- 19 Temmuz 2013
- 3.003
- 3.391
- 333
- Konu Sahibi Meyveliturta19
-
Bakin insanlarin ne dusundugunu bilemezsiniz bastan kotu baslamis onuda atsam acaba nispet algilarmi diye bakmis olabilir kadin birbirinizden hazetmiyorsunuz belliki cok ince noktalar bunlar bak senin basinada geldi gibi algilar dusunur diye dusunmus olabilir
takilmam etmem diyorsunuz ama mevzu buraya konu acacak noktaya kadar gelmis takiliyor sikinyi yapiyorsunuz belliki hamileligi olmasada kadina bayagi bayagi takiksiniz buradan bakinca boyle bakis acilarinda yanlis bakma yanlis gorme bilmedeb vebal alma kalbi karartma cok olur bence art niyet yok
Tez zamanda Allah sizede saglikli sihhatli hamilelikle evlatlar nasip etsin
Belki o düşük yaptığında hamilelik haberlerini duyunca morali bozulup üzülmüştür.
Kuzen sizinle aynı acıyı yaşadığından dolayı içinizin burulacağınız düşünmüştür.
Amin hayırlısıyla sağlıkla inşalalh canım bende sana kıyamam güzel arkadaşım.Kıyamam çok geçmiş olsun.. çok zor bir durum kelimelerle anlatılmaz. Umarım sizede bana da Rabbim tüm isteyenlere tekrar nasip eder
Ay sizinle normal hayatta arkadaş olmak isterim. Çünkü cidden bende boşandıktan sonra arkadaşlarım evlendiklerini gizliyorlardı benden. :) yani ne alaka üzülmekle . Sonuçta ben kahroldum bittim demiyorum. Nasipte varsa tekrar evleneceğim bana güvenip bekar kalmasın diyorum artık:))Merhaba bayanlar,
Eşimin kuzeni var.. bir birimizden çok hoşlanmıyoruz. (Eşimle sevgiliyken bana çok laflar sokmuştur bende alttan almamışımdır. Ama öyle kavga tartışma olmadı.. Bir birimizi gülerek dövdük :) Kendini görümcem sanmalar falan.. )
Her neyse 2 miz de aynı dönem evlendik o benden 1 ay önce evlendi aynı yaştayız.
Sonra eşimin kuzeni çok sıkıntılar yaşadı boşanmaya doğru (gerçi benim de pek iyi geçmedi ilk aylarım şuan çok şükür hersey mükemmel)
Ama onunki çok ciddiydi şiddet falan gördü evlendiği adam psikopat çıktı. Bir kavgada evi dağıtıp evden çıkıp gitmeler falan bir de bunları hamileyken yaşadı. Hemen hamile kaldı. Daha sonra çocuğunu düşürdü kuzeni. Geçmiş olsun mesajı attım. Çocuğunu kaybedince çok ağlamış deli gibi çocuk istiyordu çünkü.. çok üzüldüm.
Aradan yıl geçti bende yakın zamanda çocuk düşürdüm. Hala da onun üzüntüsü içindeyim.. bana hiç mesaj atmadı. Daha doğrusu aklıma bile gelmedi onun bana mesaj atması atmaması cidden çok üzüntü yaşadığım için. Kim mesaj attı kim mesaj atmadı derdine düşemedim hiç..
Ammaaa ne oldu !! Kuzencik yine hamile kalmış.. cinsiyeti bile belli ( İnşallah sağ sağlim kucağına alır ne olursa olsun en büyük duam )
Eşim duymuş aramış hayırlı olsun diye demiş AdaLovelace ye söyleme düşük yaptı üzülür.
Eşimde üzülmez daha çok adına mutlu olur senin adına demiş. Kuzen de olsun sen yine söyleme demiş.
Dün akşam oturuyoruz ben ablamın kızıyla görüntülü konuşuyordum 3 yaşında her akşam konuşuruz :) Teli kapattıktan sonra eşim bana bu durumda çok etkilendin hamilelik haberleri bebek haberleri seni üzüyor mu diye sordu?
Dedim niye üzsün dünya da bundan güzel haber mi olur.. oldu benim olmadı başkasınında olmasın diye mi düşüneyim. Beni üzen sadece insanların saçma sapan soruları dedim.
Sonra eşim hamile haberini verdi.. dedim üzülcem diye mi şimdi söyluyorsun..
Yok kuzen dedi AdaLovelace üzülür diye.
Sen ne dedin dedim.. anlattı.
O gereken cevabı verdiği için hiç bir şey demedim.
Gerçekten iyi niyetli mi bu kuzencik? Uzun oldu ama k.bakmayın
Güncelleme : Elimden geldiği kadar cevap vermeye çalışıyorum fakat iş yoğunluğumdan dolayı çok fazla cevap veremiyorum.
