- 30 Mart 2009
- 14.458
- 1
- 64.837
- 1.123
- Konu Sahibi kayipmuziknotasii
Hala uyenin ve konularinin gercekligine inanip kendini paralayan iyi niyet timsali arkadaslarim, yapmayin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi baktım konuyu görmüştüm ama okumamıştım. Bayağı muhabbeti de dönmüş yaa ünlüymüş arkadas aafaghaahDün evde temizlik yaptım işe gitmeyince o ara açılmış konu galiba jajajaj
Şu mermad olayı nedir diye sormak istiyorum ama fena bıkmışsınız belliDayanamadım. Yazacağım.
O çünkü. Bahsettiğim kişi. Ben de gördüm baktığını. Bu kadarı tesadüf olamaz.
Yuh ya
Haklısın. Ama işte bari zekamı hafife almasa keşke. Her şey ortada yani şak diye anlaşılıyor kim olduğu
Hayır hayatım 8+8 yapabiliyormuş. 16 saniye bak, orası mühim.Alsa nee almasa ne. :)
Sen de tecrübe ediniyorsun bak, herkese ulaşamazsın. En güzeli saracaksın makaraya. Vakti gelir, yaşar görür eyvah der. Ya da demez vizyonu budur, bunu ister yani napacaksın?
Ya dün sekiz saniye konuşulmuş mesela ben onu kaçırdım. Oradan başlayalım yine
Haklısın. Ama işte bari zekamı hafife almasa keşke. Her şey ortada yani şak diye anlaşılıyor kim olduğu
Kizlar bir insana hata yapmakta oldugu/yaptigi bir kez soylenir, uyarilir ama kisi israr ediyorsa hatasinda bir yetiskin olarak secimine/kararina saygi duyup kenara cekilmek gerekir benceAlsa nee almasa ne. :)
Sen de tecrübe ediniyorsun bak, herkese ulaşamazsın. En güzeli saracaksın makaraya. Vakti gelir, yaşar görür eyvah der. Ya da demez vizyonu budur, bunu ister yani napacaksın?
Ya dün sekiz saniye konuşulmuş mesela ben onu kaçırdım. Oradan başlayalım yine
O zaman uyuyordumYok yav geceydi. İkiye kadar uğraştım sonra pes edip yattım
Aman aman ne tatlı şeysin sen, ehe.Sobelediniz galiba cekilip gidiyim ne yapıyım
He sanki silince konu gelmiycekSobelediniz galiba cekilip gidiyim ne yapıyım
Zeka önemliSobelediniz galiba cekilip gidiyim ne yapıyım
Otrera alıntı yapmış konunu bebeyimSobelediniz galiba cekilip gidiyim ne yapıyım
Hayır hayatım 8+8 yapabiliyormuş. 16 saniye bak, orası mühim.
:) Trollemek için müthiş detaylar değil mi?16 saniye mi? Nereden baksan 16000000000 nanosaniye demek. Oha.
Ama iki kere yapabiliyormuş, diğer erkekler yapamıyormuş. Bu detayı atlama lütfen.16 saniye mi? Nereden baksan 16000000000 nanosaniye demek. Oha.