Merhaba Aşkım;
Aşkım diyorum diye kızmıyorsun dimi ? Defalarca dilimde bu kelime. Sana dair o kadar güzel yakışıyor ki. Aşk kokuyorsun işte sen. Yine sana yazasım geldi bu akşam. Okumayacağını bile bile. Özledim seni o kadar özledim ki rüyalarımda bile sen varsın işte. Öylesine senle doluyum ki yokluğunu hissetmiyorum aslında.
Güne senin adınla başlıyorum. Senin sesinle devam ediyor günüm. Hayalinle dalıyorum uykuya. Sahi nasıl bir şey olurdu acaba güne kollarının arasında başlamak. Uyandığımda , en çok da senden önce uyandığım günlerde yüzünün her bir santimini hafızama kazımak.
Ne güzel bir şey olurdu adının sonuna benim kelimesini eklemek. Doyasıya kokunu içime çekmek.
Ben senin koktuğunu bile bilmiyorum be adam. Rüyalarımda duyuyorum kokunu. Gözlerine rüyalarımda bakıyorum o kadar çok seviyorum ki seni Yarabbim seni bana rüyalarımda bahşediyor işte. Bilseydin eğer, bu kadar sevildiğini bilseydin gelesin gelir miydi adam. Çıkıp gelir miydin ? Uzak diyarlarda dahi olsan. Kollarının arasına alıp işte buradayım ben , beklediğine değdi der miydin ?
Gelmezdin , biliyorum. Cümlelerimde hayallerimden ibaretmiş meğerse.Tek gerçeğim seni ne kadar sevdiğim imiş. Belki bir gün anlarsın diye..
25.02.2015 00.33