Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Söz elbisem nasıl kızlar fikriniz lazım;)

hiramaya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2011
87
8
48
İstanbul
evde olucak söz nişan birarada. o yüzden abartılı olmayan sade zarif bişi aradım. ben beğendim sizce nasıl?

Eklentiler

• $SDC11182.jpg
    61,8 KB · Görüntüleme: 229
  • $SDC11183.jpg
    89,3 KB · Görüntüleme: 253
Son düzenleme:
sade ve şıkmış canım beğendim iyiki siyah seçmemişsin bu renk uygun

bence gayet sade güzel ve üsturuplu
hayırlı olsun canım darısıda artık sözlenemeyenlerin başına diyelim

nişan için de bunu giycen galiba canım
keşke üstünde de görebilseydik elbise güzelmiş ama madem söz nişn biarada olucak keşke daha abiye tarzı giyseydin nişan sonuçta ama kendi tercihin tabiki hayırlı olsun buarada canım darısı başıma inşallah

çok teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına olsun..
altınada inci renkli bol topuklu bi ayakkabı düşünüyorumki ordan bari biraz vamplık katıyım diye
dekolte giyememe gibi bi durumum varda en uygunu buydu

çok şık sade iyi günlerde kullan...hadi bakalım yeni gelin kolay gelsin:))) rabbm utandırmasın tamamına erdirsin

Son düzenleme:
bu elbiseye ince şık bir kemer belin inceyse altına şık bir ayakkabı çok daha şık gösterir çok sade çünkü..

çok beğendim..çık ve zrif elbise..ev için güzel bi seçim ve rengide bu sene çok moda.aynı tonda ojede sürersen süper olurr...inci küpe birde

kıyafet güzel ama söz için biraz fazla sade canımm yaaa çok daha güzel kıyafetler var...vardır yaniii...neyse renkler ve zevkler tartışılmaz dimi ben kıyafeti şıkır şıkır sevdiğim için çok sade geldi... allah mesut etsin..

Hayırlısı ile giymek nasib olsun inşallah... Sadeliği hoş,ancak rengi çok soluk geldi bana....

'
bana görede, beni gördükleri zaman yüzümden önce kıyafetim göze çarpmamalı yani gören kişi ilk beş saniyede ''kıyafeti ne güzel'' yerine ''kız ne güzel ''düşünmeli o yüzden sade istedim bilmem anlatabildim mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…