Söz Kesimi Söz aşamasında olan bir kızı, müstakbel kaynana çok arar mı?

arasınlar aramasınlar ben hiç alınmam..insanın kendıne göre işi gucu oluyo unutabiliyor aramayıı..ama nişanlıma soruyorum hep görüştün mü napıolar dıe..bızde cok sık arasmıyoruz..ama ben sıra güdüyorum=) en son ben aradıysam sıra oonda..o aradıysa 10 gun ıcınde ben ararım..farketmezz yanı..fazla samımı de olmamak lazım fazla sogukta arasınız sız ayarlayın artık kızlar=)

geçen ay erkek arkadaşımla karar verdik sözlenelim diye. aileleri tanıştırdık önce herşey yolundaydı ama son dakikada yani söz olacakkken onun ailesi daha erken falan dedi tüm hayallerim bitti resmen. şimdi normalde çok iyiyken ister istemez bende bir kırgınlık oluştu. hatta evlilkten sogudum bile diyebilirim. hiç anlamıyorum niye zorla insanı kötü gelin yaparlar :):)

bende uzuluyorum boyle soguk durmasina kayinvalidemin nisan olcak 1 /2 ay icinde daha konusulmadi bile kim napcak nolcak fln umurlarinda degil sanki ben mahcup oluyorum boyle aileme karsi :(

biz şimdiden ara ara çok sık olmasada konusuyoruz ama o beni çok sever kızı yok beni öyle görüyor ama bakalım ilrde neler gösterir hayat :)

Ay biz kadınlar herşeyi dert ediyoruz.Şimdiye kadar hiçbir erkek kayınvalidem beni niye aramıyor diye kendine dert etmişmidir?
sırnaşık şey

boşver arasın.... olumluysa sözleri problem değil bence... bizimkiler daha istemeye bile gelmedi ama kayınvaldem 2 günde bir arar... hal hatır sormak için bende onu ararım... aranızdaki duruma bağlı bişi... ama ters çıkma sakın olumlu düşün.... Sonuşta oğlunu alıyosun :D

valla canim bizde henüz kiz isteme söz yok , ama yakinda olacak insallah, annesini 15 günde bir ararim hep benim isim cikarda ariyamassam o arar annemle falanda konusur öyle yani 3-5 gün gecerse aldirmayiz sonucta bende onu oda beni cok seviyor :) opuyorumnanaktan

canım bende söz aşamasındayım o hep arar ama ben çekiniyorum bunu söyledimde hep sana kırılıyorum kızıcam bak der ama gene de arar sağolsun

Back