• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Konusu Derdim Babam

canm yaa gercekten annen cok sabırlıymışş ve Allah o babaanneye hidayet versin annenin değerini anlasınlar..kesinlikle anne dolduruyor ki babanız ölürsen evlenirim diyor benm babaannemde öleymiş işte..tabii benm babam hemn dinleyip evlenmiş :KK53: Senn sıkma canını..inş. en kısa zamnda düzelir herşy
evlenmişte ne olmuş başı göğe erdi mi babanın ?
Allah muhafaza da zaten gözüm dönerse kimseyi görmem bu sefer alacağı kadına da yazık edecek elimde kalacaklar o denli fikri bile celallendiriyor beni:KK53:

evlenmişte ne olmuş başı göğe erdi mi babanın ?
Allah muhafaza da zaten gözüm dönerse kimseyi görmem bu sefer alacağı kadına da yazık edecek elimde kalacaklar o denli fikri bile celallendiriyor beni:KK53:
gözün dönerse bana söle annem o zamnlar tüfek almıs :) babamı vuracakmıs yapamamıs.. ben daha 1 yasındaymısım.... gözüm dönerse bende yaparım valla billa:KK59: :KK62:

ayy kötü örnek oldum galibaaa şiddete hayır..Allah korusun öle bi durumu canm yaaa

hiç sorma telefonda sinirden nasıl bağırıyorum sanki söz konusu kahraman anammış gibi,ben bağırdıkça sesini kısmıştır telefonun,bende ki seste mübarek Osmanlı askeri gibi bangır bangır :KK53::KK53:
babasının kızı:KK70::KK70:
kadın tek babadan cekmioki. senide boşasa iyi olcak bence:KK53:

allah kolaylık versin öncelikle, klasek bir sülale geçimsizliği çok şükür ki anneniz kendini bunlardan soyutlaya bilen bir yapıya sahip, babanız yaşlandıkça zorlaşan erkek tipi malesef ki (tıp kı babam). bunca seneden sonra annenizin boşanmayı göze alması imkansız gibi görünüyor biryerde de haklı ama kendini uzak tutabilse, dediğinize göre tatillere, dolaşmalara gidebiliyor, kendi ayakları üzerinde durabiliyor ki buda çok büyük bir meziyet. Anneniz için söyleye bileceğim tek şey kafasına hiç bir şey takmasın. Malesef ki annemizi genç yaşında kaybettik biz ve sebebi zamanında ona kendi ailesinin ve babamın ailesinin (ama yakın akrabalar malesef) yaşattıkları oldu. anneniz kendine iyi baksın, sağlığına dikkat etsin, babanız için söyleyecek söz bulamıyorum çünkü benimde başımdaallah annenize sağlık sıhat versin ben yaşadım ve biliyorum ki bir anne evin temeli ve temeli yıkılan aile çatısı (babası) olsada ayakta duramıyor. siz annenize destek olun inşallah, tekrar allah kolaylık versin...saygılar

Back