Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anamı bilemem de babaannemin içler doldurulmuş bu aralar sen ölürsen ben evlenirim yaşım genç boşanırsan ben evlenirim moduna girmiş te elin karısı yeminle çekmez ,ben malımı biliyorum tabiri caizse..çevresindekilerin bu yaştan sonra ne boşanması demelerinden de çekiniyor olabilir
en güzelini yaptın.doğru söylüyorsun ne bileyim ya aynaya geçip kendime anlatıp yine kendimi şişirecektim ya buraya anlatıp sizi şişirecektim bende sizi şişirmeyi tercih ettim![]()
çok doğru söylüyorsun annemde bize hükmetmeye alışmış o yüzden bir arada anlaşamıyoruz,siz benden habersiz bir şey yaparsanız başınıza kötü iş gelir der yeminle bazende denk gelir bu sebeple bir arada da yapamıyoruz ben ana baba hakkını çok iyi bilen biriyimde birine bakılacak zamanı da bilirim bu sebeple dedim de sana ev tutarım diye..ama sanı4rım annem 30 yıllık düzenini bozmak istemiyor haklı olarak..Annen senin yanına sığınsa ordada rahat ettirmezsin kadın orayada fazla gelir insan eti insana ağır gelir anneside olsa mesela benim annem resmen hükmetmeyi sever daha ben yapmadan neler yapmam gerektiğini söyler sıkar adamı yani kaynana desen oda hükmetmeyi sever bizde bu yaştan sonra biraz rahat etmek istiyoruz kafa yorgunluğu var kimse karışmasın istiyorum mesela kaynan evimde yanan ışığı görmese beni arar nerdesin diye ki ben 48 yaşındayın o akşam arkadaşı gitmişimdir saat 10 eve gelmişimdir ancak annene ayrı ev tutar bakarsın ama sanırım oda babanın zulmüne alışmıştır onsuz bir hayat nasıl olur bilmiyorAnnen senin yanına sığınsa ordada Annen senin yanına sığınsa ordada rahat ettirmezsin kadın orayada fazla gelir insan eti insana ağır gelir anneside olsa mesela benim annem resmen hükmetmeyi sever daha ben yapmadan neler yapmam gerektiğini söyler sıkar adamı yani kaynana desen oda hükmetmeyi sever bizde bu yaştan sonra biraz rahat etmek istiyoruz kafa yorgunluğu var kimse karışmasın istiyorum mesela kaynan evimde yanan ışığı görmese beni arar nerdesin diye ki ben 48 yaşındayın o akşam arkadaşı gitmişimdir saat 10 eve gelmişimdir ancak annene ayrı ev tutar bakarsın ama sanırım oda babanın zulmüne alışmıştır onsuz bir hayat nasıl olur bilmiyorAnnen senin yanına sığınsa ordada rahat
he maden suyu gönderem mi ben bi dene içtim yetmedi ikinciyi söyleyecem...en güzelini yaptın.
şiştik
müdahale etme gercekten boşver.
koskoca kadın yani.
aynı şeyi sen yaşasan ne yapar acaba![]()
annem canı istedi mi gezer çıkar başka şehirlere gider babam o kadar müdahale etmez hatta beraber gezerler babamın bireysel tutumudur hem sana cenneti yaşatır hem de içinde cehenne mi ..yani istese ki söylüyorum bu ara işlerim yoğun diyor gne çıkar ister doğu ister batı ...hatta babamda takılır peşineVallahi ne denir bilemedim
Annen çok sabırlı kadın
Düzenini bozmak istememesini anlıyorum
Babana inat şöyle bir hafta bir tatile çıksa
Özleseler birbirlerini bu süreci atlatmaya faydası olmaz mı ki
Annenizle görüsmeme reddi demiyorum zaten, madem cözüm yoluna girmiyor size dert yanmasin, yani konustugunuzda baban yine söyle yapti böyle yapti su oldu diYe size yakinmasin...ret mi valla kralını çekiyorum ama iki lafıyla annem beni de hizaya getiriyor..diyorum ya etkili bir kadın dert yanıyor ama koalinanın dediği gibi tamir yoluna gidiyor 30 yıldır yontuyor böyle gidiyoruz diyor..bende en ufak derdimde ya da hastalanınca annemi arıyorum şimdi..dert kapımı kapatmayayım
dedim ya annem çok büyütmez mevzuları da benim içim dağ olmuş haberim yok bugün.
babaannem sevgisiz bir kadın kendi anne babası da bakmamış çocuklarını seven biri değil sadece ona hizmet etsinler derdinde diğer evlatlarına da aynı ama erkekler kapılarını açmıyorlar zamanında çocuklarına baktırdılar işleri bitti yengeler kapılarından kovdular bir babam bir diğer bi çocuğu var ikisi peşinde kuklalar kızların ağzına ediyor zaten karakter olarak.. en son gittiğimde bana da eziyet etti bende milletin içinde bağırınca tırstı,babam bizden yana onun yanında ,eve gelince anneme eziyeti..sanırım annem bu huyunu egale etmiş görmüyor artık.insan yaşadıkça ve gördükçe olgunlaşır derler maşallah dede babaanne baba yaşlandıkça cahilleşmişler.
babannen tam sürahi hanım durumunda,diger çocuklarına karşıdamı bu kadar eziyetli ?
annen zavallı allah güç vermiş imtihanı bu demek,
az çok bilirsin bizim yörenin insanları zehir yiyip kızılcık şerbeti içtik derler.bu yaştan sonra annen boşanmaz başka bir düzen kurmaz ya sabır der çeker.
allah sabrını bol versin.
senin yapman gereken annenin yanında olmak ve teselli de bulunmak,yada memelekte gelip gemileri yakmak bazıları maalesef kötülükten kötü sözden anlıyor.
ben olsam konuşurdum baktım konuşmadan anlıyan yok tavrım sert olurdu.asker kızı olurak sende az biraz babama benziyorum diyorsun ya
alınma sadece bir söz dinsizin hakkından imansız gelir hesabı baba dede babaanne kimse artık bir fırtına koparmak gerekir ki herkes haddini bilsin ve durulsun millet...
meyveli olsun litfenhe maden suyu gönderem mi ben bi dene içtim yetmedi ikinciyi söyleyecem...
bende eşimle sıkıntılarım olduğunda aradım söyledim anneme ağladım kimseye yapamam tüm gardımı indirdiğimde beni gören tek kişidir arkadaş gibiyiz yani,benden daha çok üzülür,sana üzülmekten beyin kanaması geçircem ağrılardan uyuyamadım der gene ben şişerim huy meselesi demek ki![]()
hiç sorma telefonda sinirden nasıl bağırıyorum sanki söz konusu kahraman anammış gibi,ben bağırdıkça sesini kısmıştır telefonun,bende ki seste mübarek Osmanlı askeri gibi bangır bangırmeyveli olsun litfen
annenede bişi anlatma gel bize anlat
uzakta olmanında ayrı bi etkisi var gibi sanki.
canımm yaa :)kızlar onu bunu bilmemde yazınca yeminle rahatladım ne kadar darlanmışım birde karşımda olsanız da çenemi açsam kuş gibin olurdum heralde
kızlar onu bunu bilmemde yazınca yeminle rahatladım ne kadar darlanmışım birde karşımda olsanız da çenemi açsam kuş gibin olurdum heralde