Söylesem olmaz, sussam gönül razı değil

Zaten ben kadını anlamıyorum. Milletin gözü üzerinde yaşadığı olaylardan dolayı, oturduğumuz muhitte böyle iftiracı dedikoducu insanda cok. Onun düşünmesi gerekir ben bunu eve nasıl alayım diye. Ayrıca dedigin gibi çocuğun her istediğini öyle ağladığında yapacaksa iyi bir çocuk yetiştirmiş olmuyor, bunu erkek ark kadına söylemiş oda ama ne yapayım sözümü dinlemiyor en azından alışana kadar Demiş. Iyide simdide ona alışacak bu sefer hic Önünü alamazsın ama düsünmüyor işte, gelde sinir olma :mad:

Bence sen bu açıdan yürü. De ki çocuk için iyi bir şey değil ki evde olması, uyum sağlaması lazım bilmem ne. Bir kaç da pedagojik şey sıkıştırırsan lafa hem çocuğun iyiliğin düşünmüş olursun hem de kadını karıştırmamış olursun.

Evet yanlış anlaşılmaya musait bir durum, hiç yoktan çocuğun annesini kıskanıyor diye düşünürse kötü olur. Muhtemelen erkek arkadaşın sadece çocuklara değil, ihtiyacı olan herkese yardım ediyordur. Çok güzel bir karakter özelliği, umarım suistimal edilmez.
Bende öyle düşünsün istemiyorum, o Yüzden konuyu nasıl açarım yanlıs anlamadan ne derim kestiremedigim icin konu açtım, iyiki varsınız hepiniz :) evet herkese yardım etmeyi seviyor, bende cok seviyorum bu huyunu ama böyle seylere gelemiyorum işte

Bence sen bu açıdan yürü. De ki çocuk için iyi bir şey değil ki evde olması, uyum sağlaması lazım bilmem ne. Bir kaç da pedagojik şey sıkıştırırsan lafa hem çocuğun iyiliğin düşünmüş olursun hem de kadını karıştırmamış olursun.
Ay öylemi yapsam? Hatta bana sordu sence çocuğun uyum sağlaması icin ne yapalım, Müzikle veya sporla veya herhangi baska bi aktivite ile dersi sevmesini hersey icin aglamamasını nasıl sağlarım diye sordu. O zaman ordan gireyim ben ya, valla süper fikir tatlım inan aklıma bu gelmedi ben annesine odaklandığım icin :KK62:

Ay öylemi yapsam? Hatta bana sordu sence çocuğun uyum sağlaması icin ne yapalım, Müzikle veya sporla veya herhangi baska bi aktivite ile dersi sevmesini hersey icin aglamamasını nasıl sağlarım diye sordu. O zaman ordan gireyim ben ya, valla süper fikir tatlım inan aklıma bu gelmedi ben annesine odaklandığım icin :KK62:
Tabi canım anneyi hiç karıştırmadan, temiz temiz. Yoksa hayır için çocuklara yardım eden büyük gönüllü insanın şımarık sevgilisi konumuna düşmen garanti gibi. Hem yalan da değil yani, ağladı diye evde mi olurmuş. Sen güzel bir araştır. İyilik yaparken zarar vermeyelim çocuğa gibisinden :)

Bunun üzerine anne ısrarla evde olsun derse o zaman açık açık tepki verirsin. Zaten sevgilin de belli akıllı bir insan, o da farkına varır.

Bence parada kat ve kat fazlasını kazanoyorda siz farkında değilsiniz .
O öğrettiklerinde dolayı o çocuklar ne iş yapsa 1 hayırda adama yazılır ve daha neler neler siz madde aleminde adam mana aleminde yaşıyor birbirinizden çok farklısonız

Bence parada kat ve kat fazlasını kazanoyorda siz farkında değilsiniz .
O öğrettiklerinde dolayı o çocuklar ne iş yapsa 1 hayırda adama yazılır ve daha neler neler siz madde aleminde adam mana aleminde yaşıyor birbirinizden çok farklısonız
Ne alaka? Ben para alması taraftarıyım falan dediğimi hatırlamıyorum, yada cocuklara ders vermesini yanlıs bulmuyorum bilakis bu onu daha cok sevmeme sebep oluyor. 8-10 tane öğrencisi varken, özel ders vermek icin bi bayanın evine gitmesini hos bulmuyorum o kadar! sanırım sizinde özel derse ihtiyacınız olabilir, okuduklarınızı anlamakta zorluk çekiyor gibisiniz

