiğfar ve şükür sözünü dilime alistiriyorum.
Kendi gelişim hikayemi kendim yazıyorum.
Iyi ki varım ...