- 19 Ağustos 2014
- 332
- 319
- 23
- 33
- Konu Sahibi CadiKelebek
Kızlar merhaba, Günaydın .
Günaydınn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ders çalışmaktan fırsat buldukça buralara takılıp fikir edinmeye çalışıyorum canım.Anladim canim susleme hediye falan dusundun mu?
GünaydınnnnKızlar merhaba, Günaydın .
Sözü evde düşüyoruz. Düğünde nişan düğün bir olacak herhalde
Nişanı nerde yapmayı düşünüyosunuz bayanlar
Ben pek anlayamadım da Nişan düğün nasıl bir arada oluyor ki
bizim söz evde olcak nişan salonda olcak. ama bende anlamadım nişan düğün nasıl bir olucak.. Nişandan 5 ay sonra nikahım olcak benim.
ALLAH hakkımızda hayırlısını versin canım Demek askerini bekliyorsun Ben de bekledim özlemi zor oluyor değil mi? ALLAH kavuştursun canım benimmm inşaALLAH...(aminnn...)
Bende çok heyecanlıyım , sürekli tatlı düşlerdeyim canım ya
Kizlar nisan evde mi dusunuyorsunuz?
Günaydınn
Günaydınnnn
ALLAH kavuştursun canımmmmHemde çook zor canım yaa 67 günümz kaldı zar zor bitiryruz işte Rabbim bizede bitrdiğimz günü göstersin inşşallah Bu isteme söz nişan işlerinin heycanıda bi başka yahu şimdiden içim kıpır kıpır
Canım bizim buralarda adettir. Yani adet demeyimde isteğe göre yapılır bu. Düğün günü nişan yüzükleri tekrar takılır...(bence saçma ama) amaç takıları takmakbizim söz evde olcak nişan salonda olcak. ama bende anlamadım nişan düğün nasıl bir olucak.. Nişandan 5 ay sonra nikahım olcak benim.
isteğe göre yapılır bu canım. Düğün günü nişan yüzükleri tekrar takılır...(bence saçma ama) amaç takıları takmak...Nişanı nerde yapmayı düşünüyosunuz bayanlar
Ben pek anlayamadım da Nişan düğün nasıl bir arada oluyor ki
Canım bizim buralarda adettir. Yani adet demeyimde isteğe göre yapılır bu. Düğün günü nişan yüzükleri tekrar takılır...(bence saçma ama) amaç takıları takmak
Asker yolunu bekleyenlerin topiğindeydim bir ara , nerden nereyeee ALLAH'a şükür geçer bu günlerde canım geçer hayırlısını isteSağol bebeğim
Böyle olmuş işte adet demişler yıllar önce kalmış ama güzel oluyor yaTakılar tmm ama yüzükler neden tekarr takılıyo çok ilginçmiş canm
Asker yolunu bekleyenlerin topiğindeydim bir ara , nerden nereyeee ALLAH'a şükür geçer bu günlerde canım geçer hayırlısını iste
Böyle olmuş işte adet demişler yıllar önce kalmış ama güzel oluyor ya
Aminnn canımmmmm inşaALLAHYa her yerin adetleri farklı oluyo işte canım sonuçta kavuşyruz ya Rabbim hepimizn içine sindrsin inşallah
Tabi ki canım ALLAH yar ve yardımcınız olsun inşaALLAH...(amin...)Ben de hala asker topiğnde varlığımı sürdüryrum canım Ne güzl canım yaa bnde diycekmiym böyle acaba