• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Söz nişan hazırlıkları :) kizlar nerdesinizzzz :))

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
[QUOTE="betulyakup, post: 36579088, member: 3 846 düşünüyorumm lışmaktan fırsat buldukça buralara takılıp fikir edinmeye çalışıyorum canım.

Kakule71 mesaj yazarken alıntı yapsana canım yoksa bana yazdığını anlamıyorum :KK52:[/QUOTE]
Ben nsani evde yapacagim susleme kucuk hediyeler düşünüyorum kafamda birseyler var tam netlesince sizlerle de paylasirim :)

[QUOTE="betulyakup, post: 36579088, member: 3 846 düşünüyorumm lışmaktan fırsat buldukça buralara takılıp fikir edinmeye çalışıyorum canım.

Kakule71 mesaj yazarken alıntı yapsana canım yoksa bana yazdığını anlamıyorum :KK52:
Ben nsani evde yapacagim susleme kucuk hediyeler düşünüyorum kafamda birseyler var tam netlesince sizlerle de paylasirim :)[/QUOTE]
Tamam canım fikir alışverişi yapalım inşaALLAH...

Ben nsani evde yapacagim susleme kucuk hediyeler düşünüyorum kafamda birseyler var tam netlesince sizlerle de paylasirim :)
Tamam canım fikir alışverişi yapalım inşaALLAH...[/QUOTE]

Canım biz nişanı bi aralar evde düşündüğmz için ben minik sepetler hazrladım burda bi arkadaştn görmüştm oda nasl yaptğını anltmştı sağolsun . Nişan tepsilerini getrip götrdüğümz zmn bize gelenlere vercem cnm resmini çekip paylaşym sizinle fikir olur :D

Canım biz nişanı bi aralar evde düşündüğmz için ben minik sepetler hazrladım burda bi arkadaştn görmüştm oda nasl yaptğını anltmştı sağolsun . Nişan tepsilerini getrip götrdüğümz zmn bize gelenlere vercem cnm resmini çekip paylaşym sizinle fikir olur :D[/QUOTE]

Şu an net olan birşey yok ama :KK56: Bende eğer kısmet olursa evde yapmayı düşünüyorum..Çünkü benim bulunduğum şehirde olmayacak düğün, burda kına gecesi olur heralde, nasıl olucak pek bilmiyorum ama şehirler arası gelin olucam ben :KK53:

Canım biz nişanı bi aralar evde düşündüğmz için ben minik sepetler hazrladım burda bi arkadaştn görmüştm oda nasl yaptğını anltmştı sağolsun . Nişan tepsilerini getrip götrdüğümz zmn bize gelenlere vercem cnm resmini çekip paylaşym sizinle fikir olur :D

Şu an net olan birşey yok ama :KK56: Bende eğer kısmet olursa evde yapmayı düşünüyorum..Çünkü benim bulunduğum şehirde olmayacak düğün, burda kına gecesi olur heralde, nasıl olucak pek bilmiyorum ama şehirler arası gelin olucam ben :KK53:[/QUOTE]

Şehirler arası gelin olmak zor yaa arkadşmdan biliyrum :KK51:Size geldiklerinde söz vs gibi o zman dağıtrsn cnm .Hazırda alınır tabi ama bn daha zamanmz olduğu için hem oyalanrım demiştim hemde kendi el emeğim olsun istedim :KK68:

Sizin için indirip çektim kızlar :KK39:
Bunlar sepetlerim eşit miktarda gümüş ve pembe yaptım nişanlılığmı pembe istyorum :-)sayısı toplamda 50yi geçti snrım

Photo4236.jpg

Bunlar petek tül her bir sepeti sarmak için kare şeklinde kestim
Photo4238.jpg
Bunlar üzerine yapıştrmak için hazırladığım kalp kartonlar :KK36:

Photo4237.jpg
işte bitmişi böyle olucak inşlallah :KK36:

Photo4239.jpg Photo4240.jpg

İçlerinede lavanta ve gül yaprakları koyucam dağıtmaya yakın bi zamanda :KK28:

Bunlar sepetlerim eşit miktarda gümüş ve pembe yaptım nişanlılığmı pembe istyorum :-)sayısı toplamda 50yi geçti snrım

Eki Görüntüle 1223162

Eki Görüntüle 1223164

Eki Görüntüle 1223163

Eki Görüntüle 1223165 Eki Görüntüle 1223168

Bunlar çok şeker olmuş ya ellerine sağlık..Bende minik şişelerde şeker yada lokum koymayı düşünüyorum :KK15:

Bunlar çok şeker olmuş ya ellerine sağlık..Bende minik şişelerde şeker yada lokum koymayı düşünüyorum :KK15:

Ay oda güzel canım ya annemde bana lokumda koyabiriz dedi ama snce napayım kokumu güzl olur lokum mu yemek için açtklarnda bozulsn istemyrum ya o_O o_O

Canım bizim buralarda adettir. Yani adet demeyimde isteğe göre yapılır bu. Düğün günü nişan yüzükleri tekrar takılır...(bence saçma ama) amaç takıları takmak :KK51:

Anladım canım benim teyzemde sözde nişan yüzüğü takmıştı.. Nişanında tekrar aynı yüzükleri taktılar bir defa almış oldular bunun gibi bişey seninde :D

Canım biz nişanı bi aralar evde düşündüğmz için ben minik sepetler hazrladım burda bi arkadaştn görmüştm oda nasl yaptğını anltmştı sağolsun . Nişan tepsilerini getrip götrdüğümz zmn bize gelenlere vercem cnm resmini çekip paylaşym sizinle fikir olur :D[/QUOTE]
Canım çok iyi olur becerebilrsem bende yaparım inşaALLAH... sağolasın

Eki Görüntüle 1223162

Eki Görüntüle 1223164

Eki Görüntüle 1223163

Eki Görüntüle 1223165 Eki Görüntüle 1223168

Canımmm çok güzel olmuş malzemeleri yazar mısın çok güzelmiş bir de nasıl aşamalardan geçtiğini yazar mısın?

Canim sıkkın kizlar :( maddiyata en cok ihtiyacim olan su donemde patronum olacak o kadinla sorunlar yasamam cok can sıkıcı

Kizlar yarin ceyizim icin yemek takimi tencere takimi falan almaya gidecegim :) bu bile heyecan veriyor.yarin fotograflarini paylasirim:KK49:.sizin ceyizler ne alemde ?

Back