Nişan Söz nişan hazırlıkları :) kizlar nerdesinizzzz :))

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Benim de 8 kasima ertelendi kizlar.gec olsun guc olmasin insallah
Öyle tabi cnmda bizim sıkıntılı bi durum var bnm ailem hemn olsn istiyo artık adın konmasını sevgilim gelnce 2 3 ay geçer dedi ben napcam bilmyrum inş üzülmedn şu işi atlsydm

8 kasim cok hareketli gececek desenize :). Tugbacim hoc uzulme bak biz agustos diyorduk kasima kaldik :)

kızlarr size genel bir soru :

erkek tarafından nişan sandığı mı gelmesini istersiniz yoksa valiz mi? valiz evet kullanışlı ve çok mantıklı ama sandık da 1 kez olacak bir şey evde dekor amaçlı kullanılabilir valizi sonra kendimizde alabiliriz çok kararsız kaldım

Bence sandik.daha sşık ve ozel

Kesinlikle sandık canım :)

Kızlar burası pek bi sessiz kaldı aslnda hareketli zamanlar tarihler çok yakn neden heycanlarınızı hazrlklarınızı yazmıyosunuzzz

@Betülyakup 19 Ekim yaklaşıyoo
Canımmm benim tarih biraz ertelendi. Ama gelişmeler var. 19 ekim tahmini bir tarihti zaten.
Cumartesi akşamı babama aşkımı ve evlenme kararımızı söyledim. Nasipse perşembe günü aşkım bize gelecek tek başına ailemle tanışmaya.Çok heyecanlıyımmmmmmm ALLAH'ım utandırmasın...(amin...)

Ay çok sevndm canım ne güzl bu haftaki perşembeden bahsediyruz dmi Hiii çok heycanlı sevdiceğimn bize tek gelmesi geldi aklma geçen yıl bu zamanlardı bizim çok şükür çok güzel geçmişti herşey Umarım sizinkde mükemmel geçer tatlm

Evet canım bu perşembe...
ALLAH razı olsun canımmmmmmm bende aşkımda çok heyecanlıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…