Söyleme.. üzülür.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Belki o düşük yaptığında hamilelik haberlerini duyunca morali bozulup üzülmüştür.
Kuzen sizinle aynı acıyı yaşadığından dolayı içinizin burulacağınız düşünmüştür.

Özellikle arasa hamileyim diye haklısınız.
Ama eşim duyup aradı onu hayırlı olsun diye..
Takıldım tabi anlayamadım çunku ilk aklıma gelen ben dusuk yaptim diye nazardan mı korkuyor..

Belki o düşük yaptığında hamilelik haberlerini duyunca morali bozulup üzülmüştür.
Kuzen sizinle aynı acıyı yaşadığından dolayı içinizin burulacağınız düşünmüştür.

Evet haklısınız o ihtimalide dusunuyorum .. ama ben dusuk yaptigimda bir mesaj dahi atmayi dusunmemis bir insan bu kadar inceligi dusunebilir mi diye dusunuyorum

Yani söylese de bana nispet yapıyor diyeceksiniz gibi geldi kadın kendi aynı acıyı yaşadığı için biliyordur Rabbim ikinizede sağlıklı evlat versin düşmanımı bile sınamasın evlat başka bişi

Kotu bir niyet gormedim kuzende.

Gercekten uzulecegini dusunmus olamaz mi?
Bence sen onceki durumlardan takmissin kuzene

Ben de art niyet gormedim. Size karsi kotu olsa sizi arar ikide bir hamileyim der sizi delirtmeye calisir ...

Ay sizinle normal hayatta arkadaş olmak isterim. Çünkü cidden bende boşandıktan sonra arkadaşlarım evlendiklerini gizliyorlardı benden. :) yani ne alaka üzülmekle . Sonuçta ben kahroldum bittim demiyorum. Nasipte varsa tekrar evleneceğim bana güvenip bekar kalmasın diyorum artık:))

Bu arada üzücü olaylarsa kimseyi aramam kimsede beni aramazsa sevinirim. Çünkü insan sürekli sorulmazsa unutuyor ama öbür türlü sanırım ben üzülmeliyim diye düşünmeye başlıyor.

Üzülür söyleme dese suç söyle dese nisbet yapıyo dersin... bu dönemlerden bnde geçtim cnm insan aşırı hassas olabiliyor..
bak kendiside düşük yapmış daha önce . O yüzden seni en iyi o anlar bu kadar hassas düşünmeside bundan bnce..
bn düşk yaptğmda hamile görmek bile istemiyordum kıskançlık deil bu daha çok burukluk oluyo insanda.. bn kötü niyet göremedm..
Ki kötü niyet olsa bile (hayrlı sağlıklı evlatların olur inşallah ).. sende ona haber vermezsin. Böyle şeyler içn canını sıkma..

On yıl çocuk sahibi olamamış ve bir çok düşüğü olan biri olarak yazıyorum ,bu diyolugu dile getirmeniz bile fesat anlamda değil kendi adınıza ne kadar uzuldiginuzu gösteriyor . Canciger arkadaşımın kız kardeşi hamile kalmış bbes aylık olana kadar bana söylemedi ablasına gelmedi ,sebeb benim uzulmemem için :) anlata bildimmi

Öncelikle Allah size ve isteyen herkese nasip etsin sağlıklı hayırlı evlat inşallah. Benim aklıma şu geldi bu konu hassas bi konu belki bebeğini kaybedince tabi insan aranmak ister ama bazı insanlari taze tutulup hatırlatılması daha çok üzebilir mi acaba arayanlara hatırlattıkları için belki daha çok içten içe kızmıştır insan kendi gibi bildiği için herkesi belki sizide arayıp hatırlayıp daha çok üzecegini düşünmüş olabilir mi. Ben belkide çok iyi niyetli dusunuyo olabilirim çünkü kuzeni siz tanıyorsunuz sizin düşündüğünüz bu noktada daha doğru olur tabi.

Ortada kötuniyetli bir tavir göremedim ne kadar birbirinizden hoslanmasanizda incelik yapmis,hemen arasa soylese bu seferde farkli dusunebilirdiniz.
Cunku birbirinize itici gelmissiniz...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…