• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Söz nişan hazırlıkları :) kizlar nerdesinizzzz :))

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Biraz kosturmayla gecti canim bir de email adresim degisti mail almayinca kimse girmiyor sanmistimmm unutmusum :) artik buralardayim :)
Unutma canm bizi nasıl gidiyor nişanlılık

Ayy ne güzel yaa bizde yaşak o günleri bugün buluşcaktık akrabaları geliyo diye çıkamıyo nişanlı olsak bende giderdim onlara içim gidiyo çim :KK14::KK14:
Dualarımda unutmam seni canım sende beni unutmaa :KK39::KK36:

Nerdesin kuzu ya harbi yok oldun bi anda unuttn sandık bizi :) :)

Ah kuzum ALLAH sizinde yardımcınız olsun. sizinde kavuşmanız yakındır inşaALLAH...(amin.)
Dualarımdasın canm...
Kızlar ben çıkıyorum sonra görüşmek üzere ALLAH'a emanet olun...

Valla canım benim daha isteme tarihim bile belli değil :-):-)
İlk sayfadaki yazdığımız bilgileri yaz senide ekleyim kuzu
:KK39:

Anladım canım arada yaz ama nasıl gidiyo nişanlılık :)
Allah yardım etsin bu arada
:KK36:
Benim isteme söz oldu canım da nişan olmadı henüz :) Buraya mı yazıyorum mesaj olarak mı atıyorum nasıl oluyor :)

Guzel canim yaaa kosturmayla geçiyor dun dugun tarihimiz belli oldu Allahin izniyle 1 agustos subat mart gibi de nikahimiz olacak kizlaaarr :)

Unutma canm bizi nasıl gidiyor nişanlılık

Ah kuzum ALLAH sizinde yardımcınız olsun. sizinde kavuşmanız yakındır inşaALLAH...(amin.)
Dualarımdasın canm...
Kızlar ben çıkıyorum sonra görüşmek üzere ALLAH'a emanet olun...
Sağol canım benim:KK68: Görüşürüz sende Allaha emanet ol :D:D
Benim isteme söz oldu canım da nişan olmadı henüz :) Buraya mı yazıyorum mesaj olarak mı atıyorum nasıl oluyor :)
Nasıl arzu edersen canım burayada yazabilrsin farketmez yaşını nerde oturuysun tanışma yılınız isteme söz bunları:) bu arada ben Tuğba hoşgeldin aramıza :KK50:
Guzel canim yaaa kosturmayla geçiyor dun dugun tarihimiz belli oldu Allahin izniyle 1 agustos subat mart gibi de nikahimiz olacak kizlaaarr :)

Herşey belli oldu yani ne mutlu sana kuzum Hayrlı olsun :KK36::KK36:

Sağol canım benim:KK68: Görüşürüz sende Allaha emanet ol :D:D

Nasıl arzu edersen canım burayada yazabilrsin farketmez yaşını nerde oturuysun tanışma yılınız isteme söz bunları:) bu arada ben Tuğba hoşgeldin aramıza :KK50:

Herşey belli oldu yani ne mutlu sana kuzum Hayrlı olsun :KK36::KK36:
Bursa da oturuyorum canım yaşımda 22 :)
Çıkma tarihimiz 20.09.2012 :) aile tanışmasını hiç hatırlamıyorum:KK53: İsteme 10.05.2014 Söz 17.05.2014 :)

Zor değilmidir canım fazla sabır lazım :)
Aynen öyle zor zaten daha konuşmaları bile kem küm gel ingilizce konuştur :) Ama eğlenceli ya onlar için şarkı etkinlikler faaliyetler hazrlıyıdum sırf hastalık yüzünden çıktım geçen kış mafoldum antibiyotikler aciller sürekli çocuklardan grip kapıyodum yoksa çıkmazdım bide ücret azdı faln işte :) Yoksa çocukları çok seviyrum :))

Aynen öyle zor zaten daha konuşmaları bile kem küm gel ingilizce konuştur :) Ama eğlenceli ya onlar için şarkı etkinlikler faaliyetler hazrlıyıdum sırf hastalık yüzünden çıktım geçen kış mafoldum antibiyotikler aciller sürekli çocuklardan grip kapıyodum yoksa çıkmazdım bide ücret azdı faln işte :) Yoksa çocukları çok seviyrum :))
Ben de çocukları çok severim de onlara birşey öğretmek zor sabırlı olmak lazım :) Geçmiş olsun bu arada :) Peki mesleğin ne tam olarak :)

Ben de çocukları çok severim de onlara birşey öğretmek zor sabırlı olmak lazım :) Geçmiş olsun bu arada :) Peki mesleğin ne tam olarak :)

Ben düz lise sayısal mezunuyum canım yani tam olarak bi mesleğim yok deneyim var :)
Senin ne mesleğin :)

Back