- 27 Mayıs 2012
- 2.785
- 3.607
- Konu Sahibi bella-donna
Bide Bella donnacım sonra gelsen olurmu simdi oğlumun dersi var derse, ben onu çaydanlığa atmak zorunda Kalırım düsüncesi bile kötü ya rezaleto derse gittiğinde sizde kadına çay içmeye gidin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bide Bella donnacım sonra gelsen olurmu simdi oğlumun dersi var derse, ben onu çaydanlığa atmak zorunda Kalırım düsüncesi bile kötü ya rezaleto derse gittiğinde sizde kadına çay içmeye gidin.
Aynen tatlım, yüz verince astarını isterler hesabı bazılarına böyle karsılıksız iyilikler yapınca sanki mecburmuş gibi davranmalarını hazmedemiyorum. Kadın kötü biri değil, zaten kıskançlık falanda değil benimki, sadece huzursuz Olacağım o eve gittiğinde, bide kadının çocuğuna söz gecirememesine kızdım, baska zaman geçiriyor cünkü biliyorum duyuyorum görüyorumİnsanların iyilikleri suistimal etmesinden nefret ediyorum. İyilik ayaklarına gelsin istiyorlar. Erkek arkadaşınız çok güzel şeyler yapıyor ancak bu iyi niyetini istismar ettirmemeli. O çocuğun ayağına giderse diğer çocuklara haksızlık olmayacak mı diye sorun bence.
Öyle tabi ama çocuk ders verdigi Sınıfa gitse kimse bişey diyecek malzeme bulamaz. Acıkcası etrafımda cok iy niyetli insanlar yok sanırım endişem bundan. Biz evlenmek istiyoruz ufak bi iftira bile mide bulandırır, bununla yıpranmak istemiyorum acıkcası. Evine gelmese kimseye malzeme vermemiş olur
7 yasında daha 1 yada 2. Sınıfa gidiyorçocuk kaçıncı sınıfa gidiyor acaba?sınıfta niye kalsın küçük çocuk.
Yanlıs anlaması şöyle, basit bi kıskançlık olarak falan diye düşünmesini istemiyorum, yoksa bende karşımdaki acaba beni yanlısmı anlar diye düşünmem cogu kez anlaşılmama rağmen :)Evlilik dusundugum adamla catir catir herseyi konusurum ben..
Rahatsiz olduysam dosdogru soylerim, aman yanlis anlamasin diye didinmem..
Tavrimi koyarim gerisini o dusunur.
7 yasında daha 1 yada 2. Sınıfa gidiyor
Yardım etmesi sorun değil etsin hatta desteklerim bile ama evlere servis biraz fazla oluyor sankim :) sagol tatlım sana yönlendireyim cocugu, erkek arkadasımada diyeyim senden daha iyi bi ögretmen buldum çocuğa, evine gitmene gerek kalmadı diyeo çocuğun dersinden ne olcak ya.kadında abartmasın valla ben sinir olurdum.sen bana gönder çocuğunu ben gidip soru neyse çözerim :) bence yanlış anlaşılabilir bilmiyorum bulmuşta bunuyor
Aynen tatlım ya bende bunu anlamıyorum, hayır üste para veriyor Adamcağız bide evlere servis istiyorlar, acıkcası gıcık oldum. Ben bile bu kadar naz Yapmıyorum cok cok yogun oldugu icin. Kadın iyi biride normalde çocuğuna iyi lafını geçiriyor, bu durumda erkek arkadasıma Demiş ağlıyor siz bize gelin bizde ders yapın çocuk dersten soğumasın. Yapacak çocuk heryerde yapar, baska ders verdigi çocuklarda var hepsi böyle şımarsa oooEl kadar sabi bulmuş bedava dersi bunuyor.
Hey yarabbi ne günlere kaldık.
Gitmesin sevgilin. Eve gelecek, bedava ders verecek baska birini bulsun hanimefendi.
Sevgiline söyle, senin emegin bu kadar degersiz mi hem bedava hem ayagina mi gidiceksin de. Şımarık cocuk.
Ozel ders almasa da olur. Parali olsa hadi neyse de kusura bakmasinlar.
Rahatsizligini dile getir canım
Yani, bende kadına sinir oldum tatlım. Hem bencil hemde düşüncesiz. Etrafta gözler onun üzerinde oda biliyor bunu, bizim milleti bilirsin bisey olsada dedikodu yapsak diye bakarlar. Kadının kendi düşünmesi Lazım ben bunu eve çağırırsam biri görse kesin bişey sanacak diye. Erkek arkadasım o kadar çocuğa odaklanmıski işin bu kısmını düşünmemiştir bile eminim. Evi bize cok yakın, ben bile daha evine hic adım atmadım, 13 aydır birlikteyiz. Kadın hem pasif hem düşüncesiz yoksa bişey olacağından değil, basit bi kıskançlık değil yani beni huzursuz edenCok sacma.
