Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
'
bana görede, beni gördükleri zaman yüzümden önce kıyafetim göze çarpmamalı yani gören kişi ilk beş saniyede ''kıyafeti ne güzel'' yerine ''kız ne güzel ''düşünmeli o yüzden sade istedim bilmem anlatabildim mi
katılıyorum ne giyersen giy taşıyabilmek yakıştırabilmek en önemlisi bide böle gecelerde güler yüzlü olabildinmi tamamdır:)Canım güzel bir kız üzerine çuval giyse yakışır zaten..Eğer fizik(yüzü de kastediyorum ) iyi değilse dünyanın en güzel şeyini giyse yine sıradan durur...Ama özel bir günde hem fiziği hem de üzerine giydiği yakışmışsa albenisi çok olur..İnşallah içine siner herşey
'
bana görede, beni gördükleri zaman yüzümden önce kıyafetim göze çarpmamalı yani gören kişi ilk beş saniyede ''kıyafeti ne güzel'' yerine ''kız ne güzel ''düşünmeli o yüzden sade istedim bilmem anlatabildim mi
'
Canım güzel bir kız üzerine çuval giyse yakışır zaten..Eğer fizik(yüzü de kastediyorum ) iyi değilse dünyanın en güzel şeyini giyse yine sıradan durur...Ama özel bir günde hem fiziği hem de üzerine giydiği yakışmışsa albenisi çok olur..İnşallah içine siner herşey
kıyafete lafım yok sakın yanlış anlamayın demek istediğim bana göre çok sade bi kıyafet heleki özel bi gün için..daha şıkır şıkır hoş bi renkli olabilirdi dedim sadece:))
Eki Görüntüle 218323 Eki Görüntüle 218324
evde olucak söz nişan birarada. o yüzden abartılı olmayan sade zarif bişi aradım. ben beğendim sizce nasıl?