• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz arifesinde..

biraz zaman verin ilişkinin gidişatına. siz onun için ne ifade ediyorsunuz bu zaman zarfında ortaya çıkar. yokluğunuz ne ifade edecek ona. bu çok önemli.

Şuan bitmezse bile ileride biter yine.
Araya soğukluk girdi mi heves kalmadı mı bir daha toparlanmıyor ne yazık ki.
Olmuyorsa zorlamamak lazım.
Özellikle aileni de karşına almaman gerektiğini düşünüyorum.
Peki uzak kaldığınızda ne oldu ki bu kadar hevesi kalmamış?

Şuan bitmezse bile ileride biter yine.
Araya soğukluk girdi mi heves kalmadı mı bir daha toparlanmıyor ne yazık ki.
Olmuyorsa zorlamamak lazım.
Özellikle aileni de karşına almaman gerektiğini düşünüyorum.
Peki uzak kaldığınızda ne oldu ki bu kadar hevesi kalmamış?

Hiç bilmiyorum ki. Ailesinin soğuk durma kıza karşı falan dediğini söylemisti, kötü biseyler deseler de etkisinde kalsa diyecegim de. İlk cümleniz çok acı oldu, ama gerçekler demek ki.. :KK43::cry:

Bı anda herkes çıkıverdi hayatimdan, isyerindeki arkadaslara ben de tavir almistim ona haksizlik yaptiklari icin. Şimdi bu şehirde tek kaldım gibi bir şey oldu.. yalnizlik hissiyle yanlış kararlar almam umarımo_O

Hiç bilmiyorum ki. Ailesinin soğuk durma kıza karşı falan dediğini söylemisti, kötü biseyler deseler de etkisinde kalsa diyecegim de. İlk cümleniz çok acı oldu, ama gerçekler demek ki.. :KK43::cry:

Bı anda herkes çıkıverdi hayatimdan, isyerindeki arkadaslara ben de tavir almistim ona haksizlik yaptiklari icin. Şimdi bu şehirde tek kaldım gibi bir şey oldu.. yalnizlik hissiyle yanlış kararlar almam umarımo_O

Sonrasın da üzülmektense şimdi üzül bence.
Evlenip çocukla da yürütemeyebilirdin.
Sogumuş bir insana ne yaparsan yap olmaz canım :(
Üzmek için demiyorum kararını netleştir diye.
Çevre arkadaşlar düzelir toplanır önemli olan ne yapmak istediğin.

Sonrasın da üzülmektense şimdi üzül bence.
Evlenip çocukla da yürütemeyebilirdin.
Sogumuş bir insana ne yaparsan yap olmaz canım :KK43:
Üzmek için demiyorum kararını netleştir diye.
Çevre arkadaşlar düzelir toplanır önemli olan ne yapmak istediğin.

Özlüyorum sanırım ;{ işte yanındayken kıymeti anlaşılmıyor..
Bir haftalıgina tatile kaçacağim. Sonrasında bi şekilde tekrar hayatımı düzene sokmaya calisacagim

Bir haftalıgina tatile kaçacağim. Sonrasında bi şekilde tekrar hayatımı düzene sokmaya calisacagim

Biraz uzak kalmak iyi gelir.
Değerinizi anlarsınız birbirinizin.
İnşallah senin için iyi olacak şekilde sonuçlanır. :KK19:

Sözleneceğim kişinin ailesi de beni istemese bende devam etmek istemezdim.. Üzerine birde trip çekemezdim.. Sizin en güzel zamanınızsa ,karşınızdakinin de en güzel zamanı ve istenmiyor.. Her halde bize ilgi gösterilmesi isteğinden vazgeçmeliyiz..

Sözleneceğim kişinin ailesi de beni istemese bende devam etmek istemezdim.. Üzerine birde trip çekemezdim.. Sizin en güzel zamanınızsa ,karşınızdakinin de en güzel zamanı ve istenmiyor.. Her halde bize ilgi gösterilmesi isteğinden vazgeçmeliyiz..
gidip özür dilememek için zor tutuyorum kendimi

güncel; dün akşam konuştum, keşke böyle açıklamaları zamanında yapsan türevi şeyler söyledi, tabi ki sonuç yok. olsun da istiyor muyum emin değilim artık, ne olacaksa olsun neden cılkı çıkıyor bu ilişkilerin :KK61:

Back