- Konu Sahibi Ekimyagmur
canım normalde siz daha sonra dediğiniz için zmanı sizin belirlemeniz lazım:) fakat erkek tarafıda arayabilirmi evet arayabilirler ama adet sizin uygunuz diye haber vermeniz... onlarında ilk seferde vermediler kırıldık diye caz yapmalarına gerek yok manavdan armut almıolar sonuçta:) baban krvatmı takmamış olabilir nolmuş yani adam belki takmayı sevmiyo üstü temizmiydi evet kumaş pantolon gömlek varmıydı evet benim kp.de takmamıştı ama sorun etmedik çünkü adam sevmiyo üstü başı temizdi ciddi giyinmişti ohooooooo takılcak daha neleeeeeer neleeeeeeeeer çıkcak kravatı hatırlamıcakısnız bile:) ama sonu çok güzel oluyo çekilen tüm sıkıntılara değiyo emin ol:)
azcık kurnazlık yapim diosanda arasın kv. bizimkiler şu gün müsaitlermiş gelebilirsiniz derim sonrada anneme anne şu gün gelmek istiolarmış derim oh mis orta bulundu:) gelirler isterler:) sıkam böle şeler için canını sakın:)
çok duygulandım yazdıklarına canım benim ya çok samimi yazmışsın çok sağol ( sosyete gibi görünüyolar ama hiç alakaları yok bunada çok üzülüyorum insan neyse o