- 14 Ağustos 2013
- 3.268
- 918
- 198
- Konu Sahibi CadiKelebek
-
Sor canım onlar sana yardımcı olurlar. Bir de panoda benim tanışma tarihime bugünü yazarsanız sevinirim...
Amin canım amin.
ALLAH razı olsun canımmmmmm....
maşaALLAH canım...
Az kaldı inşaALLAH canımmm
Tamam canım... :)sordm cnm cevap gelrse bakalm kakulenin zmnı olmuyo dediği gibi ben yapmaya çalşrım tarhleri
Senide ekleyelim panomuza tatlım
ve tarih belli oldu, 14 Aralık
Tubaaaa ben geldimmmm14 Aralık nişan dimi canım senide eklicez panomuza konu sahibi kakulenin fazla zamanı olmuyo düzenlemek için konuyu devredeblrsek ben eklcem inşallh :)
Şimdiden hayrlı olsun canım
Nasılsın balımmmmm?Hoş geldin Betülüm
14 Aralık nişan dimi canım senide eklicez panomuza konu sahibi kakulenin fazla zamanı olmuyo düzenlemek için konuyu devredeblrsek ben eklcem inşallh :)
Şimdiden hayrlı olsun canım
Nasılsın balımmmmm?
kIZLAR kızlar çok güzel gelişmeler olmuş sizlerden yana Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. Su gibi geçsin zamanlar da sevdicekelrimizle yuvamıza kavuşalım
biz de nişan koşturmacasındayız canlar 8 kasımda nasipse yarın nişanlığımı almaya gitcez sonrada bohça alışverişi son ana sıkıştırdık biraz ama vakit yaratamadık heyecanlı ama yorucu işler vallahi
Valla nasıl olayaım askerimi heycanla bekliyorum canım
Sen nasılsınn :)
Amiin canım :) Yorucu olsun ya ne tatlıdır o işler hiç bişey kalmadı 8 kasıma
az kaldı wallahi geçen sene kasımda askerimi yolladım zulüm gibiydi bu sene kasım güzel olucak inşallah bekleyince sabredince herşeye değiyor canım sende sabret sonrası çok değerli oluyor çünkü.
şehir dışındayım bendeValla nasıl olayaım askerimi heycanla bekliyorum canım
Sen nasılsınn :)
Amiin canım :) Yorucu olsun ya ne tatlıdır o işler hiç bişey kalmadı 8 kasıma
çok sevindim senin adına. darısı başımıza inşaALLAH...(amin...)Kizlarrrr her sey cok guzeldi iki ailede birbirini cok sevdi gulundu eglenildi sohbet edildi :) Allah herkese boylesini nasip etsin
Kizlarrrr her sey cok guzeldi iki ailede birbirini cok sevdi gulundu eglenildi sohbet edildi :) Allah herkese boylesini nasip etsin
Tuğbam panoda tarihlerin yanına yılı da yazsan daha iyi olmaz mı?Kızlar panoda düzenlemeler yaptım ara sayfalardan bularak ama yanlş olan varsa bildirin ve girmeyen arkadaşlar var oldu mu olmadımı belli değil onlarda belirtrse sevinirz.. Teşekkürler
Hmm olur canım :)Tuğbam panoda tarihlerin yanına yılı da yazsan daha iyi olmaz mı?
evet canım o düzenleyemiyo sürekli diye byle yaptık :)Tuğbam hayırlı olsun kakule ile aranızda devir teslim yapmışsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?