Kendi yorumumu yazayım buraya..
Iyi niyetli düşünmek istiyorum.. sonra diyorum ki beni bu kadar düşünse düşük yaptığımda bana en azından bir mesaj atardı en iyi o anlardı beni çünkü.
Şimdi herkesin bilip özellikle benim bilmemi istememesi bana biraz nazar olayları varya o geldi aklıma.. eğer böyle düşünürse gerçekten üzülürüm.
Konu açmamın sebebi de anlamak.. belki ben yanlış yönden bakıyorda olabilirim..
On yıl çocuk sahibi olamamış ve bir çok düşüğü olan biri olarak yazıyorum ,bu diyolugu dile getirmeniz bile fesat anlamda değil kendi adınıza ne kadar uzuldiginuzu gösteriyor . Canciger arkadaşımın kız kardeşi hamile kalmış bbes aylık olana kadar bana söylemedi ablasına gelmedi ,sebeb benim uzulmemem için :) anlata bildimmiMerhaba bayanlar,
Eşimin kuzeni var.. bir birimizden çok hoşlanmıyoruz. (Eşimle sevgiliyken bana çok laflar sokmuştur bende alttan almamışımdır. Ama öyle kavga tartışma olmadı.. Bir birimizi gülerek dövdük :) Kendini görümcem sanmalar falan.. )
Her neyse 2 miz de aynı dönem evlendik o benden 1 ay önce evlendi aynı yaştayız.
Sonra eşimin kuzeni çok sıkıntılar yaşadı boşanmaya doğru (gerçi benim de pek iyi geçmedi ilk aylarım şuan çok şükür hersey mükemmel)
Ama onunki çok ciddiydi şiddet falan gördü evlendiği adam psikopat çıktı. Bir kavgada evi dağıtıp evden çıkıp gitmeler falan bir de bunları hamileyken yaşadı. Hemen hamile kaldı. Daha sonra çocuğunu düşürdü kuzeni. Geçmiş olsun mesajı attım. Çocuğunu kaybedince çok ağlamış deli gibi çocuk istiyordu çünkü.. çok üzüldüm.
Aradan yıl geçti bende yakın zamanda çocuk düşürdüm. Hala da onun üzüntüsü içindeyim.. bana hiç mesaj atmadı. Daha doğrusu aklıma bile gelmedi onun bana mesaj atması atmaması cidden çok üzüntü yaşadığım için. Kim mesaj attı kim mesaj atmadı derdine düşemedim hiç..
Ammaaa ne oldu !! Kuzencik yine hamile kalmış.. cinsiyeti bile belli ( İnşallah sağ sağlim kucağına alır ne olursa olsun en büyük duam )
Eşim duymuş aramış hayırlı olsun diye demiş AdaLovelace ye söyleme düşük yaptı üzülür.
Eşimde üzülmez daha çok adına mutlu olur senin adına demiş. Kuzen de olsun sen yine söyleme demiş.
Dün akşam oturuyoruz ben ablamın kızıyla görüntülü konuşuyordum 3 yaşında her akşam konuşuruz :) Teli kapattıktan sonra eşim bana bu durumda çok etkilendin hamilelik haberleri bebek haberleri seni üzüyor mu diye sordu?
Dedim niye üzsün dünya da bundan güzel haber mi olur.. oldu benim olmadı başkasınında olmasın diye mi düşüneyim. Beni üzen sadece insanların saçma sapan soruları dedim.
Güncelleme : Elimden geldiği kadar cevap vermeye çalışıyorum fakat iş yoğunluğumdan dolayı çok fazla cevap veremiyorum.
Iyi niyetli düşünmek istiyorum.. sonra diyorum ki beni bu kadar düşünse düşük yaptığımda bana en azından bir mesaj atardı en iyi o anlardı beni çünkü.
Şimdi herkesin bilip özellikle benim bilmemi istememesi bana biraz nazar olayları varya o geldi aklıma.. eğer böyle düşünürse gerçekten üzülürüm.
Öncelikle Allah size ve isteyen herkese nasip etsin sağlıklı hayırlı evlat inşallah. Benim aklıma şu geldi bu konu hassas bi konu belki bebeğini kaybedince tabi insan aranmak ister ama bazı insanlari taze tutulup hatırlatılması daha çok üzebilir mi acaba arayanlara hatırlattıkları için belki daha çok içten içe kızmıştır insan kendi gibi bildiği için herkesi belki sizide arayıp hatırlayıp daha çok üzecegini düşünmüş olabilir mi. Ben belkide çok iyi niyetli dusunuyo olabilirim çünkü kuzeni siz tanıyorsunuz sizin düşündüğünüz bu noktada daha doğru olur tabi.Merhaba bayanlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?