Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri söz kıyafetim

maşallah nazar değmesin inşallah çok hoş olmuşsunuz..

güzelmişte beyaz tonlarla boğuculuktan kurtulabilirdin tatlumm tabi bu bnm fikrim

hoş olmuşsun rumeysaaa maşşallahhh, Allah devamını getirsin, bişi sorucam sözlendiğin kişiyle nası tanıştın?:44:
ben bu konuya takığımda birazz,

hoş olmuşsun rumeysaaa maşşallahhh, Allah devamını getirsin, bişi sorucam sözlendiğin kişiyle nası tanıştın?:44:
ben bu konuya takığımda birazz,

akrabamız zaten canım,görücü usulü oldu:)

cok guzelmis söz elbisen canimm rengi bence gayet guzel zaten elbise sade , renk acmis albiseyi nisan fotolarini bekliyoruzz cicegin ve cikolatanda cok hos:) Allah tamamina erdirsin canim

cok guzelmis söz elbisen canimm rengi bence gayet guzel zaten elbise sade , renk acmis albiseyi nisan fotolarini bekliyoruzz cicegin ve cikolatanda cok hos:) Allah tamamina erdirsin canim

amin canım,nişanlığım şuan fatihte seval moda evinde dikiliyor:) 1kimden sonra yayınlayacağım inş

şlksjdhbfvjczişa,xşcölvmazi,<

canım hayırlı olsun çok tatlı olmuşsun benimde bayram sonu sözüm var ben de mercan düşünüyorum söz elbisemi ama acaba evde böle abiye uygun olur mu bilemedim yoksa daha sade düz bir elbise mi? ben açığım bu arada hepinizin fikirlerine ihtiyacım var ve boyu kısa düşünüyorum yani diz boyu

walla benim söz de evde oldu ve bu şifon mercan rengi elbise,sadece bir tarafında gümüş taş ve pul detayları vardı ayakkabımı da gümüş giydim ve herkes bayıldı yanii.. benim nişanım da evde olucak ama özel tasarım şarap rengi kuyruklu muyruklu taş işlemeli bişe giyicem yani rahat ol ve hiçbişey içinde kalmasın. zaten senn patlaman gerekiyo düşünsene ortamda senden daha şık biri olduğunu:S yani çok da sade giyme canım

doğru canım bende kaç gündür bunu düşünüyordum çünkü ortamda baya bi genç olacak herşeyden önce abimin eşi benimle aynı yaşta :) onun için farkımız olsun dimi bende ayakkabılarımı gümüş rengi platform almıştım daha önce çok beğenip sağol tatlım fikir için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…