canım hayırlı olsun çok güzel olmuşsun maşaAllah Nazar
ben kıyafetinede renginede bayıldım
sadece boğmaması açısından eşarbı daha farklı bi renk karışımıyla seçebilirdin ama bu da çok hoş olmuş
kıyafetini nerden aldın peki?tekbir,setrems gibi bi marka mı?yakın fotosunuda koyabilirmisin canım?
sanırım beyaz tenli birisiniz (en azından fotoğrafta öyle duruyordu) daha koyu renkler seçseydin daha hoş dururdu diye düşünüyorum. bordoya dönük kırmızı gibi meselaama kıyafete genel bakış olarak ve diğerlerine diyecek yok o ayrı
Eki Görüntüle 229381 kızlar bu da söz menümüz:saolun:) işte gerçek rengi ananemle hoş bir kare Eki Görüntüle 228697
hep bahsettiğim gibi nişanlığım tam da dediğin renklerde şuanda seval modada dikiliyor canım:) kalbin temiz resmen
canımmm hepsi birbirinden harika kıyafetin süperr allah bi yastıkta gocatsınnn
çok teşekkür ederim canım.fatihte wella adlı mağazadan aldım,çok titizlikle heryeri aradım taradım en şık bu elbiseyi buldum.hazır giyimde pek seçenek olmuyor biliyosun.rengi de bu yılın modası olduğu için seçtim.nişanda şarap rengi istiyorum
kir verir belkiAnkarada yok sanırım bu mağaza
bende söz için bu tonları veya vişne çürüğü yani bordo tonları düşünüyorum.ama petrol yeşilide aklımdan çıkmıyor değil
nişan fotonuda ekle olur mu? :80:
hersey cok hos cok güzel görünüyor canim benim cok özendimm cokta güzelsin elbisende cok yakismis bence en sevdigim renk zaten
Allahim mutlulugunu daim etsin en kötü gününün böyle gecmesini nasip etsin insallah aminnnn
Çiçeğin, tepsin ve sen gerçekten çok hoşsunuz.. Allah tamamını erdirsin inşallah
aminnn:) herkesin iyi dileklerine çok çok teşekkürler ediyorumçok güzel olmuşsunuz maşallahhh her foto karesindede ne kadar özenildigi çok açık ve net kusursuz bi söz olmuş Allah tamamını erdirsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?