Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoş olmuşsun rumeysaaamaşşallahhh, Allah devamını getirsin, bişi sorucam sözlendiğin kişiyle nası tanıştın?:44:
ben bu konuya takığımda birazz,![]()
cok guzelmis söz elbisen canimm rengi bence gayet guzel zaten elbise sade , renk acmis albiseyinisan fotolarini bekliyoruzz cicegin ve cikolatanda cok hos:) Allah tamamina erdirsin canim
![]()
şlksjdhbfvjczişa,xşcölvmazi,<
canım hayırlı olsun çok tatlı olmuşsun benimde bayram sonu sözüm var ben de mercan düşünüyorum söz elbisemi ama acaba evde böle abiye uygun olur mu bilemedim yoksa daha sade düz bir elbise mi? ben açığım bu arada hepinizin fikirlerine ihtiyacım var ve boyu kısa düşünüyorum yani diz boyu![]()
walla benim söz de evde oldu ve bu şifon mercan rengi elbise,sadece bir tarafında gümüş taş ve pul detayları vardı ayakkabımı da gümüş giydim ve herkes bayıldı yanii.. benim nişanım da evde olucak ama özel tasarım şarap rengi kuyruklu muyruklu taş işlemeli bişe giyicemyani rahat ol ve hiçbişey içinde kalmasın. zaten senn patlaman gerekiyo düşünsene ortamda senden daha şık biri olduğunu:S yani çok da sade giyme canım
Allah mesut etsin canım:)