şuan işyerindeyim ama not almaya başladım inanılmaz heyecanlıyım
ben anadolu yakasında oturuyorum ve beyazıt meydanına mahmutpaşaya nasıl gidicem hiç gitmedim oralara :18: sen nerde oturuyorsun canım
tatlım cevabım biraz geç oldu ama haftasonu nişan alısverişindeydik :) anadolu yakasındaysan sirkeciye iskeleye geç oradan da tramvaya bin ve beyazıt durağında in hemen durağın karsısı kapalıcarsı girişi zaten, kapalıcarsının arka kapısından cıkıp yürüdüğünde de mahmutpaşa tarafına ulasıyorsun :)
sen nişanını evdemi yoksa salondamı yapıcaksın. düşündümde sözde o kadar çok şey yaptın ki, nişanı evde yapsan yine aynı şeyleri yapmış olmayacakmısın? ( pasta, börek, sarma vs...) bende nişanı evde yapıcam ve söz gibi olucak yani ve yine aynı şeyleri yapmak istemiyorum
senin nişan ne zaman nerde olacak peki?
tatlım benim nişanım 8 kasımda 100-150 kişilik bir salonda yakın akraba ve arkadaslarımzla olucak o yüzden bu sefer farklı seyler yapıcam bakalım :) ama söz töreninden sonra keske nişan ve söz aynı gece evde olsaydı demiştim, ayrı bir nişan töreni gereksiz ve cok masraflı aslında.
canım eğer sen nişanı evde yapmak istiyorsan sakın hem söz hem nişan diye iki ayrı tören yapma. bir gece tanışma yemeğine ya da kahvesine gelsinler, ondan bir hafta sonra nişan-söz birarada aynı gece yaparsınız. sen de daha sade bir elbise yerine şık bir abiye alırsın. söz ve nişan olrak evde iki ayrı gece yapmana hiç gerek yok inan, zaten evde yapılan sözde de gördüğün gibi bir sürü koşuşturmaca ve hazırlık oluyor. hatta aynı gece yapmadığına pişman oluyorsun. herseyini güzel bir sekilde hazırlayıp nişan töreni olarak evde yaparsan cok da güzel ve keyifli olur.
Söz yastığı cok hoşuma gitti sanırım annem aynısından yapabilir:) üstündeki güvercinler yastıkla beraber miydi sen ayrı mı aldın?
canımm yastığı gitti gidiyordan almıstım aynen olduğu gibi geldi sadece makası ben alıp süsledim. ama keske vaktim olsaydı da yastığımı da ben yapsaydım el emeğiyle güzelliği bambaska olur :) eğer İstanbul'da oturuyorsan güvercin ve diğer süsleme malzemelerini Mahmutpaşa civarında bulabilirsin tatlım