Söz Kesimi söz töreni endişeleri için tüm soruların örnekli cevapları :)

canımm benim sağol, söylediklerin fikir oldu bana. hiçbir şey bilmiyorum çünkü :KK17: zaten sadece dediklerini koysam yeterli olucağını düşünüyorum. asıl nişan bohçasını büyük yapıcaz çünkü. kol düğmesi benim de aklımdaydı, ama böyle baş harflerini öğrendiğim süper oldu, canım sana ne kadar teşekkür etsem azdır. :KK16: biz de evde gelenlere tepsi örtüsü vermeyi düşünüyoruz. annemle ikimiz boyadık. onları büyükçe bir tepsiye dizip gelenlere ikram edicez.
hmm.. bir de canım kız istenme olurken odada mı oturuyor, yoksa başka odaya mı geçiyor? :KK17: ben hem her anı görmek, tatmak istiyorum, hem de çok heyecanlanıp utanıyorum. karar veremiyorum, doğrusu ne bilmiyorum :KK30:

inşallah nişanın planladığın gibi geçer tatlım :KK16: nişanı nasıl bi mekanda yapmayı planlıyosun? benim de sözüm evde olucak. nişanı da salonda düğün gibi istemiyorum, kır nişanı gibi bir şeyler hayal ediyorum ama bakalım :KK6:

Aslında dediğin gibi hepsinin tadını almak istiyorum.. çünkü nişanım da kınam da düğünümde dışarda olacak.. kır mekanı gibi bir mekan değerlendirebilirim tabiki.. ama modern ve hoş bir yer bulabilirsem,Malum Kocaeli düğün mekanı açısından biraz eksik bir yer..

benim sözüm yaza olucaktı ama annemi ikna ettim sürprüz bi gelişmeyle ocağa alındı:)
ayy kızlar panik oldum bu sefer de çok az var yaa ve ortada kıyafetim bile yok allam:/:26:

benim yarin olacak cok heyecanliyim hatta uyuyamiyorum ama ne bileyim cok ayrintili bir sey olmayacak benimkisi. ne bileyim soz isini hic ayrintili dusunmemistim. keske daha once kesfetmis olsaydim burayi ki cok daha guzel fikirler gelistirebilirdim.

Arkadaslar :

Bende cok heyecanlıyım.. Ama şu bir gerçekki herşeyin planını önceden yapmakta fayda var en azından o aksam paniğe girmeyiz Allahım yardımcımız olsuunnn :)

canım sen tepsi yerine yastık kullandın galiba yastığı kim tuttu :26: bende yastık kullanmayı düşünüyorum ama bu ne gibi tepkiler almaktan korkuyorum erkek tarafından :18:

Çok güzel bir topic olmus
güzel fikirlerin ve paylaşımların ıcın teşekkürler :)

merhaba kızlar :) ben nişanımı da 8 kasımda atlattım düğün telaşı üzeri yine sizlerleyimm :) bu arada nişan hazırlıkları için de ayrıca bir topic acacagım.
her an her sorunuza cevap vermeye hazırııımmm :))

canım sen tepsi yerine yastık kullandın galiba yastığı kim tuttu :26: bende yastık kullanmayı düşünüyorum ama bu ne gibi tepkiler almaktan korkuyorum erkek tarafından :18:

tatlım yastık kullandım hatta daha sonra nişanda da kullandım aynı yastığı, cok da güzel oldu. erkek tarafı da begenir tabii ki. ayrıca şu evlilikte ve tüm hayatında cok önemli: ' asla baskaları ne düşünücek diye düşünerek kendinden baskası olma' .. yastık istiyrsan yastık kullan bebişim. cooook mutlu ol simdiden tebrikler :)

Arkadaslar :

Bende cok heyecanlıyım.. Ama şu bir gerçekki herşeyin planını önceden yapmakta fayda var en azından o aksam paniğe girmeyiz Allahım yardımcımız olsuunnn :)

canım planlı olmalı kesinlikle. yoksa o günün keyfini yasayamaz insan. benim söz de nişan da tam takım planlıydı ve süper oldu. hepinize coook güzel kutlamalar diliyorum :)

benim yarin olacak cok heyecanliyim hatta uyuyamiyorum ama ne bileyim cok ayrintili bir sey olmayacak benimkisi. ne bileyim soz isini hic ayrintili dusunmemistim. keske daha once kesfetmis olsaydim burayi ki cok daha guzel fikirler gelistirebilirdim.

