• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Söz nişan hazırlıkları :) kizlar nerdesinizzzz :))

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Bizim şuan konuştuğumuz ekim sonu askerlk btiyo inşallah kasımda işe gircek .
Artık ortası mı sonu mu olur adımı atıcaz isteme için
:KK68: çünkü bizim tanışma oldu izinde

:KK60: '' ...... '' EVLİLİK PANOSU :KK60:
:oops:TANIŞMA:oops:

<<<=Nisan=>>>
tuqbacadi ---->6 Nisan

<<<=Eylül=>>>

kakule71 ----> 26 Eylül

:KK28:İSTEME & SÖZ
:KK28:
<<<=Eylül=>>>

<<<=Ekim =>>>

kakule71
----> 17 Ekim

betulyakup ---->

<<<=Kasım=>>>

tuqbacadi ---->

<<<=Aralık=>>>

:KK68:NİŞAN:KK68:
<<<=Ekim=>>>

kakule71 ----> 25 Ekim

<<<=Kasım=>>>

<<<=Aralık=>>>

<<<0Ocak=>>>

<<<=Şubat=>>>

...
...
:110: KINA GECESİ :110:
...
...
...

:KK9:DÜĞÜN :KK9:

...
...
...

:KK68:

Son düzenleme:
Allah kavustursun canim
30 gün ne ki cnm yaa bnm şafağımı gör sen atarsa 61 gün snra gelcek ilk beklediğim tarih bu :KK55:
Bencede canm aklıma geldikçe düzenlemeleri yapyrum ben şimdi ilk sayfaya koymaya çalşrız :KK76:
canim ben denedim de mobilden cok zor olacak yarin yaparim ins. yarina kadar da biraz tarihler duzenlenmis olur :)

kızlar naber? bugün sevdiceğimle konuştuk da kurban bayramında isteme, bayramdan sonraki haftasonu da nişan olsa diye düşündük :KK51:

bakalımm :KK51:

kakule71 çok şükür tanışma gayet güzel geçti onlar geldiğinde. beklediğimden güzeldi anlaştılar sohbetler yemekler falan hoştu. bu hafta sonuda biz gidiyoruz inşallah :) bizimde gidince tam tarihlerimiz belli olucak inşallah ama sevdiğimle ben 10 ekimde isteme 11 ekimdede nişan yapalım istiyoruz. şehir farkı olduğu için hepsine ayrı ayrı gelmek gitmek zor olucak diye. benide ekleyin kızlar listeye. yeniyim ya girip bakmamışım çok hakim olamadım daha buraya :D

Merhaba. Benim de ekimde nişanım olacak :) Bizimde isteme ve nişan birarada olacak evde.

kakule71 çok şükür tanışma gayet güzel geçti onlar geldiğinde. beklediğimden güzeldi anlaştılar sohbetler yemekler falan hoştu. bu hafta sonuda biz gidiyoruz inşallah :) bizimde gidince tam tarihlerimiz belli olucak inşallah ama sevdiğimle ben 10 ekimde isteme 11 ekimdede nişan yapalım istiyoruz. şehir farkı olduğu için hepsine ayrı ayrı gelmek gitmek zor olucak diye. benide ekleyin kızlar listeye. yeniyim ya girip bakmamışım çok hakim olamadım daha buraya :D
Hosgeldiniz kizlar aramiza :)
kızlar naber? bugün sevdiceğimle konuştuk da kurban bayramında isteme, bayramdan sonraki haftasonu da nişan olsa diye düşündük :KK51:

bakalımm :KK51:
hayirli olsun canim :)

Back