• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Söz nişan hazırlıkları :) kizlar nerdesinizzzz :))

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Kızlar ayrıntıları istemişsiniz. Çok eğlendik , çok güzeldi... Çok oynamışız ayaklarımın ağrısı 2 fün geçmedi. Aşkımmmla en mutlu günümüze adım atmak tarif edilemez bir duygu. Söz tepsim ,sepetim , hediyeliklerim , kolonya şişem hepsi çok beğenildi.
Stüdyoda hatıra kalsın diye bir kaç poz çekindik. Söz yüzüğümüz takıldı dualarımız edildi. Bir kaç saat sürdü ama dolu dolu geçti. Akşama abim , yengem , aşkım ve ben yemeğe çıktık. Ardından sinema ve kahve keyfi yaptık. ALLAH'ım isteyen herkese en güzelini nasip etsin inşaALLAH...(aminn...) :KK68::KK68::KK68:

Kızlar ayrıntıları istemişsiniz. Çok eğlendik , çok güzeldi... Çok oynamışız ayaklarımın ağrısı 2 fün geçmedi. Aşkımmmla en mutlu günümüze adım atmak tarif edilemez bir duygu. Söz tepsim ,sepetim , hediyeliklerim , kolonya şişem hepsi çok beğenildi.
Stüdyoda hatıra kalsın diye bir kaç poz çekindik. Söz yüzüğümüz takıldı dualarımız edildi. Bir kaç saat sürdü ama dolu dolu geçti. Akşama abim , yengem , aşkım ve ben yemeğe çıktık. Ardından sinema ve kahve keyfi yaptık. ALLAH'ım isteyen herkese en güzelini nasip etsin inşaALLAH...(aminn...) :KK68::KK68::KK68:
ayy okuyunca kendi nişan günüm geldi aklıma 1 hafta boyunca et kesmişti bacaklarım oynamaktan :))) Allah tamamına erdirsin canım herkese nasip olsun inşallah..

Çok sevndim canımm inan çok mutlu oldum senin adına Rabbim bu mutluluğunuzu, ağzınızın tadını hiiç bozmasın inşallah :D:D Darısı bize inşallah :KK36:

:KK68::KK68::KK68:
Çok sevndim canımm inan çok mutlu oldum senin adına Rabbim bu mutluluğunuzu, ağzınızın tadını hiiç bozmasın inşallah :D:D Darısı bize inşallah :KK36:
aminnn ALLAH razı olsun balım. Darısı sizlere en güzel şekliyle olsun inşaALLAH:KK68::KK68::KK68:Artık nişan tarihime öpücüğümü koyabilirsin sana ahmet balım :)

Selam kızlar.

Topiği yeni gördüm ve çok sevindim:KK54:

Allah kısmet ederse nişanım 24 ocakta salonda olacak.

Kpss ye hazırlanıyorum ve başka şehirde okuyorum.

Benim nişan kıyafetim hariç her şeyimiz hazır.

Nişandan 2 hafta önce eve gidebilecem başka zamanım yok.

O kadar sürede kıyafet ayarlayabilir miyim sizce?

Düşünüp geriliyorum çoğu kez.:mad:

Buradan alıp da taşımak istemiyorum. Kabarık düşünüyorum çünkü:KK14:

Selam kızlar.

Topiği yeni gördüm ve çok sevindim:KK54:

Allah kısmet ederse nişanım 24 ocakta salonda olacak.

Kpss ye hazırlanıyorum ve başka şehirde okuyorum.

Benim nişan kıyafetim hariç her şeyimiz hazır.

Nişandan 2 hafta önce eve gidebilecem başka zamanım yok.

O kadar sürede kıyafet ayarlayabilir miyim sizce?

Düşünüp geriliyorum çoğu kez.:mad:

Buradan alıp da taşımak istemiyorum. Kabarık düşünüyorum çünkü:KK14:
24 mayıs 2014 tanistik biz. 25 ekim de isteme ve sözumuz oldu. Kısmetse 21 şubatta nisanimiz var hepiniz için hayirlisi olsun diyorum :)

Kızlar hoşgeldiniz topiğimize:KK25:
İkiniz içinde hayrlısı olsun diyorum sizinle tanışmak isteriz ayrıca panomuza eklenmek isterseniz ( ilk sayfada var) sizide ekleyelim :KK36:

Selam :) Ben de dahil olayım sizlere o zaman daha nişan tarihim belli değil gerçi ama :)
Valla canım benim daha isteme tarihim bile belli değil :-):-)
İlk sayfadaki yazdığımız bilgileri yaz senide ekleyim kuzu
:KK39:
Canım ben arada sadece bakıp çıkıyorum. Vize haftamdayım da
Anladım canım arada yaz ama nasıl gidiyo nişanlılık :)
Allah yardım etsin bu arada
:KK36:

Valla canım benim daha isteme tarihim bile belli değil :-):-)
İlk sayfadaki yazdığımız bilgileri yaz senide ekleyim kuzu
:KK39:

Anladım canım arada yaz ama nasıl gidiyo nişanlılık :)
Allah yardım etsin bu arada
:KK36:
Nişanlılık iyi canım hayrlı olsuna gelen giden oluyor bende sabahlara kadar ders çalışıyorum. Aşkım bizden çıkmıyor :rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK36::KK36::KK36::KK36:
Bugün kayınvaldemler gelecekelr nasipse düğün tarihimiz belli olacak :KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:ALLAH razı olsun canım bu haftaki sınavlarımı hayırlısıyla bir verseydim rahata erecektim birazcık :KK36::KK36::KK36:dualarını esirgeme tatlımmm

Biraz kosturmayla gecti canim bir de email adresim degisti mail almayinca kimse girmiyor sanmistimmm unutmusum :) artik buralardayim :)

Nişanlılık iyi canım hayrlı olsuna gelen giden oluyor bende sabahlara kadar ders çalışıyorum. Aşkım bizden çıkmıyor :rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK36::KK36::KK36::KK36:
Bugün kayınvaldemler gelecekelr nasipse düğün tarihimiz belli olacak :KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:ALLAH razı olsun canım bu haftaki sınavlarımı hayırlısıyla bir verseydim rahata erecektim birazcık :KK36::KK36::KK36:dualarını esirgeme tatlımmm

Ayy ne güzel yaa bizde yaşak o günleri bugün buluşcaktık akrabaları geliyo diye çıkamıyo nişanlı olsak bende giderdim onlara içim gidiyo çim :KK14::KK14:
Dualarımda unutmam seni canım sende beni unutmaa :KK39::KK36:
Merhabalar kizlaaarrr uzun bir aradan sonra geri geldim beeen :)
Nerdesin kuzu ya harbi yok oldun bi anda unuttn sandık bizi :) :)

Back