• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi söz töreni endişeleri için tüm soruların örnekli cevapları :)

şuan işyerindeyim ama not almaya başladım:52: inanılmaz heyecanlıyım:9:
ben anadolu yakasında oturuyorum ve beyazıt meydanına mahmutpaşaya nasıl gidicem hiç gitmedim oralara :18: sen nerde oturuyorsun canım

tatlım cevabım biraz geç oldu ama haftasonu nişan alısverişindeydik :) anadolu yakasındaysan sirkeciye iskeleye geç oradan da tramvaya bin ve beyazıt durağında in hemen durağın karsısı kapalıcarsı girişi zaten, kapalıcarsının arka kapısından cıkıp yürüdüğünde de mahmutpaşa tarafına ulasıyorsun :)

sen nişanını evdemi yoksa salondamı yapıcaksın. düşündümde sözde o kadar çok şey yaptın ki, nişanı evde yapsan yine aynı şeyleri yapmış olmayacakmısın? ( pasta, börek, sarma vs...) bende nişanı evde yapıcam ve söz gibi olucak yani ve yine aynı şeyleri yapmak istemiyorum :(
senin nişan ne zaman nerde olacak peki?

tatlım benim nişanım 8 kasımda 100-150 kişilik bir salonda yakın akraba ve arkadaslarımzla olucak o yüzden bu sefer farklı seyler yapıcam bakalım :) ama söz töreninden sonra keske nişan ve söz aynı gece evde olsaydı demiştim, ayrı bir nişan töreni gereksiz ve cok masraflı aslında.

canım eğer sen nişanı evde yapmak istiyorsan sakın hem söz hem nişan diye iki ayrı tören yapma. bir gece tanışma yemeğine ya da kahvesine gelsinler, ondan bir hafta sonra nişan-söz birarada aynı gece yaparsınız. sen de daha sade bir elbise yerine şık bir abiye alırsın. söz ve nişan olrak evde iki ayrı gece yapmana hiç gerek yok inan, zaten evde yapılan sözde de gördüğün gibi bir sürü koşuşturmaca ve hazırlık oluyor. hatta aynı gece yapmadığına pişman oluyorsun. herseyini güzel bir sekilde hazırlayıp nişan töreni olarak evde yaparsan cok da güzel ve keyifli olur.

Söz yastığı cok hoşuma gitti sanırım annem aynısından yapabilir:) üstündeki güvercinler yastıkla beraber miydi sen ayrı mı aldın?

canımm yastığı gitti gidiyordan almıstım aynen olduğu gibi geldi sadece makası ben alıp süsledim. ama keske vaktim olsaydı da yastığımı da ben yapsaydım el emeğiyle güzelliği bambaska olur :) eğer İstanbul'da oturuyorsan güvercin ve diğer süsleme malzemelerini Mahmutpaşa civarında bulabilirsin tatlım

canım merhaba :) babama dün itibariyle anlattık herşeyi dediğin gibi yaptım önce annemi konusturdum sabahta güzelce bir kahvaltı hazırlayıp geçtim karşısına konusmaya basladım ilk önce pek dinlemedi şuan hazır değilim falan dedi :D ..ben anlattıktan sonra şimdilik kriterlerime uyuyo ama bi araştıralım dedi..sevdiceğimde ailesiyle konustu aileme konuyu actımı söyledı bayrmdan sonra yani babam bi sorun cıkarmazsa tanışmaya gelicekler şimdilik herşey yolunda ama babamın bazı konuşmaları beni sinir etsede şuan mutluyum bir an önce sözlensekde herşey bitse diyorum..sana haber vermek istedim tatlım :)

canım merhaba :) babama dün itibariyle anlattık herşeyi dediğin gibi yaptım önce annemi konusturdum sabahta güzelce bir kahvaltı hazırlayıp geçtim karşısına konusmaya basladım ilk önce pek dinlemedi şuan hazır değilim falan dedi :D ..ben anlattıktan sonra şimdilik kriterlerime uyuyo ama bi araştıralım dedi..sevdiceğimde ailesiyle konustu aileme konuyu actımı söyledı bayrmdan sonra yani babam bi sorun cıkarmazsa tanışmaya gelicekler şimdilik herşey yolunda ama babamın bazı konuşmaları beni sinir etsede şuan mutluyum bir an önce sözlensekde herşey bitse diyorum..sana haber vermek istedim tatlım :)