Tabi canım anneyi hiç karıştırmadan, temiz temiz. Yoksa hayır için çocuklara yardım eden büyük gönüllü insanın şımarık sevgilisi konumuna düşmen garanti gibi. Hem yalan da değil yani, ağladı diye evde mi olurmuş. Sen güzel bir araştır. İyilik yaparken zarar vermeyelim çocuğa gibisinden :)

Bunun üzerine anne ısrarla evde olsun derse o zaman açık açık tepki verirsin. Zaten sevgilin de belli akıllı bir insan, o da farkına varır.
Tesekkür ederim tatlım, bunu tuttum kesinlikle burdan gireceğim konuya :KK19:

Ne alaka? Ben para alması taraftarıyım falan dediğimi hatırlamıyorum, yada cocuklara ders vermesini yanlıs bulmuyorum bilakis bu onu daha cok sevmeme sebep oluyor. 8-10 tane öğrencisi varken, özel ders vermek icin bi bayanın evine gitmesini hos bulmuyorum o kadar! sanırım sizinde özel derse ihtiyacınız olabilir, okuduklarınızı anlamakta zorluk çekiyor gibisiniz

Haklısın nerde öyle biri :KK66:

Yani, bende kadına sinir oldum tatlım. Hem bencil hemde düşüncesiz. Etrafta gözler onun üzerinde oda biliyor bunu, bizim milleti bilirsin bisey olsada dedikodu yapsak diye bakarlar. Kadının kendi düşünmesi Lazım ben bunu eve çağırırsam biri görse kesin bişey sanacak diye. Erkek arkadasım o kadar çocuğa odaklanmıski işin bu kısmını düşünmemiştir bile eminim. Evi bize cok yakın, ben bile daha evine hic adım atmadım, 13 aydır birlikteyiz. Kadın hem pasif hem düşüncesiz yoksa bişey olacağından değil, basit bi kıskançlık değil yani beni huzursuz eden

Sen uygun degil dul bi kadinin evine gitmen felan diyince o ne diyor?
Eger kiskanclik olarak goruyorsa damardan girerdim ben: ya dger cocuklarin hakki? O bi kac saati diger cocuklarla beraberce degerlendire bilirdim hayatim felan de.

Sen uygun degil dul bi kadinin evine gitmen felan diyince o ne diyor?
Eger kiskanclik olarak goruyorsa damardan girerdim ben: ya dger cocuklarin hakki? O bi kac saati diger cocuklarla beraberce degerlendire bilirdim hayatim felan de.
Onu diyemedim işte tatlım, dilimin ucuna geldi desemmi demesemmi derken konu kapandı gitti. Ama hep evinemi gideceksin olurmuki öyle deyince evet bende istemiyorum ama çocuk aglayınca annesi dayanamadı ondan mecbur gibi şimdilik diyor. Bende Çocuklardan haksızlıklardan falan gircem konuya zaten simdi annesinden girersem olmaz :KK47:

Hepsini okuyamadım mesajların belki daha önce yazılmıştır tekrar yapıyorsam kusura bakmayın. Erkek arkadaşınız komşunuza onun oğlundan sonra hemen başka bir çocuğa daha ders verdiğini söylesin. O çocuk da erkek arkadaşınızın evine geliyor olsun. Yetişemiyorum diğer çocuğa başka da vaktim maalesef yok sizin oğlunuz benim evime gelsin desin. Olmaz mı?

Erkek arkadaşınız BENCE yanlış yollarda.
Ben de vakti zamanında böyle dersler verdim ama bugün sizin üzülüp yardım etmeye çalıştıklarınız sizi öyle bir kullanıyor ki şaşırıp kalıyorsunuz. Bedava ders verince değersiz oluyor nedense, geç gelmeler, mekan beğenmemeler, kafasına göre ertelemeler. Uşakları vardı sanki.
Ben uyarımı yapayım, bazı prensipleri olsun arkadaşınızın. Elalem nereye çekerse oraya gitmesin, beğenen bu şekilde ders alır beğenmeyen almak zorunda değil desin.

Hepsini okuyamadım mesajların belki daha önce yazılmıştır tekrar yapıyorsam kusura bakmayın. Erkek arkadaşınız komşunuza onun oğlundan sonra hemen başka bir çocuğa daha ders verdiğini söylesin. O çocuk da erkek arkadaşınızın evine geliyor olsun. Yetişemiyorum diğer çocuğa başka da vaktim maalesef yok sizin oğlunuz benim evime gelsin desin. Olmaz mı?
Estagfirullah tatlım ne kusuru. Zaten ders verdigi baska cocuklarda var, kadın bunu düsünmüyor bile. Benim asıl sorunum erkek arkadasıma bunun beni rahatsız ettiğini o yanlıs anlamadan nasıl söyleyecegimdi. Ama gerekirse Çocuklardan girip hatta kadını kıramıyorsa dedigin gibi baska çocuklarıda Öne sürüp bu cifte standarta son vermesi gerektiğini kadına söylesin. Bende ordan gireceğim konuya baska cocuklara adaletsizlik oluyor diye, cünkü en büyük özelliği cok adil olması, hic gelemez adaletsizliğe. Damardan gireceğim :KK59:

