Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Söz elbisem nasıl kızlar fikriniz lazım;)

hoşmuş
ben sade şeyleri çok seviyorum
asil durduğuna inanıyorum
bu tarz bir elbiseyi ilerde de çok rahat giyersin ,saçma sapan bir abiye gibi bir kez giyilip dolabını beklemez

Canım güzel bir kız üzerine çuval giyse yakışır zaten..Eğer fizik(yüzü de kastediyorum ) iyi değilse dünyanın en güzel şeyini giyse yine sıradan durur...Ama özel bir günde hem fiziği hem de üzerine giydiği yakışmışsa albenisi çok olur..İnşallah içine siner herşey

Son düzenleme:
katılıyorum ne giyersen giy taşıyabilmek yakıştırabilmek en önemlisi bide böle gecelerde güler yüzlü olabildinmi tamamdır:)

düşüncen mantıklı canım ama güzelliği öne çıkaranda kıyafet makyaj falan deilmidir..arkadaşın dediği gibi rengi soluk kalmış biraz...neyse canım sen beğendikten sonra bize bişi düşmes :)) inşallah gelinliğinide görürüz..

düşüncen mantıklı canım ama güzelliği öne çıkaranda kıyafet makyaj falan deilmidir..arkadaşın dediği gibi rengi soluk kalmış biraz...neyse canım sen beğendikten sonra bize bişi düşmes :)) inşallah gelinliğinide görürüz..

kıyafete lafım yok sakın yanlış anlamayın demek istediğim bana göre çok sade bi kıyafet heleki özel bi gün için..daha şıkır şıkır hoş bi renkli olabilirdi dedim sadece:))

kızlar bana da bir fikir verin ya bayram sonu hem isteme hemde söz olacak kalabalık olmayacak bizbize desem yeri ve evde olacak
abiye tarzı bişey düşünmüyorum. bu arada tesettürlü biriyim takım yani etek ceket, etek gömlek yada elbise bilemedim ne yapsam

Bu elbisede vücud hatlarının çok duzgun olması lazım.Eminim çok yakışmıştır. Ama bu elbiseyi çok guzel bir ayakkabı ıle tamamlamalısın.Yoksa elbısenın havası gider. Hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…