Nişan Söz nişan hazırlıkları :) kizlar nerdesinizzzz :))

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Birlikte aldik birde. Zamaninda niye soylemedi cok garip. 20 eylulde kismetse
Canimmm erkek milleti :) sen begendin mi gerisi hiiic onemli degil sen de ona takim uzerine tam oturmamis mi ne sanki bu ayakkabi da cok guzel durmamis sanki de :) canim gun senin gunun onemli olan senin begenmen :)

Kizlarrrr gunler geciyor malum gunler yaklasiyor var mi hazirlik telas kiyafet alisveris merak ediyorum ama :)

Benim dogum gunumde geliyormuş :) ben de 26 eylulu bekliyorum ailemle tanismasini bayramdan sonra benim icin cok hareketli gececek :) suan beklemedeyim
Benim sevdiceğim askerden gelmeden hiç bi harlık yapamam malesef 28 Ekimi bekliyrum snra her adımda haber vericem

Benim dogum gunumde geliyormuş :) ben de 26 eylulu bekliyorum ailemle tanismasini bayramdan sonra benim icin cok hareketli gececek :) suan beklemedeyim

Aaa cidden mi ikimz içinde güzl bi gün olucak desene
İnşallah şu bekleme günlerimiz hemn geçer ttlm ya resmlerimizi atarz ne güzl

Kizlar bi toplanin bugun soyle bi elbiselerr baktim bi tane bile begenemedim ve diktirmeye karar verdim simdi model arastirmasi yapiyorum nisanim evde olacak cok abartmamam lazim :) sizce bu nasil? Yirtmac bu kadar yukarda olmaz hatta hic olmayabilir.

Aaa üst kısmı iyimiş canm yırtmac çok fazla ama rengini nasl düşünysun ??

Yani birlikte alıp bide beğenmdm diyor vur kafasına azcıkta kamış tatlım ya 9 gün Senin içine sindiyse boşver giyin canm
Benim icime cok sindi. Onun begendigi bir elbise vardi bele kadar acik bende cok begendim ama evde yapilan nisan icin ailem kaldirmaz dedim. Olsun, alinan elbisede yaninda alindi tepki verebilirdi. Hatta uygun kravat alindiktan sonra boyle soyledi. Hahaha ocumu alicam kizlar

İyi yapmışsın canm hiiç sıkma canını sen sevdiysen boşveer

Aaa üst kısmı iyimiş canm yırtmac çok fazla ama rengini nasl düşünysun ??
Yirtmac o kadar olmayacak tabi :) rengi bilmiyorum hala beyaz tenli mavi gozluyum fikirlerinizi bekliyorum
muhakkak almalisin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…