• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Söz nişan hazırlıkları :) kizlar nerdesinizzzz :))

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Kızlarr pazar günü bizimde aileler tanışacak. o zaman isteme tarihi hatta belki nişan tarihini belirlemeyi düşünüyoruz. bizim düşüncemiz kurban bayramından önceki hafta isteme , Ekim sonu Kasım başı gibi de nişan olur. haberdar ederim sizleri.:KK68:

Merhaba. Benim de ekimde nişanım olacak :) Bizimde isteme ve nişan birarada olacak evde.

kakule71 çok şükür tanışma gayet güzel geçti onlar geldiğinde. beklediğimden güzeldi anlaştılar sohbetler yemekler falan hoştu. bu hafta sonuda biz gidiyoruz inşallah :) bizimde gidince tam tarihlerimiz belli olucak inşallah ama sevdiğimle ben 10 ekimde isteme 11 ekimdede nişan yapalım istiyoruz. şehir farkı olduğu için hepsine ayrı ayrı gelmek gitmek zor olucak diye. benide ekleyin kızlar listeye. yeniyim ya girip bakmamışım çok hakim olamadım daha buraya :D

Bende varım kızlar bizim nişanda 19 ekimde :) Ama henüz bi hazırlık felan yapmadım :)

Kızlar evde yapılacak ve yaklaşık 50 kişinin olacağı nişanda cupcake kurabiye filan olur mu sizce? ben karar veremedim.

Kızlarr pazar günü bizimde aileler tanışacak. o zaman isteme tarihi hatta belki nişan tarihini belirlemeyi düşünüyoruz. bizim düşüncemiz kurban bayramından önceki hafta isteme , Ekim sonu Kasım başı gibi de nişan olur. haberdar ederim sizleri.:KK68:

Arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz :KK15: Mesajını görmediğim arkadaşlar varsa affola :D

canım elbisen çok tatlı bi benzeri siyahı bende var bulamadım şuan fotoğrafını.. Ben de elbide giycektim vazgeçtim. Güzel bir tunik alıcam yarın kendime.. ne zaman nişanmı sözmü seninkisi.. Benim söz yüzükleri takılcak haftaya.
Söz canım benimkisi... Aile arasında istiyorum
Seninkine de az kalmış...ben Ekim ayında istiyorum isteme ardından haftasın aile arası söz... ALLAH izin verirse tabi inşaALLAH...(aminnn...) :KK68::KK68::KK68:

Selam kızlar bilgsyrm düzeldi derken şmdide modemimizde sorun var gelip düzeltmelerini bekliyoruz :KK12:
Hepinizin tarihine panomuzda ayarlycam öpüyrum şimdilik :D

:KK60: '' ...... '' EVLİLİK PANOSU :KK60:
:oops:TANIŞMA:oops:

<<<=Nisan=>>>

tuqbacadi ---->6 Nisan

<<<= Ağustos=>>>

Gokche8605 ---> 31 Ağustos

<<<=Eylül=>>>

kakule71 ----> 26 Eylül

:KK28:İSTEME & SÖZ :KK28:
<<<=Eylül=>>>

<<<=Ekim =>>>​

missGamzeli ---> 4 Ekim

umel_74 ---> 10 Ekim

kakule71
----> 17 Ekim

betulyakup ---->

<<<=Kasım=>>>

tuqbacadi ---->

<<<=Aralık=>>>

:KK68:NİŞAN:KK68:
<<<=Ekim=>>>
missGamzeli ---> 11 Ekim

umel_74 ---> 11 Ekim

suskunsevda
---> 19 Ekim

kakule71
----> 25 Ekim

çaglaufuk --->

<<<=Kasım=>>>

<<<=Aralık=>>>

<<<0Ocak=>>>

<<<=Şubat=>>>

...
...
:110: KINA GECESİ :110:
...
...
...

:KK9:DÜĞÜN :KK9:

...
...
...

:KK68:

Kızlarr düzenlemeleri yaptım eksik yanlş yoktr inş varsa söyleyin karştrmş olmym
Ayrıca panomuza hala isim bulamadk yaa Ne evlilik panosu olsun ?? hala ... şeklinde

Sağolasın canım ya en güzeli senin olsun inşaALLAH...(amin...)

Bende diktrcektim cnm hatta konu açöştım ama geçnlerde konakta hazr çok güzl elbiseler gördüm erkek arkdşmla da konuştk o gelnce beraber bakcaz biraz bulamassak düşündüğümzü diktrcem bakalım :KK66:

Bende diktrcektim cnm hatta konu açöştım ama geçnlerde konakta hazr çok güzl elbiseler gördüm erkek arkdşmla da konuştk o gelnce beraber bakcaz biraz bulamassak düşündüğümzü diktrcem bakalım :KK66:
Bazen diktikdiklerimizde güzel olmuyor. Terzi işinin ehli değilse malesef :) Sende hazıra bak içine sinmezse diktir bence

<<<=Nisan=>>>

tuqbacadi ---->6 Nisan

<<<= Ağustos=>>>

<<<=Eylül=>>>

kakule71 ----> 26 Eylül

<<<=Eylül=>>>

<<<=Ekim =>>>​

missGamzeli ---> 4 Ekim

umel_74 ---> 10 Ekim

kakule71
----> 17 Ekim

betulyakup ---->

<<<=Kasım=>>>

tuqbacadi ---->

<<<=Aralık=>>>

<<<=Ekim=>>>
missGamzeli ---> 11 Ekim

umel_74 ---> 11 Ekim

suskunsevda
---> 19 Ekim

kakule71
----> 25 Ekim

çaglaufuk --->

<<<=Kasım=>>>

<<<=Aralık=>>>

<<<0Ocak=>>>

<<<=Şubat=>>>

...
...
...
...
...

...
...
...

Kızlarr düzenlemeleri yaptım eksik yanlş yoktr inş varsa söyleyin karştrmş olmym
Ayrıca panomuza hala isim bulamadk yaa Ne evlilik panosu olsun ?? hala ... şeklinde
Canım benim tarihi de 19 Ekim olarak ayarlar mısın? İsteme ve tanışma 19 Ekim... Nasipse inşaALLAH... :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

Panoyu 1. sayfaya yapalım kızlar arada kaybolacak.

<<<=Nisan=>>>

tuqbacadi ---->6 Nisan

<<<= Ağustos=>>>

<<<=Eylül=>>>

kakule71 ----> 26 Eylül

<<<=Eylül=>>>

<<<=Ekim =>>>​

missGamzeli ---> 4 Ekim

umel_74 ---> 10 Ekim

kakule71
----> 17 Ekim

betulyakup ----> 19 Ekim

<<<=Kasım=>>>

tuqbacadi ---->

<<<=Aralık=>>>

<<<=Ekim=>>>
missGamzeli ---> 11 Ekim

umel_74 ---> 11 Ekim

suskunsevda
---> 19 Ekim

kakule71
----> 25 Ekim

çaglaufuk --->

<<<=Kasım=>>>

<<<=Aralık=>>>

<<<0Ocak=>>>

<<<=Şubat=>>>

...
...
...
...
...

...
...
...

Canım benim tarihi de 19 Ekim olarak ayarlar mısın? İsteme ve tanışma 19 Ekim... Nasipse inşaALLAH... :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

Panoyu 1. sayfaya yapalım kızlar arada kaybolacak.

Yaptım canm evt ama 1. sayfaya ben ayarlama yapmyrum kakule71 in yapması gerek sürekli ordan o düzenler bu sefer ama o mobile den giriyor nasl olcak kii :110:

Back