Erkek arkadaşınız BENCE yanlış yollarda.
Ben de vakti zamanında böyle dersler verdim ama bugün sizin üzülüp yardım etmeye çalıştıklarınız sizi öyle bir kullanıyor ki şaşırıp kalıyorsunuz. Bedava ders verince değersiz oluyor nedense, geç gelmeler, mekan beğenmemeler, kafasına göre ertelemeler. Uşakları vardı sanki.
Ben uyarımı yapayım, bazı prensipleri olsun arkadaşınızın. Elalem nereye çekerse oraya gitmesin, beğenen bu şekilde ders alır beğenmeyen almak zorunda değil desin.
Katılıyorum canım, aynende öyle oluyor, nankör insan cook. Simdiden parmağında oynatıyor Ufacık sıpa, aslında prensiplerinde sabit biridir ama çocuk asırı derecede ağlıyor nasıl basa çıkacağımı bilemedim diyor. Ben hayatta yapamam para karşılığı olsa bile ders verme vs ben cekemem acıkcası ama o severek yapıyor, bundan soğutmak istemiyorum. Sadece evlere serviste fazla oluyor onu bi şekilde ikna edeceğim yaptığının yanlıs olduguna.

Cocugun yasini merak ettim? Vede kiz cocugumu erkek cocugumu? Kadin belki evladini gozunden sakiniyor, genc bir delikanlinin evine gondermek istemiyor. Ortaligi sapik almis yurumuz. Kadina hak verebiliyorum yani.

Abartmayin olayi. Bosanmis yanliz yasiyor diye gozler neden kadinin uzerinde olsun yahu, artik su onyargilarinizi kirin. Kadin sanki bir tehlike olusturuyormus gibi. Cok ayip elin kadinina yaptiginiz yakistirma.

Cocugun yasini merak ettim? Vede kiz cocugumu erkek cocugumu? Kadin belki evladini gozunden sakiniyor, genc bir delikanlinin evine gondermek istemiyor. Ortaligi sapik almis yurumuz. Kadina hak verebiliyorum yani.

Abartmayin olayi. Bosanmis yanliz yasiyor diye gozler neden kadinin uzerinde olsun yahu, artik su onyargilarinizi kirin. Kadin sanki bir tehlike olusturuyormus gibi. Cok ayip elin kadinina yaptiginiz yakistirma.
Erkek arkadasımda böyle anlamasın diye konuşamadım, sanırım kendimi ifade edemiyorum, ben Kadından kötü bişey beklemediğimden değil, mesele güven meseleside değil. Oturduğumuz yer ne yazıkki iftira dedikodusu bol olan biyer daha önce kimlere ne iftiralar atıldığını bildigimden, ne kadına nede erkek arkadasıma böyle bi haksızlık yapılsın istemem. Benim kızdığım nokta, kadının çocuğuna söz gecirememesi. Erkek arkadasım bitek o çocuğa ders vermiyor, ayrıca yurtdışında yasıyoruz, araştırmadan etmeden kimseye böyle bi sorumluluk vermezler. Erkek arkadasım sürekli rapor falan etmek zorunda kendi basına yapmıyor bu Ücret karşılığı yapmasada profesyonel anlamda ders veriyor ve okulların ve bazı Kurumların haberi var. Ayrıca Sınıfları var neden orada yapmıyor diger cocuklar gibi, herkese özel amme hizmeti yapsın istemiyorum.
Çocuk 7 yasında erkek cocugu

Aynen bende dedim aynısını, bide o kadar yogunki bazen haftalarca cocukların dersi Yüzünden buluşmuyoruz, 5 Kuruşta almıyor almadığı gibi cocuklara hediyeler alır, yemek yapar, yedirir içirir harçlık verir, bitek buna değil hepsine. Annesi cok pasif çocuğa söz geçiremiyor diyor ama komşuya kızdım acıkcası, sımarıklıgına göz yumuyor sanırım rahatsız oldugum konuda bu

Ya maşallah ne kadar iyi kalpli bir insanmış öyle sevgiliniz. Çok şanslısınız :KK68:

Komşum demişsiniz acaba bir gün sevgilinizle anlaşıp çıkış saatinde onu ordan siz mi alsanız?
Hem bu bahaneyle sevgilisi olarak tanıştırılırsınız içiniz de rahat eder...

X