Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pazar kaldı 2 gün :18:
önce sevdiceimle bi zaman belirlicez sonra ailelerle konuşcaz.ay çok stresli bi hafta yaaaaaa:18: ama çok güzel
:) mutlaka haber bekliyorum bak
canım merhaba,
yazını okudum ve o kadar beğendimki bunu sana anlatamam. o kadar rahat anlatmışsınki ben okurken kalbim güm güm etti
biz normalde bu zamanlarda söz yapıcaktık ama hep sağlık problemleri çıktığı için maalesef askıya aldık ve ne zaman yapacağımızı bilmiyoruz
senden ricam bu yaptığın alışverişleri tam olarak nerden yaptın (eminönü bana hep çok karışık geldiği için soruyorum bulamayacağımdan korkuyorum :97:)
liste halinde ne kadar ve kaç tane aldığını yazabilir misin? (umarım çok şey istemiyorumdur senden )
canım maşallah umarım nişanın ve düğününde bu kadar rahat geçer.
benim bikaç haftaya söz olacak bizim ailelerimiz zaten çok önceden tanışıyor. ama yinede çok stresli geçiyo günler.
mutlumel çok saol canım bol bol kopya çekiyorum senden ve kürkçü hanı anında not ettim
benim arkadşım başka ilde şu an ben napıcam peki yaaaa
bu arada cok güzel bir detayı unutmusum... sevgili sözlüm, müstakbel eşim benim ilk askımdı :)
ortaokulda daha miniminicikken:) bana ben seni seviyorum demesi ve benim gidip anneme 'anne ömer beni diğer arkadaslarımdan farklı seviyormus o nasıl oluyor' diye sormamla öğrendim kalbimdeki kelebeklerin ne demek olduğunu :) iki arka sıramda oturan afacan cocuga o kadar asıktım ki, daha 12 yasımda elime tutsturdugu yüzüğü parmağıma takıp herkese ben nişanlandım ömerle dicek kadar cesurmusum hem de :) ailelerimiz aynı kentte yasamaya devam etse de, biz ömerle liseyi farklı şehirlerde okuduk ve üniversiteyi de, dolayısıyla 12 yıl birbirimizden koptuk. zamanlar, yollar, insanlar, hayat karmasası vs..aslında hep bayram mesajı falan atıyorduk birbirmize ama sıradan iletişimler, onun bana her yıl unutmadan attığı doğum günü mesajının onun için ayrı bir öneme sahip olabiliceğini düşünmemiştim hiç :) 12 yıl sonra birgün yeniden uzun uzun konusmaya basladık ve kalbim yeniden kelebeklendi. ama inanılmaz birsekilde, aynı 12 yıl öncesinin cocuksu heyecanıyla. ve bulustuk 12 yıl sonra. gerek meslegim gerek kişiliğim itibariyle utangac,cekingen değilimdir hatta fazla konuskanım:) ama onun yanına ilk gittiğimde merhaba bile diyemedim :) resmen 12 yasımdaki küçük kıza dönmüştüm. ve ocak 2011 bizim yeniden dogusumuzdu. hani insan yanlıs ilişkilerdeyken hep içinde bir eksiklik olduğunu hisseder ya, hayır bu değil benim istediğim gibi.. işte benim cocukluk askım, 12 yıl sonra karsıma geldiğinde, benim tam da hayal ettiğim romeo'mdu. hem de büyümüş kocaman adam olmus :) ve doğum günümde bana evlenme teklif etti.. rüya gibi...
ve annemin dediği sözün cok dogru oldugunu şimdi anlıyorum. ' aklında o kişiyle ilgili en ufak bir konuda en ufak bir soru işareti varsa sakın evlenme, değişmek diye birsey yok simdi ne yasıyorsan on yıl sonra da aynısı olur'
emin olun doğru insan var. belki 12 belki 25 belki 55 yasında karsılasırsınız onunla. ama yasadıgınız her dakika ömre bedel olur. ve bir insan size saygı duyuyorsa,saygılı davranıyorsa emin olun seviyordur, aksi sekilde bir tutumu varsa arkanıza bile bakmayın.
