• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söylesene Adam

Şimdi uzağız birbirimize.Aynı şehirdeyken bir nefes kadar yakın olabilecekken bir başka kıta kadar uzağız. Hani gel dese yine gideceğim. Bir kez baksa gözlerime ,değse sakalları yanaklarıma bir ömre yetecek belki de ama gel demeyecek bir adamın gel demesini bekliyorum ben..

'Yarım kaldık biz adam farkında mısın. Hadi kapat artık aralık bıraktığın tüm kapıları ki üşümesin yüreğim Ocağın en soğukluğunda. Kapat kapıları giderken söz özlemem seni bir daha.Ama yüreğimi de al git yarım kalmasın.''

İkna edebilseydim eğer seni, seni ne kadar sevdiğim konusunda. Benden başka kimsenin seni bu kadar çok sevemeyeceğini sevilemeyeceğini anlardın belkide. Ah yüreğinde nağmeler büyütüp de sevdasında bencil adam , şiirlerinde yaşattığın aşk sözcüklerinin dile gelmiş hali inan ne kadar sevildiğine...

21.12.2014 03.16

Merhaba Aşkım;

Aşkım diyorum diye kızmıyorsun dimi ? Defalarca dilimde bu kelime. Sana dair o kadar güzel yakışıyor ki. Aşk kokuyorsun işte sen. Yine sana yazasım geldi bu akşam. Okumayacağını bile bile. Özledim seni o kadar özledim ki rüyalarımda bile sen varsın işte. Öylesine senle doluyum ki yokluğunu hissetmiyorum aslında.
Güne senin adınla başlıyorum. Senin sesinle devam ediyor günüm. Hayalinle dalıyorum uykuya. Sahi nasıl bir şey olurdu acaba güne kollarının arasında başlamak. Uyandığımda , en çok da senden önce uyandığım günlerde yüzünün her bir santimini hafızama kazımak.
Ne güzel bir şey olurdu adının sonuna benim kelimesini eklemek. Doyasıya kokunu içime çekmek.
Ben senin koktuğunu bile bilmiyorum be adam. Rüyalarımda duyuyorum kokunu. Gözlerine rüyalarımda bakıyorum o kadar çok seviyorum ki seni Yarabbim seni bana rüyalarımda bahşediyor işte. Bilseydin eğer, bu kadar sevildiğini bilseydin gelesin gelir miydi adam. Çıkıp gelir miydin ? Uzak diyarlarda dahi olsan. Kollarının arasına alıp işte buradayım ben , beklediğine değdi der miydin ?
Gelmezdin , biliyorum. Cümlelerimde hayallerimden ibaretmiş meğerse.Tek gerçeğim seni ne kadar sevdiğim imiş. Belki bir gün anlarsın diye..

25.02.2015 00.33

Merhaba Aşkım;

Aşkım diyorum diye kızmıyorsun dimi ? Defalarca dilimde bu kelime. Sana dair o kadar güzel yakışıyor ki. Aşk kokuyorsun işte sen. Yine sana yazasım geldi bu akşam. Okumayacağını bile bile. Özledim seni o kadar özledim ki rüyalarımda bile sen varsın işte. Öylesine senle doluyum ki yokluğunu hissetmiyorum aslında.
Güne senin adınla başlıyorum. Senin sesinle devam ediyor günüm. Hayalinle dalıyorum uykuya. Sahi nasıl bir şey olurdu acaba güne kollarının arasında başlamak. Uyandığımda , en çok da senden önce uyandığım günlerde yüzünün her bir santimini hafızama kazımak.
Ne güzel bir şey olurdu adının sonuna benim kelimesini eklemek. Doyasıya kokunu içime çekmek.
Ben senin koktuğunu bile bilmiyorum be adam. Rüyalarımda duyuyorum kokunu. Gözlerine rüyalarımda bakıyorum o kadar çok seviyorum ki seni Yarabbim seni bana rüyalarımda bahşediyor işte. Bilseydin eğer, bu kadar sevildiğini bilseydin gelesin gelir miydi adam. Çıkıp gelir miydin ? Uzak diyarlarda dahi olsan. Kollarının arasına alıp işte buradayım ben , beklediğine değdi der miydin ?
Gelmezdin , biliyorum. Cümlelerimde hayallerimden ibaretmiş meğerse.Tek gerçeğim seni ne kadar sevdiğim imiş. Belki bir gün anlarsın diye..

25.02.2015 00.33

Kimin ne dediğinin ne önemi var.. Bu sözler kime yazıldıysa ya da kimlere .. kime ne ki . Hepsi çok gönülden hepsi çok güzel.. Emeğinize sağlık.

Back
X