tatlım beniiimm. senin sözünü kacırmısım ben. cok güzel gecmiştir eminim tebrik ederim. olsun gönlünde ne varsa nişanında ya da düğünnde yaparsın, kaybettiğin hiçbirsey yok. gönüller bir olsun derler ya öyle işte :)

benim sözüm yaza olucaktı ama annemi ikna ettim sürprüz bi gelişmeyle ocağa alındı:)
ayy kızlar panik oldum bu sefer de çok az var yaa ve ortada kıyafetim bile yok allam:/:26:

tatlım şubattayız, kacırmısım sözünü :) mutluluklR dilerim tebrik ederiiimm

Merhaba,

Yazılanların çoğunu okudum.Paylaşımlar için teşekkürler.Ben de aralık ayında sözlenicem.Ancak bizim şöyle bi durum oldu.Önce istemeye gelecekler,iki gün sonrada söz yüzüğü için tekrar bir araya gelicez.Çünkü bizimkiler önce damadın ailesiyle tanışmak istediler,çok kalabalık olmadan aileler bir araya gelerek tanışıp isteme yapılacak.Söze gelmek isteyen akrabalarla birlikte 30 kişiden fazla olacağımız içinde yüzükleri dışarda yemekli bir organizayonla takalım istiyoruz.İsteme ve söz olayını ayrı yapanınız var mı?:44: Daha önce ablam evlendi ve ikisi birarada oldu bitti.Biz böyle ikiye bölündük.Nasıl olacak hiiç bilmiyorum ve panik yapıyorum.:18:
Yardımcı olursanız çook sevinirim.

tatlım senin nişanını da kacırmısım ama söz-nişan birarada gayet de güzel olur. eminim güzel de gecmiştir. tebrik ederim coook mutlu olun insallahh

Çok güzel bir topic olmus
güzel fikirlerin ve paylaşımların ıcın teşekkürler :)

canım cok mutlu ettin beni güzel sözlerinle, cok tesekkür ederim gerçekten :)

:103:ah ya sozlenmek nısanlanmak bunlar güzel duygular olsa gerek:KK16:

:103:ah ya sozlenmek nısanlanmak bunlar güzel duygular olsa gerek:KK16:

tatlım inan sadece doğru insanla olunca keyifli ve anlamlı. yoksa yanlış seçimlerle hayat karartma törenlerine dönüyor ve kabus gibi oluyor :) o yüzden dogru zaman dogru insan !

tatlım inan sadece doğru insanla olunca keyifli ve anlamlı. yoksa yanlış seçimlerle hayat karartma törenlerine dönüyor ve kabus gibi oluyor :) o yüzden dogru zaman dogru insan !

katılıyorum cnm:KK16: bende dusunuyorum nısan falan ama ıste nasıp ne zaman bılmıyorum kiiiiiiiii:KK52:

kızlar benimde kurbanda sözüm olabilir. olabilir diyorum çünkü ailem tamam söz yaparız demediler daha, bir kere istemeyle kız mı verilirmiş diyorlar ama kurbanda olmaz da demiyolar sanırım olucak :) şimdi benim bi sorum olucak söz takarsak bizim davetliler biraz kalabalık olacak benimde sevgiliminde ailesi kalabalık. teyzemler dayımlar halamlar 3-5 de yakın arkadaş derken biz oluyoruz 45 kişi erkek tarafı da aynı bizim gibi 3 aşağı 5 yukarı çoluk çocukla birlikte 95-100 kişi hesaplıyoruz ve bayram olacağı için pek fazla fire vereceğimizi de sanmıyorum nasıl olur hiç bilmiyorum 100 kişi bi evde ve söz takılırken...:26: sizinde fikirlerinizi almak istedim

Bohça yapmayan en sonunda bir seni gördüm ya dünyalar benim oldu resmen :KK8: En güzelini yapmışsın, inşallah bende kazasız belasız hayırlısıyla atlatıcam :nazar: Ömür boyu mutluluklar dilerim :123:

kızlar benimde kurbanda sözüm olabilir. olabilir diyorum çünkü ailem tamam söz yaparız demediler daha, bir kere istemeyle kız mı verilirmiş diyorlar ama kurbanda olmaz da demiyolar sanırım olucak :) şimdi benim bi sorum olucak söz takarsak bizim davetliler biraz kalabalık olacak benimde sevgiliminde ailesi kalabalık. teyzemler dayımlar halamlar 3-5 de yakın arkadaş derken biz oluyoruz 45 kişi erkek tarafı da aynı bizim gibi 3 aşağı 5 yukarı çoluk çocukla birlikte 95-100 kişi hesaplıyoruz ve bayram olacağı için pek fazla fire vereceğimizi de sanmıyorum nasıl olur hiç bilmiyorum 100 kişi bi evde ve söz takılırken...:26: sizinde fikirlerinizi almak istedim

Ay sen çok yaşa :KK52: Kız 100 kişi nereye sığcak öyle, anladığım kadarıyla büyükte değil ev. Kafe tarzı bir yerde yapmaktır makul olan.. Hayırlı uğurlu olsun :nazar:

Ay sen çok yaşa :KK52: Kız 100 kişi nereye sığcak öyle, anladığım kadarıyla büyükte değil ev. Kafe tarzı bir yerde yapmaktır makul olan.. Hayırlı uğurlu olsun :nazar:

amin cümlemizin ki inşallah :) ama biz sözü nişanı atlattık çok şükür, düğün hazırlığına düştük :) onu da atlatırız inşallah hayırlısıyla :)

amin cümlemizin ki inşallah :) ama biz sözü nişanı atlattık çok şükür, düğün hazırlığına düştük :) onu da atlatırız inşallah hayırlısıyla :)

Ooh ne güzel hayırlı uğurlu olsun, herşey gönlüne göre olsun dilerim :KK71: darısı benim başıma inşallah :123:

X