tatlımmm süper bir haber bu, cok sevindimmm :) bak beklediğinden cok daha iyi gecmiş gördün müü:) o sinir bozucu konusmalar sözden sonra bile oluyor aldırıs etme , babam söz gecesi bitip yalnız kaldıktan sonra ' yoksa sen ona da baba mı diceksin kaç tane baban var olmaz öyle sey' demişti inanabiliyor musun :) neyse canım benim bana da haber verdiğin için cok tesekür ederim aklımdaydın zaten, erkenden haber vermeniz de cok cok iyi olmus. hadi bakalımmm sıra tanısmalarda simdi :)

Evet el emeği güzel olur :) Konyadayım ben burda nerde satılır onuda bilmiyorum:(

Evet el emeği güzel olur :) Konyadayım ben burda nerde satılır onuda bilmiyorum:(

tatlım eğer güvercin bulamazsan, benim makasımı ve hediye paketlerini süslemek için kullandığım gri inci dizili ipler ve şifon kurdeleler var onları mutlaka bulabilirsin. onlardan alıp yaptığınız yastığın üstünü şifon kurdele ve incilerle süsleyebilirsin hatta güvercinden bile güzel olur bence:) hem güvercinin üzerinde yüzükler zor duruyor, kurdelelerden yüzüklere yer yaparsan hem kullanışlı hem de cok sık olabilir

Çok güzel bi paylaşım olmuş canımm benimde aralık sonunda sözüm nişanım birarada olucak erken diye henüz hiçbir hazırlık yapmadım ama bizimle paylaştığın bilgiler gerçekten benim için çok iyi oldu hepsini not aldım ve sanırım şimdiden başlamam gerekiyo uykularım kaçıyo nasıl bi strestir bu anlam veremiyorum :-)

Çok güzel bi paylaşım olmuş canımm benimde aralık sonunda sözüm nişanım birarada olucak erken diye henüz hiçbir hazırlık yapmadım ama bizimle paylaştığın bilgiler gerçekten benim için çok iyi oldu hepsini not aldım ve sanırım şimdiden başlamam gerekiyo uykularım kaçıyo nasıl bi strestir bu anlam veremiyorum :-)

canım cok tesekkür ederim cko mutlu oldum :) ayrıca simdiden mutluluklar diliyorum sana.
aralık olsa da simdiden ufak ufak basla derim ben, sonra stres paniğe dönüşüyor :) söz ve nişanın birarada olması cok iyi fikir, ben de sözden sonra öyle yapmadığıma pişman oldum zaten söz için bir sürü hazırlık oluyor, ayrıca bir nişan töreni yorgunluk sebebi oluyo sonra :) bu arada her zaman istediğin herseyi sorabilirsin canımm

teşekkür ederim canım şuan için kıyafet ve alyans için koşuşturmam başladı çok beğendiğim birkaç alyans modeli oldu ama sanırım yeni üyelik yaptığım için fotolarını paylaşamıycam :-)

teşekkür ederim canım şuan için kıyafet ve alyans için koşuşturmam başladı çok beğendiğim birkaç alyans modeli oldu ama sanırım yeni üyelik yaptığım için fotolarını paylaşamıycam :-)

paylasabilirsin tatlım öyle bir engel yok, hatta cok da iyi olur :) bende bu hafta sonu alyans bakmaya gidiyorum, kıyafetim için ilk provam carsamba günü oldu, iki ay önceden baslamak gerekiyormus ben cok gec kalmısım haberin olsun :) bu arada alyans konusunda cok kararsız kaldım ben. benim kendim için ayy bu süpermiş diye begendiğim modellerin erkek modelleri cok kadınsı duruyor. diğerleri de bana cok sade geliyor, bulamadım istedigim gibi bişi :(

paylasabilirsin tatlım öyle bir engel yok, hatta cok da iyi olur :) bende bu hafta sonu alyans bakmaya gidiyorum, kıyafetim için ilk provam carsamba günü oldu, iki ay önceden baslamak gerekiyormus ben cok gec kalmısım haberin olsun :) bu arada alyans konusunda cok kararsız kaldım ben. benim kendim için ayy bu süpermiş diye begendiğim modellerin erkek modelleri cok kadınsı duruyor. diğerleri de bana cok sade geliyor, bulamadım istedigim gibi bişi :(