Ne kadr bencil dusuncesiz bi anne.
Cocuk cocuktur yok baska yerde calismazmis felanda, burda anne suclu.
Neymis yani?
Evden disarda ders calisamiyomus he?
Okula nasil geliyor bu yavru?
Ayagina ogretmenlermi geliyomus sorsun bakalim nisanliniz bi.
Hem bu resmen diger maddi durumu kotu olan ogrencilerin hakkina girer.
Nisanliniz komsuya tek cocuk icin gittigi o 2 3 saati, snifta 5 10 ogrenciye ders anlatarak degerlendirir. Yok neymis tek komsu cocugu yararlanacakmis. Bide ayagina cagir tabi oldu.
Ayrica hic ama hic uygun degil dul bi kadinin evine bi genc bekar bi erkegin girmesi.
Cok konusu bile olamaz.
Bende dedim ee sürekli senmi gideceksin evine diye, valla bende bilmiyorum acıkcası hic gelemem böyle seylere ama çocuğun dersleri baya kötü en azından düzelene kadar mecbur cekecez diyor. Hayır nesi mecbur yani, tamam yardım etsinde prensiplerinden taviz vermesin istiyorum oda kimseyi kıramaz. Bende kırmadan yanlıs anlamadan Konuşmayı düşünüyorum, yoksa cok huzursuz olacagımBen uygun bulmadım açıkçası. Her şeyin bir yolu yordamı var, erkek arkadaşın çok iyi niyetli ama bu kadar taviz vermesi ondan çok şey götürür çünkü insanlar doyumsuz maalesef, sürekli daha fazlasını istiyorlar.
Diyorum ya ben bile naz Yapmıyorum o kadar yogun calısıyorki. Adamın bi haftasonu var ondada 8-10 çocuk hepsine ayrı ayrı özel ders verse basa cıkamaz. Bende kendi evinde bile hos bakamazken baskasının evine gitmesini hic ama hic dogru bulmuyorum. Özellikle yaşadığımız yerde biri bişey yapsada dedikodu yapsak diye millet birbirinin açığını ararken. Konusucam artık yanlıs anlarsada anlasınDers verme olayı iyi hoş ama öyle ev mev karıştırılmasını doğru bulmuyorum ben. Bir şekilde o dersler farklı bir ortamda verilmeli. Hadi kıskançlık falan neyse de sevgilinize haksızlık bence ayağına çağırmak gibi oluyor bu çünkü.
Zaten ben kadını anlamıyorum. Milletin gözü üzerinde yaşadığı olaylardan dolayı, oturduğumuz muhitte böyle iftiracı dedikoducu insanda cok. Onun düşünmesi gerekir ben bunu eve nasıl alayım diye. Ayrıca dedigin gibi çocuğun her istediğini öyle ağladığında yapacaksa iyi bir çocuk yetiştirmiş olmuyor, bunu erkek ark kadına söylemiş oda ama ne yapayım sözümü dinlemiyor en azından alışana kadar Demiş. Iyide simdide ona alışacak bu sefer hic Önünü alamazsın ama düsünmüyor işte, gelde sinir olmaBir iftira durumda kadın adamdan daha çok zarar görür aslında. Gerçi keşke kimse zarar görmese. Şimdi uzaktan bakınca Ne olacak ki diye düşünüyorum ama başıma gelse büyük ihtimal ben de rahatsız olurdum. Bir de eğitimci arkadaşlar daha iyi bilir ama çocuk ağlıyor diye onun keyfine göre mekan değiştirmek yanlış bir hareket değil mi? Uyum sağlaması öğrenmek yerine yani. Ayrıca 1-2 ye giden çocuğun dersinden ne olacak hakikatten. Gören de tıpta uzmanlık sınavı kasıyor sanacak
Bende dedim ee sürekli senmi gideceksin evine diye, valla bende bilmiyorum acıkcası hic gelemem böyle seylere ama çocuğun dersleri baya kötü en azından düzelene kadar mecbur cekecez diyor. Hayır nesi mecbur yani, tamam yardım etsinde prensiplerinden taviz vermesin istiyorum oda kimseyi kıramaz. Bende kırmadan yanlıs anlamadan Konuşmayı düşünüyorum, yoksa cok huzursuz olacagım