Söz Kesimi Söz aşamasında olan bir kızı, müstakbel kaynana çok arar mı?

valla benim kaynanam da çok aramamıştı
ama takma canım bence bu kadar
kayınvalidem beni çok seviyo ben de onu
yani arayıp aramamayla ilgisini yok bence

benimde aynı senin gibi babam ilkinde araradınklarında eve kabul etmedi daha erken dedi,
ikinci de eve kabul ettik ben kızımı veremem dedii

bu sene 3. ye gelcekler ve söz kesicezz

saolsunn bu dönemlerde (araları bir yıl) 15 günde bi annemi de beni de arar,

bende karşılıklı karşılıksız arar hal hatır sorarım hepp

bi problemimiz yok şükürrr

ama hiç bırakmadı iletişimi bizle saolsunn

yaa milletin kayınvalideleri ile ilşkilerine uyumuna bayılıorummm

maşallah dıyım benım kayınvalidem 3 günde bir arar o aramasa mutlaka ben ararımmm canım nişanlımla çıkarkende aynıydıı o aramıyorsa sen ara yakınlık gosterr sıcak davrann ondan bekleme belkide oda senden beklıyorrr ilgi...

Canım aslında bu sana bağlı,sen ne kadar sıcak ve yakın olursan oda sana aynı şekil davranır...
Kişi önce kendi davranışlarını gözden geçirmeli,uzak durulursa kayın valide kendini daha çok ağırlaştırır...
Tabi şuda var bazılarının yapısında hiç yoktur o ayrı kaydirigubbakcemile4 Ne kadar uğraşsanda yakın olmazlar.... Böyleleride çıkıyor tabi.... Seninki de belki nişandan sonra yakınlaşır,yada olmadı düğünden sonra bakarsın samimiyet başlar....Eğer hayla olmuyorsa kendi bilir canımm :hulya:

Canım bunu çok takma bence kafana.Öncelikle aşk kelepçeniz bir takılsın.Kayınvaliden seni tam manasıyla benimsesin.Bak ondan sonra nasıl aricak.Bende yaşadım bu sorunu 2 yıl flört ettik askerliği haricinde doğru düzgün konuşmadık hiç telefonda ayda 1 defa.Bazende nişanlımın günlerce aramadığı dönemlerde arayıp kızım seni aradımı vs. soruları sorardı ama sözlendikten sonra çok değişti her gün aramıyor tabiki birazda kayınvalidem resmi olmayı seviyor ciddi bir yapısı var herkese karşı haftada 1 veya 2 defa arıyor bende bir defa arıyorum haftada 3 defa görüşüyoruz.Bu tarz şeyleri takma kafana tatlım gerçekten nişandı düğündü evlilik hazırlıkları vs. o kadar çok olaylar oluyorki takacak çok şeyin olacak belkide hiç olmayacak ama en azından bu olayı takma bırak boşver :)

Sagolun kizlar azcik rahatladim.
Aslimda takilcak konu degil ama beni benimsemiyor zannediyorum ondan, telde ayda bir konussak bile bana kizim, demedii

Son düzenleme:
boş ver canım takma kafana belkide fazla samimi olmak istemiyor bu esnalarda kimisi sık arar evlendikten sonra soğuk olur kimisi az arar evlendikten sonra sıcak olur çünkü herşey evlendikten sonra değişiyor şimdiden yorum yapma bence ALLAH huzur ve mutluluk versin sen ağırlığını gülümsemeni hiçbir zaman bırakma canıma.

hiç gerek yok zaten söz nişan zamanı öyle samimyete...
aramaman ve az araması daha iyidir. ileride eşya alırken ve gelinlik bakarken başın ağrımaz böylece. biz kayınvalidemle sadece o ararsa görüşürdük. birde eşim oraya götürrrse o kadar. şimdi evlendik hergün en az 1 kere konuşuruz :) çok iyidir araamız.

aman bee sorun ettigin şeye bak benimki hala hiç aramaz kesinlikle daha 1 kez olsun arayıp ta oğlum kızım ne yapıosunuz dememiştir kayınpederim arara oda orda slm söle der sadece.....

asıl önemli olan oğlu arıyormu?
oğlu arıyorsa dert etme:)

:lepi: sevinctas a katılmadan edemeyeceğim en önemlisi senin erkek arakdasınla anlaşman konuşman .

ben 2 aylık nişanlıyım valla kayımvalidemle nişanlımla konuşurken selam yolluyoruz birbirimize 2-3 haftada birde nişanlımla konuşurken kayınvalidem alıyor telefonu öyle konuşuyoruz. ama bende onları çok seviyorum onlarda beni bu onların seni sevmediğini göstermez öyle düşünme . zaten her dakika konuşmana gerek yok takma kafana sen :teselli:

arkadaşlar yorumlarınıı okudumda kayınvalidemle bende öle sıksık telefonda konusmam ama beni çok sever evlerine falan gittiğimde sıkı sıkı sarılır bana deli divane olur benim için sözlümle ayrı şehirlerdeyiz kamerada konsurken görürse gelir el sallar öpücükler yollar gider 15 gün önce sömzlümle tartısıp ayrılma noktasına geldiğimizde aradı askım ben seni çok seviyorum oğlumda seviyo sen kendini üzme düzelicek hersey dedi sanırım ilrde çok sorun yasamıycam :)

Kızlar hepinizin yazdıklarını okudum. benim sözlüm askerde iken ben o yalnız kalmasın asker yolu bekliyor diyerek iyi niyetle hergün aradım. ve hal hatır sordum. askerden geldi temmuzda söz yapmak istedim ramazan ayından önce annem ve anneannem hacca gidecekti bende annem hacda iken sevgili olarak dolaşmamız doğru olmaz diye söz kesilsin istedim önce yanaşmadı sözlüm. askerden yeni geldi diye. ben resti çektim ya söz olur yada herkes yoluna gider dedim. 1 hafta sonra söz oldu kaynanam sadece hayırlı bir iş için geliyoruz diye annemi aradı o kadar. nezaket gösterip saat kaçta gelecekler onu söylemek için aramadı. sözlümde söylemedi çünkü onada bişey denmedi. söz oldu annem hacca gitti. 50 gün hacda kaldı ve kaynanam sadece 1 yada 2 defa aradı beni 50 gün içinde. hastalandım ölümden döndüm ki sözlüm hastaldığımı biliyordu annesinede söyledi ama aramadı. ama ben yine de bişey demedim. 2 ay önce doğum günüm oldu onda aradı o kadar hediye kutlama falan olmadı. benim gösterdiğim sıcaklığı bulmadım. aslında kaynanam sıcak davranan birisi normalde lafı yapar. ama bana gelince niye öyle bilmiyorum. benden bir şikayetide .haliyle ben söz olduğu halde beni istemediklerini düşünüyorum... isteselerdi sözde adetlere uyarlardı......

o aramalarda kaynanan seni hiç aradı mı peki?

söz olmasıını zaten o istememiş,sen üsteledin diye olmuşkafamçokkarıştı

bu raddeden sonra seni isteyip istemediklerine takılma:delphin:

bir "tehdit" sunmuşsun öne. onlarında eli mahkum kalmış. hç böyle düşündün mü?
erkek anneler eskisi gibi oğullarını evlendirme meraklısı değiller. oğullarını kızlardan kıskanan kaynanalar var artık :lepi:

Back