• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri söz kıyafetim

canım hayırlı olsun çok güzel olmuşsun maşaAllah Nazar
ben kıyafetinede renginede bayıldım :69:
sadece boğmaması açısından eşarbı daha farklı bi renk karışımıyla seçebilirdin ama bu da çok hoş olmuş :61:
kıyafetini nerden aldın peki?tekbir,setrems gibi bi marka mı?yakın fotosunuda koyabilirmisin canım?

çok güzel olmuşsunuz maşallahhh her foto karesindede ne kadar özenildigi çok açık ve net kusursuz bi söz olmuş Allah tamamını erdirsin inş.

canım hayırlı olsun çok güzel olmuşsun maşaAllah Nazar
ben kıyafetinede renginede bayıldım :69:
sadece boğmaması açısından eşarbı daha farklı bi renk karışımıyla seçebilirdin ama bu da çok hoş olmuş :61:
kıyafetini nerden aldın peki?tekbir,setrems gibi bi marka mı?yakın fotosunuda koyabilirmisin canım?

çok teşekkür ederim canım.fatihte wella adlı mağazadan aldım,çok titizlikle heryeri aradım taradım en şık bu elbiseyi buldum.hazır giyimde pek seçenek olmuyor biliyosun.rengi de bu yılın modası olduğu için seçtim.nişanda şarap rengi istiyorum

sanırım beyaz tenli birisiniz (en azından fotoğrafta öyle duruyordu) daha koyu renkler seçseydin daha hoş dururdu diye düşünüyorum. bordoya dönük kırmızı gibi mesela :61: ama kıyafete genel bakış olarak ve diğerlerine diyecek yok o ayrı :69:

sanırım beyaz tenli birisiniz (en azından fotoğrafta öyle duruyordu) daha koyu renkler seçseydin daha hoş dururdu diye düşünüyorum. bordoya dönük kırmızı gibi mesela :61: ama kıyafete genel bakış olarak ve diğerlerine diyecek yok o ayrı :69:

hep bahsettiğim gibi nişanlığım tam da dediğin renklerde şuanda seval modada dikiliyor canım:) kalbin temiz resmen

$251081_10150210371847439_698062438_7018121_6367927_n.jpg kızlar bu da söz menümüz:
Zeytinyağlı sarma
42 peynir çeşitli su böreği
mercimek köftesi-marul
kuru köfte
doğum günü ve söz yaşpastam
bülbül yuvası cevizli baklava
erkek tarafının getirdiği cevizli baklava
erkek tarafının getirdiği çerez
çeşitli meyve suları-ayran-çay

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
canımmm hepsi birbirinden harika kıyafetin süperr allah bi yastıkta gocatsınnn

çok teşekkür ederim canım.fatihte wella adlı mağazadan aldım,çok titizlikle heryeri aradım taradım en şık bu elbiseyi buldum.hazır giyimde pek seçenek olmuyor biliyosun.rengi de bu yılın modası olduğu için seçtim.nişanda şarap rengi istiyorum

Ankarada yok sanırım bu mağaza :59:
bende söz için bu tonları veya vişne çürüğü yani bordo tonları düşünüyorum.ama petrol yeşilide aklımdan çıkmıyor değil :31:
nişan fotonuda ekle olur mu? :80:

bende bu modein başka bi rengini istiyorum :69:
bulamasamda diktirebilirim
$4476.jpg

Ankarada yok sanırım bu mağaza :59:
bende söz için bu tonları veya vişne çürüğü yani bordo tonları düşünüyorum.ama petrol yeşilide aklımdan çıkmıyor değil :31:
nişan fotonuda ekle olur mu? :80:
kir verir belki
tamam canım ekimde görebilirsin, bu arada söz bohçam adlı yeni bir konu açtım ona da bi göz at istersen,fi

Çiçeğin, tepsin ve sen gerçekten çok hoşsunuz.. Allah tamamını erdirsin inşallah :nazar:

hersey cok hos cok güzel görünüyor canim benim cok özendimm cokta güzelsin elbisende cok yakismis bence en sevdigim renk zaten

Allahim mutlulugunu daim etsin en kötü gününün böyle gecmesini nasip etsin insallah aminnnn:71:

hersey cok hos cok güzel görünüyor canim benim cok özendimm cokta güzelsin elbisende cok yakismis bence en sevdigim renk zaten

Allahim mutlulugunu daim etsin en kötü gününün böyle gecmesini nasip etsin insallah aminnnn:71:

çok saol canım,iyi dileklerin için de ayrıca teşekkür ederim. çok daha güzelleri senin olsun

çok güzel olmuşsunuz maşallahhh her foto karesindede ne kadar özenildigi çok açık ve net kusursuz bi söz olmuş Allah tamamını erdirsin inş.
aminnn:) herkesin iyi dileklerine çok çok teşekkürler ediyorum

Back