Söz attım ve benden masrafını istedi

Htc_oq

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2025
4
3
1
30
Sözlendikten sonra ben söz yüzüğünü attım söz alışverişi olarak bana elbise ve yüzük alındı birde evlilik teklifi yüzüğü onları verdim daha sonra çocuk babamı arayıp masraf yaptım bana 5000 TL'yi geri verin diye aradı
Daha öncesinde sadece bana çiçek ve tanışma yemeği ısmarladı birde evlilik teklifi ettiği gün yaptı ama onlar bize 10 günde 5 kere geldiler ve 60 kişilik bir söz oldu bizim evde yemek falanda verildi babam da benim masrafım ne olacak deyip yüzünü kapatmış şimdi ise eğer vermezse hukuki işlem başlatacağını söyleyerek beni rahatsız ediyor

Başlatsın. Tehdide bak. Kaynimda Nisan attı da kızın cegiz parasina taksitlerine kadar ödediği halde kız bizde hazırlık yaptık magnet yaptırdım bilmem ne yaptrdim diye liste yapmış 30bin istedi kaynimda yakamdan duş dedi verdi, kv.m daha fazla yapmıştı halbuki kizin bütün misafirleri büyükleri toplanıp gelirdi hep ağır hazırlık yapılırdı bohçalarıni tek tek hazırladı en ünlü markalardan kozmetik ürünleri falan aldı kız hepsini kırıp gönderdi. Kaynım masraf falan talep etmedi yeter ki arama beni dedi verdi kesti muhabbeti. Diyeceğim o ki arsizla yuzsuzle uğraşmak zor. İyi ki de atmışsın nişanı şimdiden bu hesaplar peşine düşen adamdan eve koca olmaz.

Ne yaparsa yapsın boşver.

mesajlarına cevap vermeyin . Attığı mesajları silmeyin ailenizde açmasın telefonunu .
Hakaret etmeyin sakın sinirlenip bi boşluğa düşüp mesajda falan .

Benım anlamadığım siz yenimi tanıştınız nasıl sadece bir çiçek ve tanışma yemegı nası konu evlılıge söze geldi evlenme teklif edene kadar başka yemek konuşma buluşma olmadı mı ? Oldu da hesapları siz mi ödediniz ?

Görücü usulü gibi geldi bana

Aman anlamıyorum valla .
sözde 60 kişiye nie yemek verilir .
Aynen bizim aile ve onların ailesi kalabalıktı ben zaman istedim onlar yüzüğü taktıktan sonra nişana kadar tanırsın dediler küçük olsun dedik onlarda biz büyük aileyiz dediler

Aynen bizim aile ve onların ailesi kalabalıktı ben zaman istedim onlar yüzüğü taktıktan sonra nişana kadar tanırsın dediler küçük olsun dedik onlarda biz büyük aileyiz dediler
Aile arasında dedik biz bir baktım gelen gelene

Teşekkür ederim verse bile kendini düşürür bu olayın üzerinden çok sular geçti benim için

başına gelene üzüldüm ama en azından ayrılarak çok doğru bir karar verdiğini kanıtlamışsın için rahatlamıştır.işlem başlatsın bakalım siz de kendi masraflarınızı yazarsınız savunmaya. zaten işlem mişlem başlatamaz o cimri

İstedigi kadar islem baslatsin avukat masrafini odedigiyle kalir.. iyiki evlenmemissiniz valla. 5000 tl nin pesine dusmusler hem de abuk bir sebeple. Aslinda disariya sacicak paran olucak bes bin degil 10 bun vurucaksin yuzune sus otur simdi diceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…