Nişan Söz nişan hazırlıkları :) kizlar nerdesinizzzz :))

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Tuğbammm çok heyecanlıyım çokkkkkk.... ALLAH'ım hayırlısını ver dualarıı kabul et inşaALLAH...(amin...)

Amiin canım yarın geliyo dimi ne güzeeel
Bende ÇOOOK heycanlıyım bitanemin gelmesine çok az kaldı artık geceleri uyuyamıyrum heycandan düşünmekten Sağ salim kavuşalım Allahım lütfeeen

Amiin canım yarın geliyo dimi ne güzeeel
Bende ÇOOOK heycanlıyım bitanemin gelmesine çok az kaldı artık geceleri uyuyamıyrum heycandan düşünmekten Sağ salim kavuşalım Allahım lütfeeen
Evet yarın geliyor nasipse canım...
Aminnnnn canım aminnnn...

Bizimkiler de yarin geliyooorr :) hem tanisma hem isteme olacak 31 ekimde de buyuk isteme olacak her gun kosturmayla geçiyor kizlarrr yarin ilk kahvelerimi tutuyorumm :)

Evet yarın geliyor nasipse canım...
Aminnnnn canım aminnnn...
Bizimkiler de yarin geliyooorr :) hem tanisma hem isteme olacak 31 ekimde de buyuk isteme olacak her gun kosturmayla geçiyor kizlarrr yarin ilk kahvelerimi tutuyorumm :)

Oh oh toğpiğimiz şimdi renklenmeye başladı işte
Kızlar Allah mutluluğunuzu daim etsin
Darısı en yakn zmnda bizim başımıza inşallah

Kızlar aşkım geldi 4 gibi... 2, 5 saate yakın oturduk. Yemek yedik , çay içtik. Anneme kocaman bir buket kır çieği , banada da tek gül almış. Bir de yaş pasta... çekmiş takımları canım benim. Kısacası şükür ALLAH'a süper geçti. İsteme için bir tarih konuşmadık ama yakındır sanırım. ALLAH'ım utandırmasın inşaALLAH...(amin...)

Canım çok güzel ya inşallah diğerleride byle geçer Allah daim etsin mutluluğunuzu

Tü tü tü masallah :)

Canım panomuzda hafif düznlemeler yap istersen olanların yanına öpücük koy

nasıl yapcaz ki devretmeyi cnm ben soraym mı yöneticilere
Sor canım onlar sana yardımcı olurlar. Bir de panoda benim tanışma tarihime bugünü yazarsanız sevinirim...
Insallah canim hepimizin :) yalniz kizlar gunler cok cabuk geciyor sevdicegimin tanismasina gun sayiyordum yarin ailesi geliyor bi bakmisiz evlenmisiz :)
Amin canım amin.

Canım çok güzel ya inşallah diğerleride byle geçer Allah daim etsin mutluluğunuzu
ALLAH razı olsun canımmmmmm....
Tü tü tü masallah :)
maşaALLAH canım...
Bi de benim beklediğim gün gelse

Az kaldı inşaALLAH canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…