Haberin olmayan kaçıncı yazım bu kim bilir. Ben seni çok sevdim adam.
Öyle sevdim ki; alıp saklamak istedim yüreğimin en kuytularında. Öyle sevdim ki ; adını söylemeye korktum. Bir yaz günü sımsıcak bir gülüşle düşmüştün kalbime oysa ki. Hiç anlamadın ne kadar sevildiğini.
Bak bana gör , gör artık nasıl sevildiğini. Ben kendimi senden alamıyorum.
Bir daha nasıl severim bir başkasını böylesine. Kim sevilir ki senin kadar. Adam; sen dilimde ki son hece , yüreğimde ki son aşk. Gecelerimi hayallerimle çalan tek insansın. Umuda bıraktığımsın. Sende kayboldum ben.
Aşkı senle öğrendim. Acıyı sende tattım ben. Kaybolmadan bul beni. Sende yok olmak üzereyim. Senden kendimi almayı unutmuşum.
İhtiyacım var sana hadi çık gel. Aç kollarını sımsıkı sarılayım sana. Kaderim ol. Üzüleceğimi bile bile sen yanımda ol yeter bana....
İnan ne kadar çok sevildiğini. Gör artık senin için atan bu kalbi. Yalan değil sana ait tüm ruhum. Ben sende bir bütünüm sensiz eksiğim hadi çık gel.
Gel ki;şenlensin gönül yuvam. Mutlu olalım birlikte sonuna kadar. Belki bir ömür. Pes edemiyorum seni sevmekten. Vazgeçemiyorum anla işte. Sev istiyorum her zaman. Her gün daha çok sev beni.
Bekliyorum hadi gel...