- 12 Ağustos 2014
- 1.503
- 1.823
- 88
- 36
- Konu Sahibi CadiKelebek
-
ekimde kardeşimin nişanı var, ne giycem ben
Nisan nerde canim ne kadar acik giyinirsin diktirecek misin alacak misin fizigin nasil fikir verebilirim :) bu aralar cok elbise baktim :)
Acıkcası düğün gibi olcak ..
şık olmam lazım ..
kapalıyım :)
cok kilo aldım evleneli
canım kapalı abiyelere hiç bakmadım ama kapalı arkadaşlarımız var belki onlar yardımcı olur
canım tanışma olmuş muydu?selam kızlar. benim işler karıştısevgilim kasımda askere gidicek diye yapmıştık bütün planlarımızı. tecilini bozdurmadı eylülde alırlar seni demişlerdi şimdide öğrendikki bozdurmadığı için şubatta gidebilicekmiş anca :'( annemde asker yoksa nişanda yok dedi sevgilim yinede yapalım desede şuan için nişan yok vallahi çok üzüldüm kaç zamandır :'(listedeki değişiklik ben olabilirim yani
evet tanışma oldu ağustosun başında onlar geldi sonundada biz gitmiştik canım
selam kızlar. benim işler karıştısevgilim kasımda askere gidicek diye yapmıştık bütün planlarımızı. tecilini bozdurmadı eylülde alırlar seni demişlerdi şimdide öğrendikki bozdurmadığı için şubatta gidebilicekmiş anca :'( annemde asker yoksa nişanda yok dedi sevgilim yinede yapalım desede şuan için nişan yok vallahi çok üzüldüm kaç zamandır :'(listedeki değişiklik ben olabilirim yani
Canmm bunun üstü diğernden güzlmiş rengide harikaAz once elbiselere bakiyordum netten renk hosuma gitti aslindaEki Görüntüle 1241675 :) bu nasil kizlar alti boyle olmayacak ama pembe elbisenin gibi ucus ucus olacak ustu hosuma gitti :)
Canim diktirecegim modele tam karar vermedim aklimdan bir suru sey geciyor haftaya terziyle gorusecegim bakalimCanmm bunun üstü diğernden güzlmiş rengide harika
Diktrcekmisin alcn mı ??
Canim diktirecegim modele tam karar vermedim aklimdan bir suru sey geciyor haftaya terziyle gorusecegim bakalim
Benim de en cok onun ustu hosuma gitti bakalim :) terzide bi fikir verir fizige goremavinin üst tarafı ve kolları çok hoşmuşş
Canim diktirecegim modele tam karar vermedim aklimdan bir suru sey geciyor haftaya terziyle gorusecegim bakalim
Ne kadar surede dikerlerki canim ya tahminiKonuş bakalm ttlm ne dicek bnde bu ay diktrcektim sözde ama düşüncelermz biraz değişti.. geldiği hafta gidip bakçaz bi mağazalara beğndiğimz olrsa alcaz olmazsa kafamzdaki elbiseyi hmn diktrcem
Ne kadar surede dikerlerki canim ya tahmini
15 gun icinde halletmem lazim en gec o zmanValla bana terzim 1 ay önceden diktir dedi ama o tarihe bırakcağım için sıkışcam baya inş elbise bulurum da skşlk olmaz diye ümit edyrum canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?