İşin aslı işte bu dediğim bi model göremedim henüz internetten de araştırıyorum ama içime sinmiyo,(buarda ek bilgi kalın modelleri pek tavsiye etmiyolar:-) ) alyans için kapalı çarşıya gitmeni tavsiye ederim genelde el yapımı olduğu için üzerinde istediğin şekilde değişiklik yapılıyormuş arkadaşım alyanslarını oradan alıcaktı banada o tavsiye etti erkek modellerini böylece kendi zevkine göre ayarlıyabilirsin umarım :-)... foto yükleme oluyorsa eğer ben beceremedim :-)

İşin aslı işte bu dediğim bi model göremedim henüz internetten de araştırıyorum ama içime sinmiyo,(buarda ek bilgi kalın modelleri pek tavsiye etmiyolar:-) ) alyans için kapalı çarşıya gitmeni tavsiye ederim genelde el yapımı olduğu için üzerinde istediğin şekilde değişiklik yapılıyormuş arkadaşım alyanslarını oradan alıcaktı banada o tavsiye etti erkek modellerini böylece kendi zevkine göre ayarlıyabilirsin umarım :-)... foto yükleme oluyorsa eğer ben beceremedim :-)

tatlım biz bugün aldık alyansımızı.atasaydan bir modele bayıldıım :) hazırlanıyor smdi el yapımıymıs cuma elimde olucak. hemen resimlerini koyucam :)

tatlım cevabım biraz geç oldu ama haftasonu nişan alısverişindeydik :) anadolu yakasındaysan sirkeciye iskeleye geç oradan da tramvaya bin ve beyazıt durağında in hemen durağın karsısı kapalıcarsı girişi zaten, kapalıcarsının arka kapısından cıkıp yürüdüğünde de mahmutpaşa tarafına ulasıyorsun :)

tatlım benim nişanım 8 kasımda 100-150 kişilik bir salonda yakın akraba ve arkadaslarımzla olucak o yüzden bu sefer farklı seyler yapıcam bakalım :) ama söz töreninden sonra keske nişan ve söz aynı gece evde olsaydı demiştim, ayrı bir nişan töreni gereksiz ve cok masraflı aslında.

canım eğer sen nişanı evde yapmak istiyorsan sakın hem söz hem nişan diye iki ayrı tören yapma. bir gece tanışma yemeğine ya da kahvesine gelsinler, ondan bir hafta sonra nişan-söz birarada aynı gece yaparsınız. sen de daha sade bir elbise yerine şık bir abiye alırsın. söz ve nişan olrak evde iki ayrı gece yapmana hiç gerek yok inan, zaten evde yapılan sözde de gördüğün gibi bir sürü koşuşturmaca ve hazırlık oluyor. hatta aynı gece yapmadığına pişman oluyorsun. herseyini güzel bir sekilde hazırlayıp nişan töreni olarak evde yaparsan cok da güzel ve keyifli olur.

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CEVABIN İÇİN CANIM :40: AYRICA NİŞAN RESİMLERİNİ, YÜZÜĞÜNÜ, ELBİSENİ ŞİMDİDEN MERAKLA BEKLİYORUM ÇÜNKÜ BANA ÇOK GÜZEL FİKİR VERİYORSUN, ZEVKİNE HAYRANIM :34:

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CEVABIN İÇİN CANIM :40: AYRICA NİŞAN RESİMLERİNİ, YÜZÜĞÜNÜ, ELBİSENİ ŞİMDİDEN MERAKLA BEKLİYORUM ÇÜNKÜ BANA ÇOK GÜZEL FİKİR VERİYORSUN, ZEVKİNE HAYRANIM :34:

tatlım beniimm :) tamam hemen atıcam resimlerimi :16:

Yaaaaa çok yardımcıı olmuşsunnnn yazınlaaa,sağol canım :)))
bizim sözümüz 'şubatta'. Bende,'sekerciniz.blogspot.com' a söz mendili yaptırmayı düşünmüştüm söz günü gelen davetlilere vermek için ama senin hediye fikirlerin de harikaymış. Şimdi,söz yüzüğü seçmeye çalışıyorum ve de kaba taslak gelen kişi sayısını hesaplamaya çalışıyorum :) Daha tam olarak hiçbişeyi netleştiremedim :(

Yaaaaa çok yardımcıı olmuşsunnnn yazınlaaa,sağol canım :)))
bizim sözümüz 'şubatta'. Bende,'sekerciniz.blogspot.com' a söz mendili yaptırmayı düşünmüştüm söz günü gelen davetlilere vermek için ama senin hediye fikirlerin de harikaymış. Şimdi,söz yüzüğü seçmeye çalışıyorum ve de kaba taslak gelen kişi sayısını hesaplamaya çalışıyorum :) Daha tam olarak hiçbişeyi netleştiremedim :(

canım benim şimdiden mutluluklar ve tebrikler sana :)
hazırlıklara erken baslaman süper olmus, son haftaya hatta son güne kadar hiçbirseyi netlestiremiyorsun zaten o aklını kurcalamasın :) ama sen elinde bir liste ile ne yapıcagını daha dogrusu ne yapmak istedigini bilerek ilerlersen hersey yolunda gidiyor. gelicek kişiler için de 5 fazla olarak hesapla her zaman, son dakika süprizleri oluyor :) bu arada biz söz yüzüğünü ayrı aldık, alyansı nişanda takarız diye. söz yüzükleri normal alyanslardan daha ince oluyor. ama ince tamtur yüzükler cok güzel duruyor aklında bulunsun hem alyansını taksan bile kullanabileceğin bir yüzük olur. ben cok begeniyorum da :)
birsey sormak istersen ben her zaman burdayım canım :) bence bu törenlerin en telaslısı söz, baslangıc olduğu için insan panik ve saskınlık içerisinde oluyor ve hep bir destek bekliyor, aslında en tatlı tören olmasına ragmen insan heyecandan farkına varamıyor :) sen de böyle hissedersen hemen bana yaz ben yanında olurum :)

Çok sağoll canım daha sana çok sorum olacak galiba :)) bizde söz yüzüklerine bakıyoruz işte müstakbel sözlümle,ama her yerde yok..Bir de pek güzel şeyler bulamadım..Bizde nişanda alyans düşünüyoruz o yüzden o incelerden alıcaz:) ama nasıl yapsak bilmiyorum ya,sözlümle farklı model taksak olmaz mı ya tamturlar benim de çok hoşuma gidiyor:)))

Çok sağoll canım daha sana çok sorum olacak galiba :)) bizde söz yüzüklerine bakıyoruz işte müstakbel sözlümle,ama her yerde yok..Bir de pek güzel şeyler bulamadım..Bizde nişanda alyans düşünüyoruz o yüzden o incelerden alıcaz:) ama nasıl yapsak bilmiyorum ya,sözlümle farklı model taksak olmaz mı ya tamturlar benim de çok hoşuma gidiyor:)))

tatlım bizim söz yüzüğümüz de ince, zaten kısa bir süre falan takıldığı ve nişanda alyansla değiştirildiği için pek değişik modeller bulamamıstık biz de. aynı renklerde farklı model takabilir bence canım, erkek yüzükleri zaten farklı oluyor diye ikna edersin :)

mutlumel nişanlanıyomuşssun çok ama çok sevindim canımm takipteyim seni kasımın 12 yada 13 de tanışmaya geliceklerbizdede şimdilik herşey yolunda :1: nişan resimlerini sabırsızlıkla bekliyorum haberin olsun mutluluklar :46: :16:

Son düzenleme:
Back