- Konu Sahibi Ekimyagmur
-
kısaca anlatıyım...istemeye geldiler, babam biraz düşünelim ailece inşallah kısa zamanda yine görüşürüz dedi ..neyse gittiler..bugün erkek arkadaşım diyoki bundan sonra baban arayacak biz müsaitiz gelin diyebabam kız tarafı onun araması uygunmu Allah aşkına böyle saçmalık varmı ya..neymiş herşey le çok özenip gelmişler babamın bu davranışına çok kırılmışlar..bide babam neden kravat takmamış bana dediği laflar bunlardı (( çok kötüyüm tarifi imkansız ne olacak şimdi akıl verin nolur
gelin, kızımı alın der gıbı aramak uygun düşmez bence de. siz onlara iade-i ziyaret yapsanız tanıma amaçlı,sonra onlar da istemeye gelseler son kez.. ben bekarım tam bılmıyorum nasıl yürüyor bu işler.
kıravata takılmak da cok anlamsız. küçük şeyler sorun edılmese keşke. yolun açık olsun canım.
neden kıyafete önem veriliyo ona üzüldüm..sonuçta kot pantolon üzerine swit giyilmedi ki..kumaş pantolon üzerine gömlek..onlar kaç kere gelcez deyip gelmediler yada gelemediler onlar bize göre değil biz onlara göre ayarladık hep..babasının tekrar araması lazım bence
Arkadaşım benim baba tarafım Trakyalı..
Bizde, erkek tarafı gelir ister.
Kız babası dedesi amcası artık kim verecekse, biz biraz düşünelim kısmetse olur der. Bu nazdır..
Erkek tarafı tamam der ve 1 HAFTA GEÇMEDEN, çat kapı gelir bir kez daha ister ve verilir.
Vermeyecekse zaten yok der.
Eğer kısmet mısmet diyorsa nazdır ve kabul görülür.
Kız tarafı o hafta muntazam hazır bekler, erkek tarafı lap diye gelir haftası dolmadan..
Ama işler sizde nasıl işliyor bilmiyorum.
evet bizdede öyle ama bunlar hiççç çabasız..bide çaba sarfetmişler ondan bahsediyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?