ve ben şimdi bir peri masalının içindeyim. öyle güzel öyle büyülü ki, çocukluk askımla evleniyorum:) ilk askım, son askım...
yaaaaaaaaaaaa
çok güzel anlatmışsın canım benim maşallah nazarlardan korusun allahım
ay benim sevdiceğim daha bana evlenme teklifi etmedi.dedim aileler tanışmadan bi güzellik yaparsın artık.teklif belli cevap beli diyim güldü :84: doğum günüme 5 gün var acaba o zmanmı teklif edicek
kesin öyle yapar tatlım:) ben ediceğini öğrenince cok sormustum sen sakın cok sorup süprizini bozma :) ve cebinden yüzük cıkartıp bile verse cok güzel duyguu. sakın cocuga neden bana süprizler hazırlamadın deme cok kırılır :)
biz 4.5 yıldır birlikteyiz ve hiç doğum günlerimizi birlikte kutlayamadık.ne benim ne sevdiceğimin.bu seferde öle olucak.doğum günümde iş görüşmem var.oda önümüzdeki hafta çok yoğun belki diğer hafta sonu
aaaa bak ben başının etini yiyom büyük itinayla
:) ee o bizim dişilik özelliğimiz biraz
tatlımm ben de senin yazdıklarınla cok mutlu oldum inan :) sözün gecikti diye hiç üzülme canım benim, geç olsun güç olmasın zaman nasıl geçiyor hiç anlamazsın zaten.
Ayrıca istediğini sorabilirsin canım, cevaplamak keyif benim için.
Benim söz alışverişim;
süslü çanta aynası - kapalıçarşı - 9 tl ( resmini koyacağım ) - sadece görümceme aldım
hediyelik keseler - tanesi 1 tl - mahmutpaşa- kürkçü han
havlular- 15/20 tl arası değişiyor ama daha uygun fiyatlıları da var, 6 tl'ye bile bulabilirsin - mahmutpaşa- kürkçü han içinde bulunan özdilek mağazası - küçük ama bol çeşit var
bayan eşarp- 25 tl- kapalıcarsı - ama kapalıcarsı içinde şark kahvesi diye bir yer var, oraya arkanızı dönüp durduğunda sağ caprazında kalan küçük esarpcıda süper saten atkılar var 5 tl- 15 tl arası :)
yaslılar için kaymayan saten basörtü :) - 10 .tl
görümceme ipek sal - kapalıcarsı - 30.tl
kurabiyeler - sekerkurabiyeci.com - tanesi 3.tl
söz yastıgım - gitti gidiyor.com - 47 tl
makas- 5 tl - kırtasiye :) süslemeleri bana ait
tatlım sayılarına gelince; ben erkeklere havlu kadınlara atkı- esarp aldım, sevgilimin yaptığı gelicek kişiler listesinden 3-5 tane fazla aldım , mutlaka öyle yap sayı değişebiliyor :) ayrıca yalnızca erkek tarafına hediye aldım ve onları da kapıdan cıkarlarken benim kız arkadaslarım dagıttı güzel oldu
eminönüde dolasmak yorucu oluyor üstelik ben yalnız gitmiştimm :) güzel bir dus al ve sonra güzel bir sabah kahvaltısı ile erkenden at kendini dısarı:) beyazıt meydanından kapalıcarsıya giriş yap, biraz dolasırsan oradan birkaç güzel sey alabilirsin ama pek uygun fiyatta değiller. Kapalıcarsının içindeki sadırvanın ilerisindeki kapıdan cıkınca hemen söz- nişan hediyelik magazalarını bulabilirsin. Mahmutpasa kürkçü han ve civarında da hediyelik kese- havlu- esarp alabileceğin yerler var tatlım; bir de yaslılara basörtü , genc annelere atkı-esarp aldım canım böyle bir seye dikkat edersen hos olur. Kişiye özel gibi :)
aklına ne takılıyorsa sor canım benim, ben gördüğüm gibi hemen cevap yazarım hiç sıkılmam :)
insayok :)