Ne yaparsa yapsın boşver.Sözlendikten sonra ben söz yüzüğünü attım söz alışverişi olarak bana elbise ve yüzük alındı birde evlilik teklifi yüzüğü onları verdim daha sonra çocuk babamı arayıp masraf yaptım bana 5000 TL'yi geri verin diye aradı
Daha öncesinde sadece bana çiçek ve tanışma yemeği ısmarladı birde evlilik teklifi ettiği gün yaptı ama onlar bize 10 günde 5 kere geldiler ve 60 kişilik bir söz oldu bizim evde yemek falanda verildi babam da benim masrafım ne olacak deyip yüzünü kapatmış şimdi ise eğer vermezse hukuki işlem başlatacağını söyleyerek beni rahatsız ediyor
mesajlarına cevap vermeyin . Attığı mesajları silmeyin ailenizde açmasın telefonunu .Sözlendikten sonra ben söz yüzüğünü attım söz alışverişi olarak bana elbise ve yüzük alındı birde evlilik teklifi yüzüğü onları verdim daha sonra çocuk babamı arayıp masraf yaptım bana 5000 TL'yi geri verin diye aradı
Daha öncesinde sadece bana çiçek ve tanışma yemeği ısmarladı birde evlilik teklifi ettiği gün yaptı ama onlar bize 10 günde 5 kere geldiler ve 60 kişilik bir söz oldu bizim evde yemek falanda verildi babam da benim masrafım ne olacak deyip yüzünü kapatmış şimdi ise eğer vermezse hukuki işlem başlatacağını söyleyerek beni rahatsız ediyor
Görücü usulü gibi geldi banamesajlarına cevap vermeyin . Attığı mesajları silmeyin ailenizde açmasın telefonunu .
Hakaret etmeyin sakın sinirlenip bi boşluğa düşüp mesajda falan .
Benım anlamadığım siz yenimi tanıştınız nasıl sadece bir çiçek ve tanışma yemegı nası konu evlılıge söze geldievlenme teklif edene kadar başka yemek konuşma buluşma olmadı mı ? Oldu da hesapları siz mi ödediniz ?
Aman anlamıyorum valla .Görücü usulü gibi geldi bana
Aman anlamıyorum valla .
sözde 60 kişiye nie yemek verilir .
Aynen bizim aile ve onların ailesi kalabalıktı ben zaman istedim onlar yüzüğü taktıktan sonra nişana kadar tanırsın dediler küçük olsun dedik onlarda biz büyük aileyiz dedilerAman anlamıyorum valla .
sözde 60 kişiye nie yemek verilir .
Aile arasında dedik biz bir baktım gelen geleneAynen bizim aile ve onların ailesi kalabalıktı ben zaman istedim onlar yüzüğü taktıktan sonra nişana kadar tanırsın dediler küçük olsun dedik onlarda biz büyük aileyiz dediler
Boşver versinler mahkemeye . 5 binin pesıne düşen adam 50 bine avukat tutmaz .Aynen bizim aile ve onların ailesi kalabalıktı ben zaman istedim onlar yüzüğü taktıktan sonra nişana kadar tanırsın dediler küçük olsun dedik onlarda biz büyük aileyiz dediler
başına gelene üzüldüm ama en azından ayrılarak çok doğru bir karar verdiğini kanıtlamışsın için rahatlamıştır.işlem başlatsın bakalım siz de kendi masraflarınızı yazarsınız savunmaya. zaten işlem mişlem başlatamaz o cimriSözlendikten sonra ben söz yüzüğünü attım söz alışverişi olarak bana elbise ve yüzük alındı birde evlilik teklifi yüzüğü onları verdim daha sonra çocuk babamı arayıp masraf yaptım bana 5000 TL'yi geri verin diye aradı
İstedigi kadar islem baslatsin avukat masrafini odedigiyle kalir.. iyiki evlenmemissiniz valla. 5000 tl nin pesine dusmusler hem de abuk bir sebeple. Aslinda disariya sacicak paran olucak bes bin degil 10 bun vurucaksin yuzune sus otur simdi diceksin.Sözlendikten sonra ben söz yüzüğünü attım söz alışverişi olarak bana elbise ve yüzük alındı birde evlilik teklifi yüzüğü onları verdim daha sonra çocuk babamı arayıp masraf yaptım bana 5000 TL'yi geri verin diye aradı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?