- Konu Sahibi CadiKelebek
-
Birlikte aldik birde. Zamaninda niye soylemedi cok garip. 20 eylulde kismetseCanım zor bi durum nişanınız ne zmn olucak ndn iş işten geçtikten sonra söylüyo ki sinir bozucu cidden
Canimmm erkek milleti :) sen begendin mi gerisi hiiic onemli degil sen de ona takim uzerine tam oturmamis mi ne sanki bu ayakkabi da cok guzel durmamis sanki de :) canim gun senin gunun onemli olan senin begenmen :)Birlikte aldik birde. Zamaninda niye soylemedi cok garip. 20 eylulde kismetse
Birlikte aldik birde. Zamaninda niye soylemedi cok garip. 20 eylulde kismetse
Kizlarrrr gunler geciyor malum gunler yaklasiyor var mi hazirlik telas kiyafet alisveris merak ediyorum ama :)
Benim sevdiceğim askerden gelmeden hiç bi harlık yapamam malesef 28 Ekimi bekliyrum snra her adımda haber vericem
Benim dogum gunumde geliyormuş :) ben de 26 eylulu bekliyorum ailemle tanismasini bayramdan sonra benim icin cok hareketli gececek :) suan beklemedeyim
Evet canim ya az kaldi :) tabiki paylasirizAaa cidden mi ikimz içinde güzl bi gün olucak desene
İnşallah şu bekleme günlerimiz hemn geçer ttlm ya resmlerimizi atarz ne güzl
Evet canim ya az kaldi :) tabiki paylasiriz
Kizlar bi toplanin bugun soyle bi elbiselerr baktim bi tane bile begenemedim ve diktirmeye karar verdim simdi model arastirmasi yapiyorum nisanim evde olacak cok abartmamam lazim :) sizce bu nasil? Yirtmac bu kadar yukarda olmaz hatta hic olmayabilir.Eki Görüntüle 1240892
Benim icime cok sindi. Onun begendigi bir elbise vardi bele kadar acik bende cok begendim ama evde yapilan nisan icin ailem kaldirmaz dedim. Olsun, alinan elbisede yaninda alindi tepki verebilirdi. Hatta uygun kravat alindiktan sonra boyle soyledi. Hahaha ocumu alicam kizlarYani birlikte alıp bide beğenmdm diyor vur kafasınaazcıkta kamış tatlım ya 9 gün Senin içine sindiyse boşver giyin canm
Benim icime cok sindi. Onun begendigi bir elbise vardi bele kadar acik bende cok begendim ama evde yapilan nisan icin ailem kaldirmaz dedim. Olsun, alinan elbisede yaninda alindi tepki verebilirdi. Hatta uygun kravat alindiktan sonra boyle soyledi. Hahaha ocumu alicam kizlar
Yirtmac o kadar olmayacak tabi :) rengi bilmiyorum hala beyaz tenli mavi gozluyum fikirlerinizi bekliyorumAaa üst kısmı iyimiş canm yırtmac çok fazla ama rengini nasl düşünysun ??
muhakkak almalisin :)Benim icime cok sindi. Onun begendigi bir elbise vardi bele kadar acik bende cok begendim ama evde yapilan nisan icin ailem kaldirmaz dedim. Olsun, alinan elbisede yaninda alindi tepki verebilirdi. Hatta uygun kravat alindiktan sonra boyle soyledi. Hahaha ocumu alicam kizlar
Hos geldin canim aramiza :)Ozaman benide dahil edebilirsiniz sözüm haftaya cumartesi nişan 16 kasım :))
Ozaman benide dahil edebilirsiniz sözüm haftaya cumartesi nişan 16 kasım :))
Yirtmac o kadar olmayacak tabi :) rengi bilmiyorum hala beyaz tenli mavi gozluyum fikirlerinizi bekliyorum
Az once elbiselere bakiyordum netten renk hosuma gitti aslindaHmm beyaz ten mavi göz elbisen saks mavisi güzl olablr ttlm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?