• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi söz gelenekleri nasıl olur?

gunesay

24 eylül E <3 G
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2010
294
2
118
37
İstanbul
kızlar bu söz tepsisi söz mendili bunlar hakkında hiç bişi bilmiyorum ama hep okuyorum burdan hafta sonu istemeye geliyorlar ama benm hiç bişim hazır değil nasıl yapılır gereklimidir kim yapar kime varilifisfisfis burda çok gördüm içine ne koyuyorlar ne şekilde olur aydınlattırmısınızzz hersey tam olsun eski geleneklere göre olsun istiyorum ama bilmiyorumm:uhm::uhm:

hazır söz tepsileri yada sandıkları oluyor, onlardan al bir tane. biz öyle yapmıştık, bide gelenlere vermek için mendil çorap falan almıştık.

söz teopsisine yüzükler konuyor galiba ama bazıları içini süsleyip tülle baglamış o ne oluo erkegemi verilio tepsi? bide gelenlerin heps,ne mi verilio mendil yoksa özel mendil alınıp erkegemi verilio

kızlar bu söz tepsisi söz mendili bunlar hakkında hiç bişi bilmiyorum ama hep okuyorum burdan hafta sonu istemeye geliyorlar ama benm hiç bişim hazır değil nasıl yapılır gereklimidir kim yapar kime varilifisfisfis burda çok gördüm içine ne koyuyorlar ne şekilde olur aydınlattırmısınızzz hersey tam olsun eski geleneklere göre olsun istiyorum ama bilmiyorumm:uhm::uhm:

canim sana katiliyorum su söz tepsisi söz mendili söz yastigi hic anlamis degilim.. süslüyorlar falan filan.. anneme söyledim hic öyle birsey duymadim nekadar gereksiz dedi.. eyer cok istiyorsan bitane beyaz mendil alalím damat icin üstüne birsey isle verirsin ben öyle yaptim babana dedi :) , yani söz tepsisini falan süslüyorlar ya , ben dedim anne bizdemi yapsak , sacma öyle seyler dedi.. söz tepsinin erkek tarafi getirmesi gerek zaten ne gerek var süslemeye dedi.. yani ben o yüzden yapmicam öyle seyler.. yanlis anlamasin okuyan arkadaslar.. sizin koyduklariniz cok güzel kendi ellerinizle yapmissiniz.. ama ben anlamadigim icin yani daha dogrusu bilmiyorum , bizim adetlerde yok sanirim :) herkese saygilarr =)

ben yüzüklerin konulacagı bi tepsi olması gerektigini biliorum üzerinide kendi zevkine göre dizayn edilir o kadar dimi bide söz bohçası var ona ne konulur nişan da bohça yapılacak sözde de mi yapılır hadi yapıldı ne konulacak??

Back