• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söylesene Adam

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.381
43.878
798
Yine susuyorsun adam. Susmak yakışmıyor senin o sesine. Susma adam. Söylesene. Neyim ben senin için. Benim cümlelerim seninle başlarken neden senin cümlelerinde ben yokum. Neden adam ? Söylesene neden görmüyorsun ne kadar sevildiğini. Söylesene Adam...

Anlatamıyorum seni nasıl sevdiğimi. Ama seninle uyuyup seninle uyanıyorum. Mesela en sevdiğim şey geceleri uzaklara dalarak senli hayaller kurmak oluyor. Mesela yanımda olsaydın diyorum. Yanımda olup da gözlerime baksaydın diyorum. Tutsaydın ellerimi. Kokunda sarhoş olsaydım ya. Sonra sabah oluyor ve ben yeniden sensizliğin acısıyla başlıyorum güne...

Birini sevmek için bahaneye ihtiyacı yoktur insanın. Gülüşünü sever insan bakışını sever. Sakallarını sever insan mesela ve sadece onu o olduğu için sever aldığı sıfatlar için değil ...

Evet,küçüğüm adam. Belki senin gördüğün kadar görmedim hayatı. Belki benim canım senin yandığın kadar yanmadı. Belki senin kadar aşk cümlelerim yok. Evet,küçüğüm adam ama en çok ben sevdim seni adam...

sesini duysaydım ya şiirlerin yerine bana kullandığın yalın cümlelerde. Gözlerine bakmalıyın aşkın en saf haliyle....

Gözleri şiir gibi bakan kadınlarda var sakalından şiir akan adamlarda.Ve Gözleri şiir gibi bakan kadınları sadece sakalından şiir akan adamlar sevmeli...

Gittikçe daha çok seviyorum seni. Her gün daha fazla yeniden aşık oluyorum sana. Sahi adam biri her gün aynı kişiye yeniden yeniden hatta artarak aşık olur mu ? oluyormuş işte ...

ne alaka. şiir yazıyorum diye illa birine ithaf mı olması gerek. şiirler herşeyden yazılabilir sevmek gerekmez hanımefendi
ben de zaten "bu şiirden yola çıkarak diyebilirim ki kelebek gibisin" gibi bi laf etmedim :)

konularının beyaz atlı prensi ayda 1 değişiyor onu diyorum

ve ne yazık ki hepsinde de adamlar topukları popolarına vura vura kaçıyor

aman neyse benim derdim değil de merak ediyorum her ay farklı birinin aşkından gebermek nasıl olabilebiliyor?

ben de zaten "bu şiirden yola çıkarak diyebilirim ki kelebek gibisin" gibi bi laf etmedim :)

konularının beyaz atlı prensi ayda 1 değişiyor onu diyorum

ve ne yazık ki hepsinde de adamlar topukları popolarına vura vura kaçıyor

aman neyse benim derdim değil de merak ediyorum her ay farklı birinin aşkından gebermek nasıl olabilebiliyor?
haddinizi aştığınızın farkında mısınız olmayacak yere saçma sapan yorum yazmak niye. muhatabım değilsiniz

Haberin olmayan kaçıncı yazım bu kim bilir. Ben seni çok sevdim adam.
Öyle sevdim ki; alıp saklamak istedim yüreğimin en kuytularında. Öyle sevdim ki ; adını söylemeye korktum. Bir yaz günü sımsıcak bir gülüşle düşmüştün kalbime oysa ki. Hiç anlamadın ne kadar sevildiğini.

Bak bana gör , gör artık nasıl sevildiğini. Ben kendimi senden alamıyorum.
Bir daha nasıl severim bir başkasını böylesine. Kim sevilir ki senin kadar. Adam; sen dilimde ki son hece , yüreğimde ki son aşk. Gecelerimi hayallerimle çalan tek insansın. Umuda bıraktığımsın. Sende kayboldum ben.

Aşkı senle öğrendim. Acıyı sende tattım ben. Kaybolmadan bul beni. Sende yok olmak üzereyim. Senden kendimi almayı unutmuşum.

İhtiyacım var sana hadi çık gel. Aç kollarını sımsıkı sarılayım sana. Kaderim ol. Üzüleceğimi bile bile sen yanımda ol yeter bana....

İnan ne kadar çok sevildiğini. Gör artık senin için atan bu kalbi. Yalan değil sana ait tüm ruhum. Ben sende bir bütünüm sensiz eksiğim hadi çık gel.
Gel ki;şenlensin gönül yuvam. Mutlu olalım birlikte sonuna kadar. Belki bir ömür. Pes edemiyorum seni sevmekten. Vazgeçemiyorum anla işte. Sev istiyorum her zaman. Her gün daha çok sev beni.

Bekliyorum hadi gel...

Son kez akıttığım göz yaşlarımsın. Bir daha ağlamam. Bir daha anmam adını. Yüreğime gömüp giderim seni. Bir gün belki hatırlarsın beni.

Bitti adam. Tamamen bitti artık ne seveceğim seni nede düşüneceğim. Söylesene seni bu kadar seven biri nasıl hakkında kötü konuşurdu ki ha söyle adam. Neden bana inanmak yerine başkalarına inandın. 2.yüzünü görmemi neden sağladın...

Kal be adam. Kal ki yaslayabileyim başımı omzuna. Kal ki güvendiğim tek dal sen ol. Kal be adam. Kal ki kollarının altı evim yurdum olsun.Bir tek gözyaşlarım senin omzunu ıslatsın. Kal ki yanımda ki her günüme şükredeyim.Kal be adam kalman için daha ne bahane bulayım...

Back
X