- 22 Eylül 2011
- 4.644
- 4.622
canımm benim sağol, söylediklerin fikir oldu bana. hiçbir şey bilmiyorum çünkü zaten sadece dediklerini koysam yeterli olucağını düşünüyorum. asıl nişan bohçasını büyük yapıcaz çünkü. kol düğmesi benim de aklımdaydı, ama böyle baş harflerini öğrendiğim süper oldu, canım sana ne kadar teşekkür etsem azdır. biz de evde gelenlere tepsi örtüsü vermeyi düşünüyoruz. annemle ikimiz boyadık. onları büyükçe bir tepsiye dizip gelenlere ikram edicez.
hmm.. bir de canım kız istenme olurken odada mı oturuyor, yoksa başka odaya mı geçiyor? ben hem her anı görmek, tatmak istiyorum, hem de çok heyecanlanıp utanıyorum. karar veremiyorum, doğrusu ne bilmiyorum
inşallah nişanın planladığın gibi geçer tatlım nişanı nasıl bi mekanda yapmayı planlıyosun? benim de sözüm evde olucak. nişanı da salonda düğün gibi istemiyorum, kır nişanı gibi bir şeyler hayal ediyorum ama bakalım
Aslında dediğin gibi hepsinin tadını almak istiyorum.. çünkü nişanım da kınam da düğünümde dışarda olacak.. kır mekanı gibi bir mekan değerlendirebilirim tabiki.. ama modern ve hoş bir yer bulabilirsem,Malum Kocaeli düğün mekanı açısından biraz eksik bir yer..