Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri söz kıyafetim

rumy7

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2011
54
2
86
Söz kıyafetim şifon ve taşlardan oluşmuştu,aile arasında böyle zarif bir modeli uygun gördüm

Son düzenleyen: Moderatör:
Açık mercan koyu mercan bu sene moda çok hoş olmuş bence.

Canım çok datlu olmuşsun.Sadece şalını başka tonlarda kullanbilirdin!Hayırlı olsun .ALLAH ım tamamına erdirsin,darısı biz isteyen bekarların başına tez vakitte!

cnm tepsiden gördüğüm kadarıyla sana tek taş sözlüne alyans takılcak galiba,Bayramdan sonra bizde söz yapmayı düşünüyoruz da nişanı daha sonra yapıcas kıza sadece tek taş mı takılıyo kiii:44:
Bu arada hayırlı olsun

daha iyileri sizlerin olsun

bayıldım bayıldım bayıldım maaşalah Subhanallah Eşime diyordum Evimize döndüğümüzde yeni eşyalar falan artık bir gelinlik giydirirsin, Şimdi işi baştan söz kısmından alalım desem ne der ki 2 çocuklu düşünemiyorum bile :78: Allah tamamına erdirsin.

saolun:) işte gerçek rengi ananemle hoş bir kare

saolun kızlar. resimde söz elbisemin rengi olduğu gibi çıkmamış malesef çok garip durmuş cidden normalde daha pastel tonda ve dediğiniz gibi yılın modası mercan. bana sözde tektaş takıldı erkeğe ise gümüş alyans. ekimde nişanım olucak kısmetse ve nişanda tektaşımın üstüne yarım tur düşünüyorum,erkeğe de platin alyans takıcaz

Allah tamamına erdirsin mutluluğunuz bir ömür boyu sürsün

Son düzenleme:
Allah tamamina erdirsin ne kadar güzel olmussunuz
Rabbim hayirli bir yuva nasip eylesin
insallah dügün resimlerinide görürüz :)

Allah tamamina erdirsin ne kadar güzel olmussunuz
Rabbim hayirli bir yuva nasip eylesin
insallah dügün resimlerinide görürüz :)

inş:) ekimde nişan resimleri olucak öncee düğüne daha 3yıl var

Canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun çok güzel olmuşsun rabbim mutluluğunu hiç bozmasın

cok guzelsin masallah.. rengi falan da cok guzel elisenin sanada cok yakısmıs cok duru berrak bi guzelligin var nişan içinde abartı bişey secme bu cizgiyi koru bence..
3 yıl mıı :) bizimde 2 yıl var henuz 2014 gelinleri topici yok ama istersen seni de 2013 yılı gelin topicine bekleriz canım

çok teşekkürler. nişanlığımı fatihteki seval modaevinde diktiriyorum. şarap rengi ipek tafta ve şifondan oluşacak kuyruklu bir model olucak.swarowski taşlarla süslü istedim onu.nişan sanırım daha şık ve abartılı olucak ama herzaman zarif çizgilerden hoşlanıyorum abartı durmaz umarım

Tebrik ederim çok hoş olmuşsun. Nişanlığını da merak ettim, onu da görürüz inşallahhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…