evlenmişte ne olmuş başı göğe erdi mi babanın ?canm yaa gercekten annen cok sabırlıymışş ve Allah o babaanneye hidayet versin annenin değerini anlasınlar..kesinlikle anne dolduruyor ki babanız ölürsen evlenirim diyor benm babaannemde öleymiş işte..tabii benm babam hemn dinleyip evlenmişSenn sıkma canını..inş. en kısa zamnda düzelir herşy
gözün dönerse bana söle annem o zamnlar tüfek almıs :) babamı vuracakmıs yapamamıs.. ben daha 1 yasındaymısım.... gözüm dönerse bende yaparım valla billaevlenmişte ne olmuş başı göğe erdi mi babanın ?
Allah muhafaza da zaten gözüm dönerse kimseyi görmem bu sefer alacağı kadına da yazık edecek elimde kalacaklar o denli fikri bile celallendiriyor beni
babasının kızıhiç sorma telefonda sinirden nasıl bağırıyorum sanki söz konusu kahraman anammış gibi,ben bağırdıkça sesini kısmıştır telefonun,bende ki seste mübarek Osmanlı askeri gibi bangır bangır
karadenizli kadınlar böyledir genelde.gözün dönerse bana söle annem o zamnlar tüfek almıs :) babamı vuracakmıs yapamamıs.. ben daha 1 yasındaymısım.... gözüm dönerse bende yaparım valla billa
he ya valla bende sevmiyom ama huyum aynı babam tipim aynı babaannem ,annem nasıl bir aşkla baktıysa başına geleceği bilmiyormuşbabasının kızı
kadın tek babadan cekmioki. senide boşasa iyi olcak bence
eee karadenizliyiz zaten :) GİRESUNkaradenizli kadınlar böyledir genelde.
yanıltma beni
kökleri kurumucak
he ya valla bende sevmiyom ama huyum aynı babam tipim aynı babaannem ,annem nasıl bir aşkla baktıysa başına geleceği bilmiyormuş
en güzeli valla tak takeee karadenizliyiz zaten :) GİRESUN
en güzeli valla tak tak
pekii...ohhh beee rahatladım bendee...yürüyün topiğe ben rahatladım burayı geyiğe çevirmeyin de haydi
ohh be bende rahatladım..her nekadar takip edemesemde..haydi herkes eve...çay içicükkk kurabiye getirdimyürüyün topiğe ben rahatladım burayı geyiğe çevirmeyin de haydi
kalk gel evde seni bekliyozohh be bende rahatladım..her nekadar takip edemesemde..haydi herkes eve...çay içicükkk kurabiye getirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?