Söz Kesimi Söz kesme prosedürleri

yorumun için çok teşekkür ederim..valla güldürdün..bende gel git taraftarı değilim ama neden se babamın ağzından evet kelimesi çıkmadı diye çok kırılmışlar.oysaki babam yüzükleri takarız bidahaki gelmenize dedi düşünün artık..şimdi pişmanım keşkede öyle demeseydi.aile kendilerini çok beğenmiş çok burunları havada..sonumuzu çok merak ediyorum açıkcası

senin 8 saatlik yolun varmış bence hiç yorum yapmasaymıştın.. e heralde geldiklerinde vercek baban :)) yok bide 2 3 kez gelseydi nolurdu 3 yılda söz yapardınız heralde..Allah iyiliğini versin :)))

demişsin ya burnundan getiriyor bazıları..bende ona çok karşıyım ama 2 kere giderler bu çok normal ilki tanışma faslı gibi olur çünkü..onların istediği 30 kere gelsinler değil ki?
mesela amcam kızını 3 ay sonra vermiş bu çok saçma bence de ama 2 kere gitmeye de kimse laf etmemeli bence..2. kez gidilmesi orta yoldur..dahası tabi ki fazladır..

O zaman sorun yok.
Yani baban yüzükleri takalım demiş,mesafede yakın diyorsun.
Sorun ne anlamadım kızı verdim gitti lafını etmemesi mi?
Onlar gelirken yüzükleri yanlarında mıydı?
Bir de oğlan nerede o arada o gelmedi mi ki o gün :)
Konuya bir hışımla girdim ama şimdi kafam çok karıştı yahu

senin 8 saatlik yolun varmış bence hiç yorum yapmasaymıştın.. e heralde geldiklerinde vercek baban :)) yok bide 2 3 kez gelseydi nolurdu 3 yılda söz yapardınız heralde..Allah iyiliğini versin :)))

Hahah doğru bu yaz falan evlenecek durumda olurdum herhalde.
Bence sizde yanlış anlaşılmalar olmuş.
Muhtemelen senin sevgilin yanlış laf taşımış gidip kızı isteyeceğiz yüzüğü takacağız falan demiş herhalde.
Aklıma başka birşey gelmiyor.

eğer yanlarında yüzükle gelseydi babam oracıkta takardı.sevgilim şehir dısında suan 2 ay sonra gelecek..hele bi gelsin o zaman takarız dedi babam.laf çıkartmalarına üzüldüm sadece..sevgilimin dediği de neden baban evet demedi..bk bababm diyoki sen geldiğinde yüzükleri takarız dedi..yok anlamıyo bayagı doldurulmuş galiba günahını almayım ama..ben laflara üzülüyorum babamın kıyafetiyle ne alaka..üzüldük baban evet demedi dese ok..herneyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…