Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
asıl önemli olan oğlu arıyormu?
oğlu arıyorsa dert etme:)
asıl önemli olan oğlu arıyormu?
oğlu arıyorsa dert etme:)
Kızlar hepinizin yazdıklarını okudum. benim sözlüm askerde iken ben o yalnız kalmasın asker yolu bekliyor diyerek iyi niyetle hergün aradım. ve hal hatır sordum. askerden geldi temmuzda söz yapmak istedim ramazan ayından önce annem ve anneannem hacca gidecekti bende annem hacda iken sevgili olarak dolaşmamız doğru olmaz diye söz kesilsin istedim önce yanaşmadı sözlüm. askerden yeni geldi diye. ben resti çektim ya söz olur yada herkes yoluna gider dedim. 1 hafta sonra söz oldu kaynanam sadece hayırlı bir iş için geliyoruz diye annemi aradı o kadar. nezaket gösterip saat kaçta gelecekler onu söylemek için aramadı. sözlümde söylemedi çünkü onada bişey denmedi. söz oldu annem hacca gitti. 50 gün hacda kaldı ve kaynanam sadece 1 yada 2 defa aradı beni 50 gün içinde. hastalandım ölümden döndüm ki sözlüm hastaldığımı biliyordu annesinede söyledi ama aramadı. ama ben yine de bişey demedim. 2 ay önce doğum günüm oldu onda aradı o kadar hediye kutlama falan olmadı. benim gösterdiğim sıcaklığı bulmadım. aslında kaynanam sıcak davranan birisi normalde lafı yapar. ama bana gelince niye öyle bilmiyorum. benden bir şikayetide .haliyle ben söz olduğu halde beni istemediklerini düşünüyorum... isteselerdi sözde adetlere uyarlardı......