Merhaba bayanlar,
Eşimin kuzeni var.. bir birimizden çok hoşlanmıyoruz. (Eşimle sevgiliyken bana çok laflar sokmuştur bende alttan almamışımdır. Ama öyle kavga tartışma olmadı.. Bir birimizi gülerek dövdük :) Kendini görümcem sanmalar falan.. )
Her neyse 2 miz de aynı dönem evlendik o benden 1 ay önce evlendi aynı yaştayız.
Sonra eşimin kuzeni çok sıkıntılar yaşadı boşanmaya doğru (gerçi benim de pek iyi geçmedi ilk aylarım şuan çok şükür hersey mükemmel)
Ama onunki çok ciddiydi şiddet falan gördü evlendiği adam psikopat çıktı. Bir kavgada evi dağıtıp evden çıkıp gitmeler falan bir de bunları hamileyken yaşadı. Hemen hamile kaldı. Daha sonra çocuğunu düşürdü kuzeni. Geçmiş olsun mesajı attım. Çocuğunu kaybedince çok ağlamış deli gibi çocuk istiyordu çünkü.. çok üzüldüm.
Aradan yıl geçti bende yakın zamanda çocuk düşürdüm. Hala da onun üzüntüsü içindeyim.. bana hiç mesaj atmadı. Daha doğrusu aklıma bile gelmedi onun bana mesaj atması atmaması cidden çok üzüntü yaşadığım için. Kim mesaj attı kim mesaj atmadı derdine düşemedim hiç..
Ammaaa ne oldu !! Kuzencik yine hamile kalmış.. cinsiyeti bile belli ( İnşallah sağ sağlim kucağına alır ne olursa olsun en büyük duam )
Eşim duymuş aramış hayırlı olsun diye demiş AdaLovelace ye söyleme düşük yaptı üzülür.
Eşimde üzülmez daha çok adına mutlu olur senin adına demiş. Kuzen de olsun sen yine söyleme demiş.
Dün akşam oturuyoruz ben ablamın kızıyla görüntülü konuşuyordum 3 yaşında her akşam konuşuruz :) Teli kapattıktan sonra eşim bana bu durumda çok etkilendin hamilelik haberleri bebek haberleri seni üzüyor mu diye sordu?
Dedim niye üzsün dünya da bundan güzel haber mi olur.. oldu benim olmadı başkasınında olmasın diye mi düşüneyim. Beni üzen sadece insanların saçma sapan soruları dedim.
Sonra eşim hamile haberini verdi.. dedim üzülcem diye mi şimdi söyluyorsun..
Yok kuzen dedi AdaLovelace üzülür diye.
Sen ne dedin dedim.. anlattı.
O gereken cevabı verdiği için hiç bir şey demedim.
Gerçekten iyi niyetli mi bu kuzencik? Uzun oldu ama k.bakmayın